20. tammikuuta 2016

Hair Business

Kuten otsikosta saattaa päätellä, tässä postauksessa on kyse mistäpä muusta naisten suuresta keskustelunaiheesta kuin hiuksista! Aivan ensiksi kuitenkin pahoittelut mikäli tietokoneenne tai mobiililaitteenne näyttö särkyy tätä postausta alas skrollatessanne. Luvassa on allekirjoittaneen pärstäkuvia enemmän kuin laki sallii, joten toivon että sähköiset vempaimenne joilla tätä luette ovat asianmukaisesti vakuutettuja.

Idea tähän postaukseen tuli ihan yks kaks yllättäin kun tajusin tänään hiusteni saaneen viime kampaajakäynnistä aika lailla pituutta (lue: helposti havaittavaa tyvikasvua.) Mulla on ollut pidemmän aikaa lyhyemmän malliset kutrit, joista olen kovasti pitänyt niiden helppohoitoisuuden vuoksi mutta nyt tuntuu taas siltä että more is more mitä tulee hiusten pituuteen. Pidän kovasti pitkistä hiuksista, onhan ne upeat mutta omalla kohdalla pitkä tukka tarkoittaa myös painavaa lettiä. Pehkoni on nimittäin sen verran paksua sorttia että pitkänä ollessaan sitä tulee usein pidettyä ponnarilla koska auki ollessaan se painaa paljon! Mutta mutta mutta.. Jos tällä kertaa kasvattaisikin jonkinlaisen puolipitkän version, joka olisi helppo heittää ylös mutta toisaalta se voisi olla kivan näkäinen myös ihan valtoimenaan. Kinkkistä tämä naisen elämä.
Yllä olevat kuvat ovat siis tämän hetkisen pääni tilanne ja alla olevat fotot ovat taasen erilaisia hiusmalleja tummempana ja vaaleampana kuontalona parin kolmen vuoden akselilta. Kaikki kuvat ovat ehtaa puhelin/Instagram-laatua, joten kai ne teidän vakuutukset ovat oikeasti hallinnassa? Sen verta rakeista settiä nämä nimittäin joten siihen on ihan syynsä, ettei nassukuvia täällä blogissa usein vilahda.
Jos silmänne ja näyttänne ovat vielä ehjät tänne saakka niin mitäs sanotte, mikä hiusmalli on paras? Täytyykin varata piakkoin kampaajalle aika. :)


SHARE:

32 kommenttia

 1. Olen aikaisemminkin kirjoittanut, että olet harvinainen koska sinulle sopii kyllä NIIN moni hiustyyli <3 Monen kohdalla on kuitenkin että joku on parempi, jollekin vain esim. pitkä. Mutta sinun kohdalla kaikki on taivaallisen kauniita <3 Mutta henk.koht. itse tykkään lyhyestä mallista, ja tuo missä keltainen neuletakki on suosikki! <3 Onko muuten otsahiuksia ollut? :-)

  Upea,kaunis Jenna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, miten ihanasti sanottu! ❤️ Tuo tukka oli kyllä veikeä malli ja otsatukka olikin sen mallin juju. Minulla on aiemmin joskus kymmenen vuotta sitten ollut otsis. Otsani pyörre on sen verta voimakas että osatukan laittamisessa kampaukseen on aina kova duuni.
   Ihanaa iltaa! ❤️

   Poista
 2. Vitsit miten upeat hiukset sulla on! Kaikki mallit sopii sulle ihan himuisen hyvin. Mutta itselleni hyppäsi ensin silmiin tuo kaikista lyhyin, alimman rivin toinen vasemmalta. Nuo sopii sulle hurjan hyvin :) Vaikka ei siis muissakaan malleissa mitään vikaa ole :D Olet niin upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ihan punastelen näistä kehuista, voi kiitos! ❤️ Se kuva onkin menneeltä kesältä kun leikkautin kesätukan. Se olikin kevyt ja raikas malli. :)
   Ja itse olet upea!

   Poista
 3. Kivoja malleja sulla ollut. Hyvin mielestäni sopii pitemmätkin, kuten kuvasarjan ekassa ja varsinkin tokassa näkyy. Sopii kyllä tosi hyvin tuo eteenpäin pitenevä polkkakin. Mutta ainahan sitä nainen muutosta haluaa. Itselläkin ollut tuo sama polkkamalli kauan. Yrittänyt sitä välillä kasvattaa ja kun reilummin kasvanut taas oon pätkässyt takas lyhyemmäksi. Miten se kasvattaminen onkin niin työlästä. ;)
  Pakkasterveisin ElinaM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Se kasvattaminen on rasittavin vaihe varsinkin siinä vaiheessa kun hiukset ovat kasvaneet mallistaan muttei niitä saa laitettua oikein mitenkään. Kyllä se kasvattaminen vaan syö kärsivällisyyttä. :D Joten I feel you!

   Poista
 4. Moikka!

  Kaikki hyviä, silmääni kivoin alimman rivin ensimmäinen. On niin pirteän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos kommentistasi! Tuo malli olikin tosi lyhyt mutta juuri sen takia aika pirtsakka. Kuva on muistaakseni vuoden takaa. :)

   Poista
 5. Tuo postaus missä sinulla on keltainen neuletakki jäi mieleen hiusten takia, joten vastaan sen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin tainnut saada eniten ääniä tässä äänestyksessä. :)

   Poista
 6. Sulle käy kyllä malli kuin malli! Vaihteeks kasvatat vähän pidempää ja sit taas leikkaat lyhyemmäks ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei huono idea! Jos kasvattaisi pidemmän polkan ja sitten sitä voisi taas napsaista jos siltä tuntuu. Vin-vin tilanne siis. :)

   Poista
 7. Kaikki nuo mallithan näyttäisi sinulle hyvin käyvän :) Mutta mielestäni parhaimmat piirteesi esille tuo keskirivin kuva, toinen vasemmalta, missä sinulla on vähän pidempi polkka :) T. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla omakin suosikkini tällä hetkellä ja taidan kallistua tuon pidemmän polkan kasvattamiseen. :)

   Poista
 8. Kaikki hyviä, mut erityisen huomion kiinnittää alarivin vasen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli toinen ääni siis sille mallille! Se oli kyllä pirtsakka ja helpo. :) Halaus Emmalle!

   Poista
 9. Alarivin vasemman puoleisin tai sit tuo missä on keltainen villatakki. Toki kuten muutkin jo ovat sanoneet, niin sinulle nyt sopii mikä tyyli vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne molemmat kuvat onkin saaneet yllättävän paljon ääniä. Keltainen villatakki-kuva on kyllä yksi omistakin suosikeista hiusmallinsa puolesta. :)

   Poista
 10. Ihania kuvia. Toi keltaisen neuleen kuvassa tykkään niin hiuksista kuin muutenkin koko kuvasta.
  Itsellä mielessä on otsatukan leikkuu mut itseni tuntien mietin sitä varmaan vielä vuodenkin päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se kuva onkin saanut eniten ääniä. :) Onneksi hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja äkkiä se kasvaa taas pitkäksi jos leikkaat otsiksen. Se sopisi sinulle kyllä tosi hyvin!

   Poista
 11. Suorastaan sanottuna ihana❤ tykkään tosta keltasen neuleen hiuksista, sekä se alempi kuva siitä niin on myös ihanat❤ kaikki käy sulle kuitenki☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se alempi kuva onkin otettu viime kamoaajareissun jälkeen ja olisi jo korkea aika varata uusi aika kampaajalle. :) Halupus. ❤️

   Poista
 12. Aivan ihania tyylejä ja sinä olet kyllä rohkea, kun uskallat kokeilla eri malleja :)).


  Aala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle hiukset on ollut jotenkin aina tosi tärkeät laitettavat ja siksi on ollut kiva kokeilla eri tyylejä. Monesti elämäntilannekin vaikuttaa hiusmallin vaihtoon. Tällä hetkellä pitempi polkkatukka viehättäisi eniten. :)

   Poista
 13. Siulle käy kaikki! Siun ihana, terve ja kaunis hiuslaatu on jokaisen naisen unelma. Silti, vaikka kaikki tyylit siulle käykin, miun suosikki on (ylläripylläri) se, jossa siulla on keltainen neuletakki päällä. Ja sit alarivin toka oikeelta.
  Olet kyllä kaunis ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kitiseni. ❤️ Olen perinyt tosi vahvan tukan jota voi helposti laitella mutta varjopuolena se on myös aika työläs. :D Se neuletakkikuvan letti olikin tosi kiva ja pirteä ja erään kaunottaren kuva olikin siinä inspiraationa. ;) Jee pian nähdään! ❤️

   Poista
 14. Kaikki ovat kauniita malleja :) Paras on kyllä oikealta alhaalta toinen malli, rennokkuutta ja tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuva onkin viime kesältä ja tuo hiusmalli toi kivaa vaihtelua arkilookkiin. :)

   Poista
 15. Mielettömän upeita kuvia <3 Olet todella kaunis!! ja kaikki nuo hiusmallit käy sinulle niin hyvin.
  Parhaaksi hiusmalliksi nousee tuo jossa sinulla on keltainen neuletakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Helmis todella paljon, sanasi lämittivät mieltäni!❤️ Se kuva taitaakin olla suosituin tässä äänestyksessä. :) Pirteää päivää!

   Poista
 16. Sulle sopii Jenna kyllä mikä hiusmalli tahansa, saat kaikki näyttämään niin hyvältä! ❤️ Jos joku noita täytyisi valita, niin sanoisin että tokan rivin eka kuva (vasemmalta katsottuna) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! ❤️ Aikalailla tuon mittaiset minulla nytkin on joskin hieman pidemmät. Juuri eilen olin leikkauttamassa tukkaani lyhyemmäksi mutta taas tänään tulin toisiin ajatuksiin. Nainen! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig