8. heinäkuuta 2015

Melkein maalla

Heissulivei! "Odotan kovasti kesää. Se on vuoden paras päivä!" Niinpä niin. Eilenkin oli ilmansa puolesta melkein yhtä ei-niin-kesäinen päivä kuin tänään, mutta sitä vastoin seura oli lämmintä ja aurinkoista. Olimme nimittäin eilen ystäväni ja heidän pehmeän karvapalleron kanssa Haltialan tilalla, joka on kiva retkipaikka lapsiperheillekin. Olimme sopineet reissusta jo vähän aikaa sitten ja jännäsimme loppuun asti selviämmekö vesisateetta. Onneksi mennessämme sinne ei satanut ja aurinkokin ilmoitti välillä olemassaolostaan. Sade yllättikin meidät vasta lähtiessämme joten meillä kävi hyvä mäihä. Tai ehkä se ei ollut mäihä koska ystäväni osasi hyvin ajoittaa meidän lähdön sääkarttojen perusteella. Ihailen tuollaista taitoa!
Eikö ole aika suloinen otus tuo ystäväni nelikuinen nelijalkainen! Vaikka en liioin koiraihminen olekaan, niin tietyt hauvat ovat onnistuneet saamaan paikan sydämessäni ja tämä Bernin paimenkoira on juuri sellainen! Onko muuten siellä ruutujen toisella puolella enemmän kissa- vai koiraihmisiä?
Näimme tilalla vuohia, kukkoja, lehmiä, lampaita ja possuja joista yski oli aivan kuin Kamala luonto-sarjakuvasta! Possu nimittäin juoksi tuhatta ja sataa ja veti kunnon lipat. Se oli niin koomista ja näin sieluni silmin mitä ilves ja kärppä olisi possulle siinä vaiheessa sanoneet. Aina possulle nauretaan!
Tämä postaus olikin aikalailla kuvapainotteinen, joita onkin enemmän kuin laki sallii. Odotan innolla kun saan eräältä pro-valokuvaajalta pian vinkkejä tämän uuden harrastukseni parissa. Kuvaaminen ja kirjoittaminen on mulle vaan niin terapeuttista puuhaa, jossa tuskin koskaan voi niin sanotusti valmistua täysin. Molemmissa on aina varaa kehittyä ja siinä se jutun mielenkiintoisuus piileekin! :)
SHARE:

10 kommenttia

 1. Wau miten hyvin sinä kuvaat <3 Näitä on ilo aina katsella ja ihastella <3 Voi mikä ihana karvaturri, meillä oli koira mutta kuoli vanhuuteen pari vuotta sitten ja välillä olemme miettineet josko ottaisimme uuden...Kissa oli hyvä täällä hätistelemään hiiriä mutta poikamme allergian takia ei hyvä idea....Tänään aurinko aamulla tuossa vähän pilven reunan takaa pilkahdellut josko taas aurinkoiset kesäpäivät hellisi meitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, harrastukseni on aivan alussa mutta on kiva fiilis kun edes yksi sadasta kuvasta onnistuu. :D
   Lemmikin kuolema on kova paikka. Meilläkin oli lapsuuden kotona maailman ihanin kisu ja vieläkin sitä mietin miten ihana tapaus se oli! Harmi että siellä on kisuallergiaa..

   Ihanasti maalasit sanoiksi auringon paisteen, toivotaan että se paiste alkaisi taas hellimään meitä. ❤️

   Poista
 2. Nämät kuvat... <3 Mikähän sana kertoisi tarpeeksi?! Hurmaavia! <3 Vaikka sekään ei kaikkea kerro. Ihana kesä fiilis, ilmasta huolimatta ja varmasti mukava reissu. Ja voi tuota ihanaa karvatassua. <3 Vaikka kissa ihminen enemmän niin koirat ovat silti sydämessä myös! <3

  Tähän väliin voisi sanoa taas edistymismerkin kuvauksessasi, MAHTAVAA! <3 Sinusta tulee vielä vaikka mitä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuntuu ihanalta saada tuollaista palautetta! ❤️
   Toivon sinulle rentouttavaa ja voimia tuovaa lomaa!

   Poista
 3. Ihana postaus <3 aivan huippu mahtavia kuvia ja tuo koiranpentu sulatti mun sydämen sekä nuo maisemat! Rakastan maaseutua <3 täällä on enempi koiraihminen, vaikka on kissatkin kivoja! Äläkä muuta.. Missä se meidän kesä oikein viipyy :O hullua kun jo heinäkuu kohta puolivälissä ja voi yhden käden sormin laskea "hellepäivät".. Tai ne kun ei sada :D huh hei.. Jospa se sieltä vielä.. Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, kesä tuli ja meni! :/ Toivotaan että se tulisi uudestaan!
   Ihanaa viikonloppua myös sinulle! ❤️

   Poista
 4. Ja hei, mistä nuo sinun mageet pöksyt on? Tahtoo tahtoo samanlaiset! :)

  VastaaPoista
 5. Oi ihanii kuvii💓 ite oon enemmän kissaihminen, mutta kyllä pari koiraa on vieny mun sydämen❤ (yksi Bernin paimenkoira ja yksi Rottweiler)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Susanna ja kiva kun kommentoit! :) Me ollaan sun kanssa sitten samanlaisia. Ihanaa viikkistä!!❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig