30. marraskuuta 2017

Black and Grey Accessories


Tätä postausta aloittaessani rupesi ihan huvittamaan, kuinka juuri tänään satuimme ystäväni kanssa puhumaan siitä, miten tänä pimeimpänä vuodenaikana olisi piristävää käyttää värejä ulkovaatteissa että asusteissa. Niinpä niin, niin pitäisi. Ja kuitenkin huomaan nyt kirjoittelevani näinkin järisyttävistä asusteväreistä kuin harmaasta ja mustasta. Kuinkas sattuikin. 

Viime aikoina asukuvat ovat blogissa jääneet todella minimiin (tai noh, pyöreään nollaan) haastavien kuvaolosuhteiden eli synkän pimeyden takia. En muutenkaan ole kokenut olevani kovin kuvauksellinen ja siksi kameran tällä puolen oloni on tuntunut varmemmalta. Halusin kuitenkin kirjoittaa tänne jotain naisellista ja kuvasin siksi tämän hetken lempiasusteeni, eli nämä kaksi laukkua ja niiden kanssa käytettäviä sormien lämmittäjiä. 


Minulla on todella vähän laukkuja, ihan vain muutama mutta sitäkin käytetympiä. Yllä oleva harmaa mokkasomisteinen olkalaukku on Henkka Maukan alesta ja se vetää sisälleen yllättävän paljon tavaraa. Laukun ehdoton plussa on olkahihnassa oleva tekonahkainen "kanto-osa" (en keksi sille muuta nimeä) joten laukun keikkuessa olalla ei tule ikäviä painaumia. Laukun kanssa hommasin samaisesta ruotsalaisesta putiikista nämä rusettisomisteiset hanskat, jotka ovat osoittautuneet yllättävän lämpimiksi ja laadultaan hyviksi. 

Tämän hetken käytetyin laukkuni on tämä Zaran musta tekonahkainen veska, joka on pyörinyt myös useaan otteeseen asukuvissani. Laukku on näppärä sen mukana tulleen pitkän olkahihnan kanssa tai ihan vain sellaisenaan käsilaukkuna. Laukku sai pienen päivityksen tekoturkis pom-pomista, joka taas sulautuu hyvin yhteen kultasomisteisten mustien nahkahansikkaiden kaverina. Musta ja kulta ovat olleet suosikki-duoni jo monta vuotta ja yhä edelleen tämä yhdistelmä toimii klassisuudellaan ja ajattomuudellaan.  


Jos vielä hetken saa olla turhamainen, niin haaveilen kovasti myös tumman harmaasta Balmuirin Mohair Kit-kaulahuivista. Se olisi vaan aivan täydellinen, vaikka mistään väri-energiasta ei myöskään sen kohdalla voi puhua, hahah! 

/ My favourite winter accessories at the moment! 

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanat asusteet, ja miten värit kuullostaakin niin tutuilta. Tein vähän saman aiheisen postauksen tänään. ;D Nuo pom-pomit on vaan hurmaavia, muutaman kerran niitä olen itsekkin sillä silmällä katsonut kaupoista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin kurkkimassa postauksesi ja oli niin kaunista siellä! <3 Pom-pomit ovat tosi hauskoja ja pikkutyttönä niitä tuli väsättyä usein itsekin. :)

   Poista
 2. Moi! On jotenki hauskaa lukea talviasusteista täältä poolilta käsin 😂 mulla on juuri samannäköinen kaulahuivi, joka on ollut ihan ehdoton lemppari! Mutta, balmuirin huivi olisi myös mulla toivelistalla.

  Kauniita kuvia! Hyvää joulukuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa, voin kuvitella mielikuvan poolilta! :D Siellä ei onneksi tarvitse hakea lämpöä lämpimistä asusteista; riittää kun astuu ulos aurinkoon. Niin ihanaa! <3

   Poista
 3. Kauniita asusteita. Tuo on totta, että kun pitäisi olla hieman väriä piristämässä, niin mustiin täälläkin pukeudutaan. Mukavaa alkavaa joulukuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä siinä onkin, että pimeänä aikana tulee helposti pukeuduttua juuri niihin tummimpiin väreihin! Joskus voisi repäistä ja laittaa päälleen jotain vaaleaa. :)

   Poista
 4. Niin se on, että tutut turvalliset harmaa, musta ja valkoinen löytää useimmiten tiensä minunkin päälle :D Ihanat nuo harmaat hanskat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä! Sinulle muuten sopiikin todella kauniisti harmaan sävyt, olen usein pannut tämän merkille blogiasi lueskellessa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig