11. heinäkuuta 2016

Kesäkahvi

Maanantai-moikkulit!

Mikäli oikein muistan, ruutujen silläkin puolen on liuta hyvän kahvin ystäviä. Olen itsekin täällä useaan otteeseen tullut maininneeksi, kuinka uuden päivän -tai aamun- kohokohtani on se päivän ensimmäinen kupponen kuumaa höyryävää kahvia. Ilman sitä päivä ei lähde hyvin käyntiin.Me ollaan Heikin kanssa panostettu pitkään toimivaan arkeen. Mistään lukusuksesta ei tässä ole kyse vaan siitä, että myös arjen eläminen olisi mukavaa täynnä pieniä arjen iloja. Kahvi kuuluu siihen luonnollisesti olennaisena osana; siksipä meillä ei koskaan tingitä kahvin laadusta. Kuvassa näkyvä Kaffa Roasteryn Kesäkahvi on ollut kesän suosikkimme ja kaikille kahvin ystäville voin suositella sitä lämpimästi! Varsinkin pavuista itse jauhettuna kahvi on kuin pala täydellistä päivää!Olisi kiva kuulla onko teillä omia kahvisuosikkeja ja mitä aamukahvi merkitsee teille?

SHARE:

14 kommenttia

 1. Tuota voisin miehelle ostaa :) vaihtelu virkistää ja tuo olisi varmasti mieleinen <3

  Täällä ollaan rajoilla että alkaako se kahvi viimein maistumaan :) hih. Pauligin frezza kahveista on tullut tämän kesän juttu ehdottomasti, postailinkin aiheesta hiljttain :)

  Nämä kuvat ovat jälleen niin mielettömän upeita että oli selattava uudelleen <3 ihanat asetelmat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä kahviuutuutta jo herkullisen tuoksunsa puolesta! Frezzat ovat kyllä myös hyviä. :)
   Kiitos, itsekin olen tyytyväinen näihin kuviin. :)

   Poista
 2. Onpas kauniita kuvia, vaikken itse suuri kahvinystävä olekaan :)

  VastaaPoista
 3. Etkös sä juonut sitä pakurikahvia?? Minkäs makuista se oli ja oliko jotenkin 'terveellisempää'?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pakurikahvia tuli yhdessä vaiheessa juotua hyvinkin paljon. Viime aikoina vähemmän. :) Pakurikahvi maistuu kahvin ja metsän risteytykseltä, on siis hyvää! :D

   Poista
 4. KAAAAAAAHVIIIIIAAAAAA!

  ps. Ihanat kuvat 😘

  VastaaPoista
 5. Tosi herkkuja kuvia, vaikka kahvi ei vielä täällä oikein maistukaan. :) Olen testaillut tässä, mutta makuaistini taitaa olla aika kehittymätön, kun en hyvän päälle ymmärrä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, eihän sitä onneksi kaikesta täydy tykätäkään! :D Ja kiitos ihana!

   Poista
 6. Mäkin hankin tuota kaffan Kesäkahvia, vitsi mä tykkään siitä. Sopivan, muttei liian vahva ja sopii hyvin Aeropressillä "keitettäväksi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aeropressi on meilläkin aktiivisessa käytössä ja sillä saa super hyvät kaffet! Kahvien aatelia! :)

   Poista
 7. Ihania kuvia ja kyllä kahvi maistuu täällä. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Täällä ilmoittautuu myös toinen kahvin rakastaja! Paulig taitaa kahveista olla se meidän suurin suosikki, mitä suodatinkahviin tulee. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig