30. lokakuuta 2017

Lippa vinossa ja elämä edessä


Siitä onkin aikaa kun olen julkaissut blogissa omia asukuvia tai minkäänlaisia lähikuvia, vaikka aika-ajoin asukuvia toivottekin. Jotenkin on vain tuntunut siltä, että kameran toisella puolella on ollut paljon turvallisempaa ja luontevampaa olla, eikä vähiten siksi, etten ole kokenut itseäni kuvaukselliseksi. Mikä siinä onkin, että epävarmuustekijät oman itsensä suhteen nousevat aika ajoin pintaan ja välillä ne tuntuvat olevan koko ajan tiellä? Näinä hetkinä kameran edessä oleminen ei todellakaan käy mielessä eikä silloin toki pakko olekaan mennä sille niin sanotulle epämukavuusalueelle. Inhoan muuten edelleenkin tuota ilmaisua ja syy tähän odottaa postauksen luonnoksissa. Kuten muuten se rahapostauskin, pahoittelut myös sen hurjasta viivästymisestä!Ajoittaisista epävarmuusfiiliksistä huolimatta nämä asukuvat ovat noin viikon takaa kun olin läheisen ystäväni Nean kanssa kaupungilla. Se oli juuri se päivä kun hyytävä talven tuoksuinen tuuli yllätti kolme viikkoa etuajassa ja ilma oli kylmä! Hyvä seura kuitenkin lämmitti ja sai rohkaistumaan kameran tälle puolen pitkästä aikaa. En vaan lainkaan jaksanut niin sanotusti poseerata kuviin, vaan annoin oman fiiliksen tulla aivan naturellina kasvoilleni ja lopputulos näkyykin tuulitukkana ja palelevina sormina. Mutta hei, se ei ollutkaan se tärkein asia vaan se, että näiden kuvien ottamisen aikaan oivalsin, että vuoden takaisesta burn outista on tultu valtava harppaus eteenpäin! En voinut kuin hymyillä onnellisena tajutessani, että olen selvinnyt siitä hirveästä olosta, unettomuudesta ja kehoni oireiluista, jotka saivat minut pysähtymään vuosi sitten. Ja vaikka toipuminen on toden totta vielä kesken, jaksan jo uskoa, että suunta on oikea. <3 Odotan muun muassa talvea, lunta ja pakkasia vaikka tavallisesti olen niitä inhonnut. Nyt vain tajuan selvemmin, että jokainen eletty päivä on lahja ja se lahja on arvokas. En voi lakata myöskään olemasta kiitollinen siitä kaikesta avusta ja tuesta, jota matkani varrella olen pyytettömästi kohdalleni saanut. Kiitos todella paljon teidän lämmittävistä ajatuksistanne, jota olette jättäneet blogiini näiden kuukausien varrella. Empatianne on ollut liikuttavaa.

 Tuulitukkana:
Lippalakki / Seppälä
Takki / H&M
Merinovillaneule / Lidl
Farkut / H&M
Kengät / Vagabond

Näiden kuvien asu on muuten pääasiassa saatuja ihania lahjoja! Siskoni oli muutamia viikkoja sitten ystävien vaatteiden vaihtajaisissa, johon sai tuoda omia käyttämättömäksi jäänyt vaatteita ja katsoa, löytyisikö toisten aarteista jotain mieluista itselle. En ollut hänelle kertonut, että garderoobistani uupui talveksi hieman pidempi villakangastakki ja yllätyksekseni hän oli minulle sieltä juuri sellaisen löytänyt! Takin lisäksi Ikea-kassillisesta vaatteita paljastui tämä Lidlin merinovillainen neule, yksi hame, toinenkin neule, legginsit ja taas takki! Kaikki vaatteet olivat kokojensa puolesta just eikä melkein, ja pääsevät kaikki käyttöön. Harmittavasti en vain tiedä ketä näistä voisin kiittää (vaatteita oli vaihtajaisissa niin paljon, ettei siskoni osannut sanoa kenen rekiltä kävi nämä nappaamassa) joten jos hyvällä tuurillä näiden vaatteiden edelliset omistajat lukevat tätä, niin kiitos todella paljon! Tämä neule on aivan unelmapehmeä ja takin huppu aivan ehdoton viimaisilla keleillä! Kiitos! <3
Loppuun vielä sellainen informatiivinen asia, että blogini koodari on pian muokkaamassa sivujeni etusivusta vieläkin helppolukuisempaa ja sujuvampaa käyttää. Jospa sitten lopullinen ulkoasu olisi viimein toimiva ilman jatkuvaa säätöä. Koittakaa siis kestää vielä yksi muutos. Hyvä tästä vielä tulee. ;)


Kuvat: Nea Vuori, editointi minä

SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihana kuulla et voit paremmin <3 Mäkin ootan talvea!

  VastaaPoista
 2. Ihana iloinen ja aurinkoinen sinä viimasta huolimatta! <3 Tälläiset saa niin ilon pintaan! <3

  Ihana sinä ja lakki, niin vekkulin kiva hattu! :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat susta❤ ihanaa loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 4. Ihana hattu! Mä oon kans haaveillut tuollaisesta! Näytät hyvältä <3 Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kuvia! Mäkin hankin villakangastakin, kun kai se täytyy vaan hyväksyä, että talvi tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se tosiaan tuntuu; mutta kylmät ilmat antavat hyvän syyn kietoutua lämpimiin vaatteisiin. :)

   Poista
 6. Hienoa kuulla, että voit paremmin <3
  Kivoja kuvia :) Hyvä idea tuollainen kierrättäminen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig