25. heinäkuuta 2017

Sirompi työpöytäJoskus suurempi tilan tuntu kodin vapaan lattiapinta-alan suhteen voi olla vain senteistä kiinni -siltä minusta ainakin tuntuu. Totesin tämän nimittäin meitä pitkään palvelleen työpöytämme kanssa, joka pienestä koostaan huolimatta oli turhan syvä tarvitsemillemme tietokoneelle ja muille työpöydän tykötarpeille. Tämän usein todettuani rupesin siis harkitsemaan vaihtoehtoja, joilla tuon ylimääräisen kahdenkymmenensentin syvyyden saisi olohuoneesemme käyttöön liikkumatilaksi.

Olen todennut Ikean kalusteet usein käytännöllisiksi ja hinta-laatusuhteiltaan varsin näppäriksi. Siksi uutta pöytää etsien klikkasin ensin Ikean sivut auki ja kuten osasin odottaa, sopivan tuntuinen vaihtoehto pomppasi pian kuvaruudulle. Tämä Vittsjö-sarjan valkoinen työpöytä vaikutti jo pelkän kuvan perusteella sopivan sirolta, ilmavalta ja raikkaalta. Sama vaikutelma vahvistui nähtyämme sen livenä ja pian jo kiikutimme litteän pahvilaatikon sisältöineen koottavaksi kotiimme. Kokoaminen sujui nopeasti ja pöydän lasilevykin säilyi ehjänä allekirjoittaneesta rähmäkäpälästä huolimatta. Sattuvasti myös edellinen työpöytämme löysi uuden kodin ennen sen laittamista edes myyntiin ja nyt se sopiikin täydellisesti ystävämme uuteen sievään kotiin! Muistatteko muuten Valkoisen pehmentäjät-postauksessa näkyneen vaalean puulaatikon? Hankimme sen suojaamaan printteriämme (kröhöm.. siis peittämään sen, ehhehe!) ja se sopikin kokonsa puolesta tehtäväänsä mainiosti. Printteri ei ole jokapäiväisessä käytössä, joten sitä käytettäessä ei tarvitse kuin nostaa puulaatikko sivuun ja tuikata töpseli seinään. Säilytän laatikon päällä myös käsilaukkuani, joten pöydän ja eteisen vaatekaapin välinen tila on näin ollen hyvässä käytössä.


Ei ehkä heti uskoisi, että jo näin pienen muutoksen myötä olohuoneemme kulkutila vaikuttaa merkittävästi tilavammalta. Siskoni hyvä vinkki ottaa kaikki liikenevä lattiapinta-ala käyttöön tuli siis jälleen todettua todeksi ja toimivaksi. Jospa sitä samaan syssyyn keksisi vielä sellaisenkin idean, kuinka makkarimme hukkatilan saisi paremmin käyttöön. Ehkä se onkin seuraava aivoriiheni!

SHARE:

23 kommenttia

 1. Onpa kyllä kaunein näkemäni työpöytä/nurkkaus. Siis loisto idea piilottaa printteri, nehän ei tunnetusti ole mitenkään sisustuksellisesti kovinkaan kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanko totta, kiitos Nanni! Työpisteemme on kovin siro ja yksinkertainen, mutta ihanaa että juuri nämä elementit inspiroivat! :) Ja olen samaa mieltä. Meidän printterimme on ihan siisti Samsungin valkoinen ja sopivan eleetön, mutta kyllä sen silti pitää mielellään piilossa, hahah! ;)

   Poista
 2. Kuvat ovat kyllä ihan uakomattoman tyylikkäitä ❤ ihanan valoisia ja raikkaita, love it! 💛

  Tuo pöytä on varmasti oikein toimiva! ❤ se on itselläkin ollut mielessä, jos tilaa liikenisi työpöydälle. Ja kun on samaa sarjaa meidän hyllyn kanssa. Toimiva sarja!

  Tuo laatikko on muuten ihan loistava, ja ihana tunnelma tulee, pieni tekee paljon ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Unohtui äsken. Etusivu... 😍

   Poista
  2. Kiitos! <3 Tämä kuvakulma on minulle todella haasteellinen, kun kuviin tulee väkisinkin hieman sinertävää pintaa. Sen saisi varmaan korjattua kameran säädöillä -jos vaan osaisi! ;)

   Poista
 3. Moi!

  Oot ottanut kyllä niin upeita kuvia! Ihanan valoisia ja tyylikkäitä kuvia. Meille ei työpöytä mahdu tällä hetkellä, koska halusin meikkauspöydän 😂

  Teillä on kyllä tosi upea asunto! Oon tänään ihaillut sun blogikuvia 💛 niin tyylikäs ja selkeä!

  Ps. Tosta balance - julisteesta on tullut mulle tosi tärkeä 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Paljon kiitoksia! Kesän aikana kotimme on todella valoisa ja se helpottaa kuvien ottoa. Otan siksi usein talvea varten valokuvia varastoon -pimeän aikaan kun kamera on auttamattomasti omassa laukussaan levossa.

   Ja ihana juttu, että vaatiimattoman vuokra-asuntomme tyyli inspiroi. Meillä on pari kohtaa kodistamme, jotka eivät syystä olen päässyt blogiin (muun muassa keittiön kulahtaneet kaapinovet) mutta kunhan kotimme pintaremontti valmistuu, niin laitan ennen- ja jälkeen kuvia kehiin.

   Balance-julisteesta tuli mieleen, että onnistuin eilen säheltämään niin, että kehyksen lasi särkyi päreiksi. Nyt on sitten lasiton kehys työpöydällä, joka tosin taitaa olla turvallisempi tälle rähmäkäpälälle. :D

   Ihanaa loman odotusta teille!

   Poista
 4. Nätti pöytä. On totta että pöydät on usein turhan syviä, kun usein pöydällä on pelkkä läppäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja vielä kun nykyään tietokoneet eivät vie paljon tilaa niin pienempi pöytäkin toimii oikein hyvin. :)

   Poista
 5. Ihanan kevyt ja raikas työpöytä! Meilläkin tulostin parhaillaan lattialla, pöydän alla piilossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Suffeliini! Pahoittelut, kun kommenttisi oli jostain syystä jäänyt tähän väliin vastaamatta! :/ Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Taitaa olla useilla sama haaste printterin kanssa, ettei se ole välttämättä sisustuksellisesti kovin kaunis! :D

   Poista
 6. Suorastaan houkutteleva tämä uusi työpiste, vaikka kaunis oli vanhakin. <3 Tuo pöytä on niin näppärän ja kevyen oloinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui miten kivasti sanottu! Pöytä on tosiaan todella kevyt liikutellakin ja sopii tyylillisestikin varmasti moneen kotiin! :)

   Poista
 7. Hei!

  Kaunis pöytä! Ja hyvä idea peittää printteri. Teillä on kyllä niin kaunista ja harmoonista siellä.

  Blogisi etusivu on todella viehättävä! Sinulla on silmää näihin asioihin.

  T:Kaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis Kiitos Kaarina! Oma simppelimpi kodin tyyli on löytynyt pikkuhiljaa vielä muutama vuosi sitten sen ollessa enempi maalaisromanttinen. Sekin tosin oli silloin kiva.

   Ja kiitos! Yritin muokata blogin etusivusta mahdollisimman simppelin, helppolukuisen ja informatiivisen. Ehkä siis siinä onnistuin. :)

   Mukavaa kesäpäivää kasvimaan äärelle!

   Poista
 8. On kyllä toimiva pöytäratkaisu ja itse pöytä on kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pöydässä on mielestäni samaa keveyttä ja viehättävyyttä kuin teidän unelma-kauniissa kodissanne, jota usein olen ihaillut! <3

   Poista
 9. Tosi kaunis kokonaisuus! Olet saanut tehtyä työpisteestäsi tosi tyylikkään <3 ikea jaksa aina yllättää miten hyviä huonekaluja sieltä löytyykään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko sanonut, että aina kommenttisi nähden minulla rupeaa soimaan päässä Sian Chandelier! :D Mikä ei siis lainkaan ole huono juttu! :D

   Ikean tyyli viehättää ja varsinkin nyt syksyllä Ikean yhteistyö Hay:n kanssa tulee varmasti olemaan menestys!

   Poista
 10. Niin kaunis tuo pöytä! Vaikka itsellänikin jo kaunis ja vasta vuoden vanha myös ikean työpöytä onkin, niin melkein tekisi mieli pistää pöytä vaihtoon, haha. <3 Tuo erillinen hylly on aivan mainio ja jotenkin todella kauniin näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sanni ja kiitos paljon kommentistasi!

   Ymmärrän tuon vaihtelunhalun hyvin, meilläkin työpiste on seikkaillut viimeisen vuoden aikana kolmessa eri kohtaa kotonamme. Nyt tosin tuntuu, että sen lopullinen paikka on löytynyt. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig