21. elokuuta 2016

Coffee o´clock

Coffee o´clock

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Omani kuluu töiden merkeissä mutta vain neljän työtunnin verran. Illalla tapaamme ystäviä ja siihen on kiva päättää tämä viikko.
Huomenna alkaakin kiireinen viikko mutta myös varsin odotettu sellainen! Blogin puolella ajattelin avata taas erään pintaa syvemmän aiheen omasta elämästäni kevyempien sisustus- ja asupostausten lisäksi. Palataan siis paremmin ja paremmalla ajalla tulevalla viikolla. Ja kiitos kaikista kommenteistanne jälleen, vastaan niihin kaikkiin vielä tämän päivän aikana!

Nautitaan aurinkoisesta päivästä!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Hei! Beauty of Lifen kautta tupsahdin tänne blogiisi ja tykästyin heti! Ihana mix kauneutta ja syvällisempiä ajatuksia. Itse kovasti pohdin tällä hetkellä omaa blogia, bloggaamista ylipäätään ja muutenkin omaa elämää ja tulevaisuutta. Luin mörkö- postauksesi ja itku meinasi tulla, niin herkästi kirjoittelit. Omassa blogissani olen keskittynyt enemmän pinnallisiin asioihin, mutta jostain syystä sellainen saa ehkä nyt riittää. Haluaisin elämääni jotain syvällisempää ja jos bloggaamista jatkan, siinä pitää olla enemmän syvällisyyttä tulevaisuudessa. Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kati! Todella suuri ja lämmin kiitos kauniista sanoistasi ja kiva kuulla että löysit blogiini Beauty of Lifen kautta. Hänen postauksensa blogistani tuli todella ihanana yllätyksenä ja hän kirjoitti aivan äärettömän kauniisti tästä harrastuksestani eli blogistani. <3
   Kiitos paljon kutsusta vastavierailulle, tulen ehdottomasti! Ja mitä tulee blogin aihepiireihin, on tärkeää voida kirjoittaa juuri niistä aiheista mitä haluaa jakaa ja tuntee omakseen. Itsekin tykkään lukea syvällisempiä aiheita kevyempien aihepiirien lisäksi. Se tuo syvyyttä ja laaja-alaisuutta blogiin. :)

   Poista
 2. Minä myös tuolta Beauty of Life -blogin kautta tänne eksyin. Kaunis blogi sinulle, jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Ihana kuulla että löysit tänne ja se Beauty of Lifen postaus oli niin ihana, että ihan liikutti!
   Lämimästi tervetuloa blogini lukijaksi! :)

   Poista
 3. Mikä sana jälleen kuvaisi tätä kaunista kuvasi ❤ aivan valloittava ❤

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kuva, juuri tuollainen sunnuntaihin sopiva <3

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava kuva! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig