26. heinäkuuta 2017

Blogikirppis


Julkaisin juuri blogini Facebook-sivuilla @perhosenalennanblogi pienen blogikirppiksen, jossa on myynnissä muutamia minulle käyttämättömiksi jääneitä hyväkuntoisia vaatteita, kodintekstiilejä ja -tavaroita. Pääasiassa vaatteet ovat kokoa 36 ellei tuotetiedoissa toisin mainita. Myös sisustustavaraa tuli myyntiin, mutta vähemmän kuin aluksi oletin -olen ilmeisestikin onnistunut olemaan shoppailuissani varsin maltillinen, koska ylimääräistä ei siltä osin ole päässyt paljoakaan kertymään. ;)
Kaikki kirppikseen liittyvä tapahtuu siis Facebookissa ja pyytäisin myös kaikkia huomioimaan, että vaikka kaikki myytävät tekstiilit ja tavarat ovat siistejä, niin mahdollisten allergioiden vuoksi korostan, että meillä on KISSATALOUS. 

Tervetuloa! <3

SHARE:

4 kommenttia

 1. Taidan asua turhan kaukana kirppikselläsi asioimaan. Toivottavasti kauppa käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kesä on tietysti aina heikompi kirppismyyntien kannalta, mutta kokeilumielessä kirppis oli kiva toteuttaa. :)

   Poista
 2. Moi!

  Kävin jo ihailemassa sun "kirppispöytää". Mä olisin niin ostanut tuon vaalean neuleen, mutta oon kokoa M, höh 😕

  Mut sun tyyli on niin mun mieleen, kuten oon ennenkin sanonu! 💛

  Sweet dreams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä neuleesta luovunkin hieman haikein mielin, kun sen ostettuani olin sirommassa kunnossa ja koska en jaksa stressata muutamista tulleista kiloista, niin laitan neuleen eteenpäin. :)

   Aurinkoista ja lämmintä kesäpäivää!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig