12. joulukuuta 2016

Geelikynnet Offerillan kautta


Yhteistyössä Offerilla

Minulla oli jälleen etu päästä tekemään yhteistyötä Offerillan kanssa. Viimekertainen yhteistyö sujui todella mukavasti ja ilahduin, kun he ottivat minuun yhteyttä kysyäkseen, haluaisinko päästä uudestaan testaamaan heidän kauttaan jotain palvelua. Yhteistyö tulikin mukavaan saumaan, kun olin sattumoisin ajatellut käydä laitattamassa minulle pitkästä aikaa geelikynnet. Arvaattekin jo varmasti, otinko yhteistyön mielelläni vastaan.


Offerilla (entinen Groupon) aloitti toimintansa maaliskuussa vuonna 2016 ja se on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Palvelusta löytyy jopa 50-90 prosentin alennuksella erilaisia palveluita kuten kampaamoita, ravintoloita, kuntosaleja, kauneushoitoloita ja autokorjaamoita. Tällä hetkellä palvelussa on muun muassa hyviä tarjouksia Spahan, ravintoloihin ja konsertteihin tuntuvin eduin. Helsingin lisäksi palvelu toimii Tampereella, Turussa ja lahdessa ja Offerillan suunnitelmissa on laajentua myös Suomen muihinkin kaupunkeihin.

Offerilla toimii niin, että etsit palvelusta sinua kiinnostavan tarjouksen. Diilin ostettuasi saat sähköpostiisi lahjakortin, jota näyttämällä saat lunastettua palvelun ostamaasi liikkeeseen. Lahjakorttia ei tarvitse tulostaa, vaan riittää, että näytät sen älypuhelimesi näytöltä.

SH Finland, Messeniuksenkatu 1 B 00250 Helsinki
Selatessani Offerillan diilejä rakennekynsistä, valitsin hoitolakseni SH Finlandin Messeniuksenkadulla ja varattu aikani siellä oli kuluneen viikon torstaina. 

Rakennekynnet tehtiin geelillä ja tippien sijasta Anna taikoikin kynnet minulle muoteilla. Tämä tapa oli minulle täysin uusi ja mielenkinnolla seurasin, miten kätöseni saisivat uuden ilmeen. Lopulta kynteni olivat lakkausta vaille valmiit ja valitsin lakan sävyksi kauniin beigen, joka oli juuri sellainen sävy, jollaista olin ajatellutkin. 


Nyt muutaman päivän totuttelun jälkeen kynnet tuntuvat todella hyviltä ja pituuskin on juuri sopiva. Anna kertoi kynsien huoltovälin olevan noin kolme viikkoa, joten katsotaan, tulenko pitämään kynsiä pidempäänkin. 

Kiitos Offerillalle ystävällisestä ja sujuvasta yhteistyöstä ja SH Finlandille kynsistä. Minua ilahdutti myös eilisiltainen tekstiviesti, jossa Anna vielä kysyi ovatko kynnet tuntuneet hyviltä. Asiakkaana arvostan palvelua ja siksi tämä pieni ele tuntui hyvältä.

Hyvää alkanutta viikkoa!
SHARE:

10 kommenttia

 1. Tahtoisin niin geelikynnet mutta hoitoalalla ne on ehdottomasti kielletty niinkuin kaikki käsikorut muutenkin :/
  Aivan ihanat noi sinun kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus! Onneksi peruskynsilakoillakin saa kauniit kynnet vaikka viikonlopuiksi. :)

   Poista
 2. Miten kauniit ja ihanan hempeät kynnet! Itsellä alkaa olla jo sitä luokkaa niinkö olisin kiivennyt hädässä puuhun :D Tykkään aina että kynnet olisi huolitellut. <3 Ihanaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalta tuntui minustakin! :D Yhteistyö tuli siis siksikin juuri sopivaan saumaan, hahah!

   Poista
 3. Kauniit! Itse en vaan voi töissä pitkiä käyttää, joten ihastelen muiden kynsiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkät kynnet voivat olla toki joskus epäkäytännöllisetkin. :) Itsellänikin on ollut hieman totuttelemista näissä.

   Poista
 4. Todella kauniit! Todella huoliteltu ja näyttävä lopputulos :)

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kynnet! Mulle itselle tulee aina tosi hyvä fiilis kun kynnet on laitettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kyntesi ovatkin aina niin upeat! Erityisesti ne rusettikynnet ovat miellyttäneet omaa silmääni! 😍

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig