3. lokakuuta 2017

Helsinkiä mereltä


Kaupallinen yhteistyö: Offerilla
*Tähdellä merkityt kohdat ovat mainoslinkkejä

Helsinki on ollut minulla aina erityisellä paikallaan sydämeni sopukoissa ollakseen rakas kotikaupunkini mutta myös sen vieressä olevien vesistöjen puolesta. Kunnioitus merta kohtaan kulkee luullakseni myös sukumme geeneissä; isoisälläni oli aikojen saatossa oma vesibussi ja yhä edelleen ukki jaksaa kertoa mielenkiintoisia tarinoita tuolta ajalta. Kun siis Offerillatarjosi minulle kaupallista yhteistyötä muutamien eri diilien parista, oli selvää, että valitsisin kahden hengen puolentoistatunnin saaristoristeilyn Helsingin saaristossa. Tuntui jännältä seilata samoja reittejä, joita ukkikin on työkseen kulkenut.

Uskoakseni monelle teistä Offerillan palvelut ovatkin jo tuttuja. Kyseessä on siis Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka, josta näkee helposti kaupunkikohtaiset tarjoukset Helsingistä*, Turusta*, Tampereelta*, Jyväskylästä ja Oulusta*. 

Myytävien diilien tarjonta on todella laaja niin kauneushoitoloista, ravintoloista, kahviloista, kampaamoista, kuntosaleista ja muista palveluista. Alennukset ovat  50-90 % ja tiedänkin useita, jotka hyödyntävät näitä etuja. Helppo tapa pysyä kärryillä tarjouksista on tilata päivittäinen Offerillan uutiskirje.Tämänkertainen Offerillan kanssa solmitty yhteistyö oli järjestykseltään jo kolmas ja hyvin onnistunut. Royal Line Sightseeing-risteily starttasi matkansa Helsingin kauppatorilta, josta se navigoi ohi Kaivopuiston, Kruununhaan, Katajanokan, Suomenlinnan, Korkeasaaren, Laajasalon ja muiden lähistöllä olevien saarten. 

Samalla kun nautiskelimme isoveljeni kanssa maisemista, selvästi kuuluva selostus kertoi Helsingin historiasta ja hetkittäin tuntui jopa aivan siltä, kuin kannella ollut merituuli olisi tuonut mukanaan historian havinaa.

En ole oikein koskaan ollut hyvä menneiden vuosisatojen luvuissa tai tapahtumissa, mutta jostain syystä nyt jaksoin keskittyä kuuntelemaan, mitä kaikkea pääkaupunkimme aikakirjaan on sisältynyt jopa huvittavine yksityiskohtineen. En nyt muista kuka kuninkaista olikaan kyseessä, mutta joku heistä söi jälkiruoakseen neljätoista laskiaispullaa. Neljätoista! En pystyisi samaan. ;)
Pikkuhiljaa kulttuurinälkämme tullessa täytetyksi minusta alkoi tuntumaan, että haluan kokea saman kattauksen vielä uudestaan. Merenkäynnin synnyttämät vaahtopäiset laineet kutsuivat palaamaan niiden äärelle ja ensi kesänä niin myös teemme. Jospa silloin muistaisin paremmin, kuka monarkeista piti laskiaispullista erityisen paljon. ;)  

Kiitos tästä elämyksestä Offerillalle!
SHARE:

12 kommenttia

  1. Voi hurmaus mitkä taidokkaat otokset olet saanutkaan taltioitua retkeltänne 💖 ihan mielettömiä kuvia ja ihana kokemus 💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsinki on aivan tajuttoman kaunis kaupunki ja jotenkin mereltä käsin siihen sai aivan uuden perspektiivin! :)

      Poista
  2. Kauniita kuvia! Mukava yhteistyö ja kiitos sulle siitä, että tämä yhteistyö oli jotain erilaista kun mitä normaalisti saa blogeista lukea 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon! Minulle on blogiyhteistöihin suostuessani aina ehdottoman tärkeää, että voin toteuttaa ne aidosti omana itsenäni ja siksi harkitsen yhteistyöt tarkkaan. Mukavaa, että pystyit tämän aistimaan. :)

      Poista
  3. Todella kiva postaus! Tykkäsin kovasti :) Myös kuvat ovat erittäin kauniita.

    https://janitakristina.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI kiitos paljon kauniista ja mieltä lämmittävistä sanoistasi! :)

      Poista
  4. Niin kauniita kuvia <3 Näistä saa helposti sellaisen lämpimän kesäpäivän mieleen, mikä on hyvä kun ikkunasta näkyy kylmä vesisade :'D

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia hei 🖤 Ja Helsinki on aivan upea mereltä katsottuna ja on se muutenkin :))

    Rebecca

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rebecca! <3 Helsinki on super vuodenajasta toiseen! :)

      Poista
  6. Kauniita kuvia, näissä on kiva tunnelma :) Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig