21. heinäkuuta 2017

Pieni lisäys olohuoneeseemme


Saatattekin ehkä muistaa, kuinka olohuoneemme on viime kuukausien aikana kokenut muutamia hyväksi todettuja muutoksia, kuten värimaailman vaihtamista vaaleampaan ja joidenkin huonekalujen paikkojen vaihtamista käytännöllisemmäksi. Näiden muutoksien myötä olohuonemme lattiapinta-ala on saanut enemmän väljyyttä, mikä on ollutkin muutosten perimmäinen tarkoitus.

Yksi puute olohuoneessamme kuitenkin alkoi pistämään silmääni. Sohvaa vastapäätä oleva seinä ammotti tyhjyyttään, tosin en ensin ollut edes varma haluaisinko siihen mitään -edes seinille. Lopulta kuitenkin totesimme, että jotain tila kaipaisi ja se jokin voisi olla siro taso parilla säilytyslaatikolla ja kotoisuutta tuovalla pöytävalaisimella. Rupesin siis selailemaan netistä sopivia vaihtoehtoja ja ihastuin oitis Ikean Vittsjö-sarjan valkoiseen kaksitasoiseen hyllyyn. Se kuitenkin osoittautui harmillisesti liian tilaa vieväksi Ikeassa sen nähtyämme. Hieman pettyneenä jouduin hyväksymään tappioni, kunnes Heikki yhtäkkiä iski silmänsä Ikean pikkuruiseen Lack-sarjan tv-tasoon, joka sopisi käyttötarkoitukseensa sivupöydäksi aivan loistavasti! Ja niinpä niin, sen koottuamme tv-taso oli paljon parempi idea kuin alkuperäinen omani ja toi olohuoneemme sisustukseen juuri sen puuttuneen kodikkuuden ja tunnelman, jota haimmekin! Mitä pidätte kokonaisuudesta?


Mielestäni on ihanaa, että kauniin ja oman kodin tyylin löytäminen ei edellytä suuria summia kahisevaa, vaan joskus pelkkä mielikuvitus riittää, kuten esimerkiksi tv-tason näkemisenä toimivaksi sivupöydäksi. Onneksi Heikki keksi tämän hyvän idean. :)
SHARE:

12 kommenttia

 1. Onneksi löytyi vaihtoehto b, ja kuinka kaunis ja ilmava se onkaan ja samalla kuitenkin oikein näyttävä ❤ todella tyylikäs kokoinaisuus. Ja silmät kiittää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onneksi todellakin, joka olikin paljon parempi kuin oma ideani! Sanoinkin Heikille, että "I knew I married you for a reason." Hahahaha! :D

   Poista
 2. Hyvä ratkaisu :) lack tv tasosta on moneksi. Eräs blogiystäväni käytti sitä eteisen penkkinä, ja tuunasi sivupöydäksi yms.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Oikein hieno ratkaisu ja kuten sanoit tosi ilmavan ja raikkaan näkönen. Pidän myös paljon ajatuksestasi, että oman tyylin löytäminen ei vaadi välttämättä rahaa suuria summia. Mielestäni oma tyyli on muutakin kun ne kliseiset blogimatot, tuolit ja hyllyt, joita nyt joka paikassa näkee. Onko oma tyyli se, mikä juuri sillä hetkellä on "in" ja mikä näkyy lähes kaikissa sisustusblogeissa? Mielestäni ei.

  Aurinkoista päivää! ☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että pidät, kiitos! :) Juu minusta tuntuu, että liian usein on vallalla ajatus, että tyylikäs ja toimiva koti on yhtä kuin kallista. En tokikaan tällä halua aliarvioida millään muotoa ajatonta, arvokasta designia vaan yksinkertaisesti osoittaa, että kauneus ei suinkaan aina kulje käsikädessä hintalapun kanssa. :)

   Poista
 4. Kaunis muutos ja tuo sopii teille kyllä todella hyvin olkkariin. <3 Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tosiaan näin simppeli ja pienikin lisäys tuo kotiin sen puuttuvan palasen. Kiitos paljon! <3

   Poista
 5. Teillä on oikein kaunis koti! Ja olet kyllä taitava valokuvaaja! Oletko kenties ammattilainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaarina ja kiitos sanoistasi, olen kovin otettu! Oi ei suinkaan, olen vain ihan itseoppinut harrastelijavalokuvaaja, mutta toivoisin pääseväni opiskelemaan valokuvausta ihan ammatikseni asti. Valokuvaaminen on tällä hetkellä yksi henkireikäni ja nautin siitä valtavasti! :)

   Poista
 6. On siis todella näppärä ja hyvännäköinen ratkaisu! Joskus nämä meidän miehet sattuu keksimään ideoita jotka toimii paremmin kuin omamme:) Ja on muuten ihanat kuvat!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig