25. elokuuta 2016

Simplicity

White home scandinavian home valkoinen koti hm home diy tray dc fix blavk and white home mustavalkoinen koti olohuone livingroom

Kuukasi sitten kirjoittelin kotimme muutosprojektista aloittaen olohuoneemme yksinkertaistamisesta, ja ai että me ollaan siitä käytännönkin tasolla tykätty! Uudistus toteutti juuri sen haaveen, että kodissamme olisi enemmän tilan tuntua ja avaruutta.
Seuraavina projekteina meillä on keittiön ruokailuryhmän vaihto pienempään ja kotitoimiston siirtäminen makuuhuoneesta olohuoneeseen. Odotan näitä muutoksia kuin kuuta nousevaa, ja heti kun sopiva aikarako tulee, alamme niitä toteuttamaan. On kiva tunne, kun on jotain mitä odottaa ja tietää, että suunnitelmat toteutuvat.

huonetuoksu home parfume musta maljakko black vase krysanteemit flowers


Vaihdoin olohuoneen sohvallemme myös vaaleamman ilmeen ja kuvissa näkyvät H&M Homen ristikkoruutuiset kaksipuoleiset koristetyynynpäälliset miellyttävät tällä hetkellä todella paljon silmää. Ne ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan ajattoman tyylikkäät ja sopivat kotimme tyyliin tällä hetkellä kuin nessu päähän. :)

Onko teilläkin sisustuskuume korkealla?
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihana! Mä just plarailin sun instaa aamulla ja niiin kaunista! Mitä nuo tikut ovat ja tositosi kaunis maljakko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Olen tosi otettu kun aina huokaillen ihailen kuviasi - niin kauniita! <3 Tuo pieni maljakko on H&M Homesta ja tikut nappasin huonetuoksusta siihen kaveriksi. :)

   Poista
 2. Korkealla on 😍 kovin korkealla ❤ ihanaa sisustaa syksyä :)

  Kiitos vieläkin tuosta tyyny vinkistä! ❤ ovat kovassa käytössä täälläkin :)

  Tuo maljakko.... Ja jälleen kuvasi ❤❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaan sen! :D Ja kiva, että ideasta on ollut iloa. Puolin ja toisin näitä vinkkejä jaellaan. :)

   Poista
 3. Täällä vielä sitä kuumetta odotellaan. Nyt olen lähinnä viihtynyt tuolla miehen asunnossa ja oma koti on jotenkin jäänyt sinne kauas. Koti on siellä missä sydän on, ainakin nyt (oli siellä sitten sisustettu tai ei).. Ehkä syksyllä taas sisustellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on siellä missä sydän on, on ihana sanonta ja niinhän se varmasti on. :) Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 4. Yksinkertainen on kaunista <3 Meillä pitäisi koko kotiin tehdä sellainen sisustusmeininki että kaikki turha pois mutta kun on tullut hamtsrattua tuota tavaraa niin milläänhän niistä ei raaskisi luopua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin tuon luopumisen tuskan.. mutta kun usaltaa antaa mennä niin lopputulemana on hyvä ja kevyt mieli. Ainakin itse totesin näin. :)

   Poista
 5. Kauniit kuvat! Ideoita sisustuksen suhteen on vaikka kuinka. Ei vaan kaikkea voi toteuttaa eikä ehdi! Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika (ja raha, heh) voivat rajoittaa harmittavasti harrastustoimintaa, kuten kodin laittoa. :D

   Poista
 6. Odotan tosi paljon että pääsen näkemään keittiön ja makuuhuoneen muutokset myös! Tää olkkarin ilmeen uudistus on niin kaunis ja valoisa :) Minullakin kova sisustuskuume meneillään... Kuten aina ;) 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaten, hahaa! :D Laitan kuvia tulemaan heti kun muutoksen tuulet ovat valmiit. Ja arvaan, että sisustuskuume on korkealla teidän niin kauniissa kodissa! <3

   Poista
 7. Ihania japanilais-vaikutteisia juttuja.. 😊 Mulla on sisustuskuume, mutta paljon löytyy jo omastakin takaa niin ei tarvitse ostaa.. pitää vain vaihtaa ja järjestellä..ja joskus ehkä luopua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muuten tajunnutkaan tuota japanilais-henkisyyttä ennen kuin sanoit! :)
   Toi onkin näppärää, että sisustuskuumeen iskiessä kaikki tarvittava löytyy jo kotoa, varsin näppärää. Hih!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig