2. elokuuta 2017

Pala keittiötä


Meidän kodissa keittiö taitaa olla vähiten kuvattuna tänne blogiin -ja syy on hyvin yksinkertainen: tunnen olevani melko huono löytämään oikean kuvakulman, jossa tämän hetken ei-niin-mairittelevat kaapinovet eivät näkyisi. Tai ovat ne olleet meillä koko tämän viisi ja puoli vuotta mitä tässä asunnossa olemme asuneet. Toki ne ajavat asiansa, mutta ovat silti auttamattomasti jääneet 1980-luvulle ja silmäni meinaa niitä katsoessa sairastua. Suuri toiveeni tulevan pintaremonttimme suhteen onkin, että saisimme noiden aikaa nähneiden kaapinovien tilalle uudet; emme tarvitse mitään hienoa ja prameaa, vain siistit ja ehjät. :)Kaapinovia lukuunottamatta kotimme sydän palvelee meitä mainiosti. Ikean pyöreä Docksta-pöytä on käytössä ollut erittäin käytännölinen ja samaten Veken kalusteen Alis-tuolit ovat kestäneet hyvin. Arkikäytössä pidämme pöytämme ympärillä kolmea tuolia, mutta vieraiden tullessa pöydän ääreen mahtuu mainiosti pari-kolme lisää. Pyöreän pöydän etuna onkin, että se vie vähän tilaa mutta samalla mahduttaa äärelleen useita syöjiä.


Keittiötekstiileistä tällä hetkellä kaikista lähintä sydäntäni ovat Balmuirin upeat pellavaiset keittiöpyyhkeet. Niistä kerronkin huomenna vähän lisää!

Suloista sateenropinallista keskiviikkoa kaikille!
SHARE:

15 kommenttia

 1. Kaunista tuttuun tapaan <3 Tiedän niin tunteen, täälläkin keittiön kaapinovet eivät ihan tätä päivää enään ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Ja eikö vain olekin harmittava tunne, kun päivä toisensa perään kaapinovien pinnat häiritsevät silmää. Ajattelin aluksi hieman Dc Fixillä niitä kaunistaa, mutta todennäköisesti saammekin kokonaan uudet.

   Minkälaiset kaapinovet teillä on?

   Poista
  2. Vaaleat ovet "ihanilla" pyökkilistoilla ja vetimillä...

   Poista
 2. Tuo seinä ja taulut ovat niin namu yhdistelmä 😍 tykkään todella paljon! ❤

  Täällä on alkanut nousta pyöreä pöytä kuume, vaikka nykyisestä tykkään lujaa, pyöreä olisi vaihtelua... aikanaan kun sellainen olikin... 🤗

  Ihanaa sadepäivää! ☔❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinän tapetti on meidänkin mielestä todella ihana; ystävämme, jotka asuivat tässä asunnossa ennen meitä asensivat sen ja vuosienkaan jälkeen tapetti ei kyllästytä! :)

   Teidän pöydän materiaali on niin upea, että älä vaihda! Toki mikä minä olen sanomaan jos siltä jossain vaiheessa tuntuu. :) Mutta harvinaisen upean keittiönpöydän olette löytäneet!

   Poista
 3. Ainakin noissa kuvissa keittiönne näyttää todelta upealta! Mutta, tiedän tunteen kun keittiönkaappien ovet eiväy oikein nappaa. Me saatiin pari vuotta sitten vuokraisännän siunaus vaihtaa ne ja vaihdettiin simppelit valkoiset korkeakiilto ovet ja uusittiin vetimet samalla. Keittiön ilme koheni tosi paljon! Tällä hetkellä Helsingissä paistaa aurinko enkä ole sadetta tänään nähnytkään. Tosin nukuin pitkään, joten ehkä aamupäivällä on satanut 😂

  Meidän loma lähenee, jotrn palailen asiaan lomalta palattuani! Ajattelin pitää "someloman" samalla.

  Ihanaa päivää! ☉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutoin keittiömme onkin meille aivan sopiva ja riittävä mutta kaapinovet olisi jo aika uusia. Niiden vaihtaminen tekisi varmasti meilläkin todella paljon ja olipa kiva kuulla teidän kokemuksesta, että kaappien vaihtaminen muuttaa paljon! Valkoiset siistit ovet olisivat meilläkin haaveissa teräksen värisillä vetimillä. :)

   Oikein rentouttavaa ja mielekästä lomaa teille aurinkoon ja lämpöön! SOME-tauko on paikallaan aina silloin tällöin ja itsekin sitä harrastan aika ajoin. :) Nauttikaa reissusta!

   Poista
 4. Voin samaistua. Meilläkin alkuperäiset keittiönkaapit.. vielä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kuvittelin, että meidän keittiöhirvitys olisi ainoa lajissaan joten siksi on tavallaan huojentavaakin, että alkupeärisiä keittiönkaapinovia on vielä useissakin kodeissa. Onko teilläkin ajatusta vaihtaa ovet jossain vaiheessa?

   Toki alkuperäisilläkin pärjää, mutta itse ainakin huomaan, että mielialaani vaikuttaa paljon se, että kodin pinnat ovat siistit ja ehjät. :)

   Poista
 5. Kaunis koti! <3

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kaunis keittiö ja pyöreä pöytä on kyllä näppärä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Edellinen ruokapöytämme oli suorakaiteen muotoinen ja sekin oli neljälle henkilölle, mutta vei paljon enemmän tilaa kuin tämä pyöreä. Pyöreässä pöydässä on siis ehdottomasti etunsa! :)

   Poista
 7. IHania kuvakulmia olet ainakin tähän postaukseen saanut ja itse rakastan omaa balmuirin keittiöpyyhettä tooooodella paljon.
  Itse pyörin kans aina keittössä kameran kanssa ja tuskailen kun taustalle tulee kaikkea sellaista mitä en kuvaan haluaisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig