24. syyskuuta 2016

Ripsien pidennykset via Offerilla


Yhteistyössä Offerilla

Ah ihanaa, mulla on reilun vuoden taukoilun jälkeen taas pitkät ripset! Miten aikaa säästävää onkaan aamusiin, kun aamutoimien lomassa voi nopeasti heittää vain CC-voiteen, poskipunan ja kulmakynän nassulle kun silmät ovat jo valmiiksi piirrettynä päähän. Iso kiitos tästä aamuni helpotuksesta kuuluu Offerillalle, joka otti minuun yhteyttä kysyäkseen olisinko kiinnostunut yhteistyöstä. No todellakin!Uskon, että useille lukijoille Offerillan palvelut ovat tuttuja, mutta tässä vielä pieni kertaus. 

Offerilla (entinen Groupon) aloitti toimintansa maaliskuussa vuonna 2016 ja se on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelusta löytyy jopa 50-90 prosentin alennuksella erilaisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kuntosaleja, kauneushoitoloita ja autokorjaamoita. Kesällä haaveilin pääsystä Dinner in the sky-kokemukseen, ja yllätyksekseni tämäkin kokemus kuului Offerillan palveluihin! Palvelusta voi siis ostaa esimerkiksi kaksi ravintola-ateriaa yhden hinnalla, ripsienpidennykset -70% alennuksella tai hiustenleikkauksen ja värjäyksen muutamalla kympillä. Ei kuulosta lainkaan huonoilta diileiltä, vai mitä? Helsingin lisäksi palvelu toimii Tampereella, Turussa ja lahdessa ja Offerillan suunnitelmissa on laajentua myös Suomen muihinkin kaupunkeihin. Palveluiden lisäksi sivustolla on myynnissä ostettavia tuotteita, kuten Lenson.comin piilolinssit -50% alennuksella. 

Offerilla toimii niin, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Diilin ostettuasi saat sähköpostiisi lahjakortin, jota näyttämällä saat lunastettua palvelun ostamaasi liikkeeseen. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa, vaan riittää, että näytät sen älypuhelimesi näytöltä kuten minäkin tein. Näppärää!Kun Mikko minulle Offerilta lähetti sähköpostia ja kysyi halukkuudesta yhteistyöhön, en rehellisesti osannut heti päättää mihin palveluun yhteistyöetuni haluaisin käyttää! Minua houkutteli hyvä ravintolaillallinen, rentouttava hieronta ja rakennekynnet mutta lopulta päädyin jo helpoksi toteamiini ripsienpidennyksiin. Valitsin ripsienlaittodiilin Kampissa sijaitsevaan Salon Nyytiin (Freda 63), johon otinkin heti sähköpostitse etukäteen yhteyttä kysyäkseni voisinko blogipostausta varten ottaa muutaman valokuvan hoitolasta. Ilokseni he suostuivat ja minut vastaanotti ystävällinen työntekijä ja pian sainkin heittää pitkäkseni hoitotuoliin.

Silmäni ovat todella herkät ja siksi minua jännitti tuleeko ripsienlaitosta mitään vieraalla laittajalla, mutta Tiina teki työtä ammattilaisen ottein ja puolessatoistatunnissa räpsyttimeni olivat valmiit. Ripsien pidennykseksi minulle valittiin ohutta 10 ja 12 pituista kuitua ja lopputuloksesta tuli mielestäni todella luonnollinen ja kevyt. Mitäs sanotte?


Loppuun vielä suuri kiitos Offerillalle tästä yhteistyöstä ja ennen kaikkea älyttömän suuresta ystävällisyydestä. Kiitos paljon!

EDIT! Heti tuli kysymys miten Offerillan diileistä voi saada tietoa, ja hyvä kysymys olikin! Klikkaa Offerillan etusivulle ja näyttöön pomppaa ruutu, josta voit tilata uutiskirjeen. Ja saman lukijan sanoin: "Aijjaijjai mitä tarjouksia!"
SHARE:

6 kommenttia

 1. Luonnollinen ja kaunis lopputulos! Ja pitääkin etsiä tuo Offeri, kuulostaa hyvältä nuo diilit!

  VastaaPoista
 2. Luonnolliset ja kauniit ripset. Itse en ole pidennyksiä kokeillut, ehkä sen takia että olen nähnyt niin paljon ns epäonnistuneita pidennyksiä. Luonnottomia tuppoja. Mutta, sinulla on pidennykset onnistuneet hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat! Omakin toivomukseni oli nimenomaan luonnollisen näköiset pidennykset ja sellaiset räpyttimistäni tulikin. :)

   Poista
 3. Onpa kauniit ja luonnollisen näköiset ripset! Mulla oli vuoden ajan volyymiripset mutta jätin ne pois koska niiden huoltaminen vei aikaa ja rahaa. Nyt tykkään taas olla luonnollisten ripsien kanssa :) Mutta nuo kyllä sopii sulle tosi hyvin eikä pomppaa silmiin että mitkäs ne siinä viuhuu silmissä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Muistankin nähneeni kuvissasi volyymiripset ja ne olivat myös todella upeat! Luonnollisuus olikin toiveenani eikä katiharjat, heheh! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig