31. elokuuta 2017

Rakastu arkeen...


... nauti hetkestä. 

Tällä tekstillä löysin kesällä todella sievät teemukit, jotka oli pakko napata kyytiin vaikka meillä mukeja onkin riittävästi jo entuudestaan. Mukien kyljessä oleva ajatus oli vaan niin puhutteleva, että halusin ne muistuttimeksi omaan arkeen. 

Mikä sitten tekee arjesta rakastumisen arvoista? Välillä arki nimittäin tuntuu kaikkea muuta kuin nautinnolliselta, pikemminkin uuvuttavalta. Kuitenkin, niitä hyviäkin hetkiä on todella paljon ja joskus niiden huomaamiseen täytyy vain nähdä enemmän vaivaa. 


Omat arjen ilahduttajani ovat vastajauhetuista pavuista nautittu kahvi, kissan lempeä hurina, ystäviltä tulevat kauniit viestit ja heidän seuransa, mielekäs toiminta, toisten auttaminen omien voimavarojen mukaan, oma aika ja tietenkin arjen jakaminen parhaimman ystäväni, Heikin, kanssa. Nämä kun pidän mielessäni, niinä huonompinakin päivinä on mahdollista maadoittua tähän hetkeen.

Mikä tekee sinun arjestasi mielekästä?

SHARE:

10 kommenttia

 1. Noi on ihania. Itse ostin keväällä tuolta sarjalta pienen paperipussin jossa alkuun oli maustepulloja jne... ja nyt siinä asustaa kukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi en tiennytkään, että tähän sarjaan kuuluu paperipussejakin! On varmasti todella kivat ja kuulostaa kivalta miten olet sitä hyödyntänyt! :)

   Poista
 2. Olen myös nuita pyöritellyt samassa merkityksessä mutta vielä jäänyt kauppaan, ovat kyllä i h a n a t ❤

  Väsyneen työpäivän jälkeen on parhautta kun lämpöinen kehräävä kaveri tulee viereen 💕🐾 ja tämä syksy on nyt päällimmäisenä ja kaikki ne hetket mitä se tuo mukanaan 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli yhtään tunnen makuasi, niin veikkaanpa, että vielä nämä joku päivä teiltä löytyvät! :D

   Kehräävät kaverit ovat parhaita! Rapsutuksia ja paijauksia sinne kovasti! <3

   Poista
 3. Suloiset mukit. Asia on juurikin niin että pitäisi välillä nauttia arjesta sen kaikissa haasteissaan ja nähdä ympärillä ne ihanat jutut. :) olen ollut lomalla kohta kolme viikkoa ja tuntuu jo ikävä työarkea, sen tuomaa rytmiä ja energiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä, että ne pienet ihanat jutut tekee arjesta mielekäsä. :) Ja miten ideaali tilanne sinulla onkaan, että loman jälkeen tuntuu mukavalta palata töihin. Oikein ihanaa työarkea sinne!

   Poista
 4. Moi! Onpa tosi kivat mukit! 😊

  Ite oon ihan samoja juttuja pohtinut jo pidemmäm aikaa. Haluan ja pyrin nauttimaan ja elämään juuri sitä hetkeä, kun elän sillä hetkellä. Ennen odotin aina seuraavaa vapaapäivää tai lomaa, mutta oivalsin, että täytyy oppia pitämään siitä työstä mitä tekee. Tätä aloin harjoittelemaan ja voin todeta, että tällä hetkellä viihdyn työssäni ja koen tekevän tärkeää työtä. Työstä täytyy saada muutakin kuin rahaa.

  Muita asioita mitkä tekevät itseni onnelliseksi ovat oma hellu, rakkaat läheiset ja ystävät, matkustelu, liikunta, hyvä ruoka ja viini sekä nautin myös suunnattomasti omasta ajasta, jolloin voi vaan käpertyä viltin mutkaan lukemaan hyvää kirjaa.

  Ihanaa viikonloppua! 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta tuo seuraavassa hetkessä eläminen! Tähän hetkeen keskittyminen on vaatinut itseltänikin tietoista ponnistelua, mutta mitä useammin siinä onnistuu niin sitä herkemmin sitä oppii. :)

   Omat arjesta nauttimisen kainot kuulostavat todella mielekkäiltä ja merkityksellisiltä. Ne ovat kultaakin arvokkaampia asioita elämässä. <3

   Hyvää alkanutta viikkoa!

   Poista
 5. Ihanat mukit!:) samoja itsekin olen katsellut ja nyt taidan ostaa ne kanssa.Arjesta on hyvä nauttia tai ainakin yrittää nauttia välillä kun rupee tuntumaan kaurapuurolta :D.Tästä sun blogista tulee niin hyvä fiilis kun lukee tätä!ihanan freesit kirjotukset ja se rehellisyys mikä näissä on ni on ihanaa :). Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Annika! Voi kiitos niin kauniista ja ilahduttavista sanoistasi! On niin ihana kuulla, että viihdyt blogissani ja pystyt aistimaan rehellisyyden. Kiitos! <3 Ja kiitos kun kerroit omista arjen ilahduttajistasi, olen aivan samaa mieltä. :) Aurinkoista päivää! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig