26. huhtikuuta 2017

Pala hyväntuoksuista arkea


Kaupallinen yhteistyö Doven kanssa

Muistatteko, kuinka muutama viikko sitten minulla oli etu osallistua Doven kanssa tehtävään kaupalliseen yhteistyöhön, jonka ideana oli jakaa kehuja ja aidosti kauniita sanoja? Kommenttinne tuohon postaukseen olivat aivan hellyttävän ihania ja oli huikeaa nähdä, miten moni innostui haasteesta! Nyt samaan yhteistyöhön liittyen minulla on ilo esitellä teille Doven uutta Nourishing Secrets-tuotesarjaa ja sarjan omia lemppareitani!

Kuten moni varmasti muistaa vuosien takaa, Dove on jo pitkään tuonut esille ajatusta erilaisten naisten kauneudesta. Real Beautyn ajatus onkin, että erinäköiset ja -kokoiset naiset voivat kantaa itsensä terveellä itseluottamuksella erilaisuuden ihanuudella. 

Uusi Doven Nourishing Secrets onkin saanut inspiraationsa ihanista ja erilaisista naisista ympäri maailman. Sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja luonnon ainesosista, joita naiset Japanissa, Ranskassa, keski-Amerikassa, Afrikassa ja Intiassa ovat käyttäneet. Mielestäni tämä kansainvälisyys on hyvin havaittavissa sarjan tuotteista ja uskoisin, että jokainen nainen löytää näistä omat suosikkinsa!Kun muutama viikko sitten posti kiikutti nämä tuotteet testattavakseni, en kirjaimellisesti malttanut odottaa paketin avaamista, vaan hypistelin ja tuoksuttelin kaikki tuotesarjat läpi heti! Tuoksun perusteella omiksi suosikeikseni pomppasi välittömästi raikas ja energisen tuoksuinen Invigorating ritual-sarja ja erityisesti sarjan suihkusaippua on osoittautunut käytössä puhtia tuovaksi aamun aloittajaksi. 

Toisaalta niinä hetkinä, kun haluan energian sijasta vain olla ja rentoutua niin huumaavan tuoksuinen Glowing Ritual-sarja on valintani. Sarjan shampoo ja hoitoaine ovat vaalennetuille hiuksilleni juuri omiaan antamaan kutreilleni silkkisyyttä ja kiiltoa -puhumattakaan upeasta tuoksusta! Voisin lotrata tämän sarjan kanssa vaikka kuinka paljon, tuoksu on niin herkän kukkainen ja naisellinen! 

Arkinen suihkuhetki voi olla siis pieni mutta merkityksellinen osa arjen hyvinvointia. Tämä oli ainakin itselleni suuri oivallus ja sen myötä olen alkanut elämään enemmän hetkessä ja hoitamaan myös hiuksiani ja ihoani paremmin. Varsinkin talven jäljiltä ihoni tuntuu paikka paikoin todella korpulta ja kuivalta, joten tämä yhteistyö tuli minulle todella hyvään saumaan. Kiitos paljon Dove!

Ilokseni voin tämän yhteistyön myötä muistaa myös teitä! Instagram-tililläni käynnistyi nimittäin arvonta, jossa voittaja voittaa itselleen Dove Nourishing Secrets-sarjan tuotteita 50 euron arvosta! Kannattaa siis käydä osallistumassa hyvän tuoksuiseen arvontaan!

Ihanaa päivää kaikille! <3 
SHARE:

8 kommenttia

 1. Doven tuotteet ovat ihania, täällä päivittäisessä käytössä minulla ja tyttärelläni :) Täytyypä kipaista Instan puolelle arvontaan :) Aurinkoista keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Doven tuotteet ovat hyväksi havaittuja sielläkin! Doven brändäys on onnistunut hyvin ja tuotteita käyttäessä tietää aina saavansa vastineen rahoillensa. Mukavaa viikkoa sinnekin! :)

   Poista
 2. Doven tuotteet täälläkin käytössä!

  VastaaPoista
 3. Voi hurmaus ja huokaus 💕 tässä postauksessa oli juuri sitä arjen ylellisyyttä ja ihanuutta jota varsinkin tämä kevät talvi on itselle opettanut entisestään 💕 osui sydämeen asti 💕
  ... ei tietenkään tarvisi varmasti mainita että kuvat ovat.... ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että oikea tunnelma välittyi! Hetkessä eläminen ei aina ole helppoa, mutta onneksi sitäkin voi harjoitella päivä päivältä enemmän. :) Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 4. Ihan huippu yhteistyö! Ja vielä oikeesti hyödyllinen!

  Täällä dove - tuotteita on löytyy välillä suihkusaippuan muodosta. Body lotionit ei toimi mun herkälle iholle. Doven tuotteet on musta pääasiassa ihan hyviä, mutta jos arjen luksusta ja ylellisyyttä haluun niin sillon ostan Lushin ihania tuotteita!💛 Onko sulle Lushin tuotteet tuttuja?

  Ihana positiivinen postaus! Tulin hyvälle mielelle! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva, että tykkäsit! Tämä oli itsellenikin todella mieluista tehdä ja olen iloinen, että minut pyydettiin tähän mukaan. :)

   Lushin tuotteet ovat minulle vielä aika pimennossa vaikka usein Lushien ohi käveltyäni tuoksuttelenkin ihania tuoksuja, joita liikkeistä tulvii! Ehkä joku kerta voisi poiketa sisällekin asti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig