13. marraskuuta 2017

Blogin tuleva uusi nimiKerroin viime viikolla pitkäaikaisesta harkinnastani vaihtaa blogini nimi ja muutoksen toteuttaminen on edennyt jo siihen pisteeseen, että uuden nimen voi paljastaa! Uuden nimen keksiminen vei oman aikansa, mutta lopulta sopiva ja omantyylinen kirjainyhdistelmä juolahti mieleeni: Simplified living!

Alun alkaen kaavailin blogilleni suomenkielistä nimeä, mutta jostain syystä englanninkieli tuntui soljuvammalta ja kuvaavammalta kuin mikään mielessäni pyörinyt kotimaankielinen nimivaihtoehto. Toisaalta mietin olisiko hölmöä käyttää blogista englanninkielistä nimitystä, vaikka sen tekstit olisivat edelleen suomeksi, mutta tämä yhdistelmä tuntuu toimivan muillakin bloggaajilla. Ja voinhan uudistuvan blogin myötä alkaa kirjoittamaan postauksiin pienen pätkän myös englanniksi jos siltä tuntuu. Pysyypähän sitten myös kielitaito aktiivisena. :)Blogin uusi nimi tulee kuvaamaan siis hyvin sitä, mikä sitä ilmentää; sisustusaiheista lifestyleblogia, jossa nautitaan arjen iloista unohtamatta elon syvällisempiä pohdintoja. Luonnollisesti blogi ei kata kaikkia elämänalueita vaan on vain osa sitä. Blogin päivittäminen tulee siis jatkossakin olemaan oma pieni hengähdystaukoni keskittyen myönteisiin ja iloa tuottaviin asioihin -aivan kuten tähänkin asti.


Aikataulusta vielä sen verran, että muutos tuleekin tapahtumaan aiemmin, mitä alunperin osasin kaavailla. Se tapahtuu vielä tämän vuoden puolella. Ilmoitan tarkasta päivästä mahdollisimman pian. 

Minua oikein kutkuttaa tämä uudistus ja olisi kiva kuulla, miltä blogin tuleva uusi nimi teistä kuulostaa?

Nyt toivottelen lempeää alkanutta viikkoa juuri sinulle!

SHARE:

16 kommenttia

 1. Moi! Uusi nimi kuulostaa juuri sinulta! Kuvastaa mun mielestä hyvin sun blogia! Jaksan edelleen hehkuttaa sitä, haluat kehittyä ja kehittää blogia! Ja iso plussa sille, jos alat kirjoittamaan myös englanniksi 👍 kansainvälisyys ja kielitaidon ylläpitäminen on vain hyvä asia kansainvälistyvässä maailmassa!

  Mukavaa uutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Jes, ihana kuulla, että blogin tuleva nimi tuntuu lukijoistakin hyvältä! Englannin kieli on jo kielenä rikkaampi ja vivahdekkaampi kuin suomi, joten tuntui sopivan houkuttelevalta vaihtaa osa blogin kieliasusta siihen. Maailma on tosiaan todella globaali ja tuntuu kansainvälistyvän enstisestään, joten kielitaito on hyvä pitää sujuvana.

   Oikein levollista viikonloppua! Onko lomamatka jo ovella? :)

   Poista
 2. Ihanaa Jenna! Olen niin iloinen puolestasi, tämä blogin muutos tulee olemaan aivan erityinen ja merkityksellinen. Myös uusi nimi kuvastaa elämäntyyliäsi ja blogiasi todella hyvin. Nimi on houkutteleva ja kuvaileva. En malta odottaa että näen muutoksen osana blogia😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihana luonnehdinta mielikuvasta, joka sinulle tulevasta bloginimestä tuli mieleen. Kiitos paljon kauniista sanoistasi ystäväni! <3

   Poista
 3. Hyvä nimi valinta ja juuri sinun blogin näköinen. Jälleen kerran kauniita kuvia ❤👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, tosi kiva kuulla, että nimi istuu blogiini myös lukijoiden mielestä. :)

   Poista
 4. Oikein perfect! 💛 minusta sopii sinun blogiasi kuvaamaan todella hyvin 💗
  Onnea uudesta nimestä täältäkin kautta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Olisi ollut harmillista, jos uusi nimi olisi kuulostanut kaukaa haetulta tai ei olisi kuvannut blogiani. Minustakin tämä uusi nimi tuntuu hyvältä ja odotan innolla pääseväni kirjoittamaan sen alla. :)

   Poista
 5. Onnea uudesta nimestä! Kuvaa hyvin siuta ja siun blogia. Instagram-kuvat ovat myöskin juuri tuota ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiti! <3 Olipa kiva kuulla, että uusi bloginimi kuulostaa minulta. Siltä minustakin tuntuu. :)

   Poista
 6. Voin niin allekirjoittaa tuon englannin vs. suomen kielen pohdiskelun. Olen sitä itsekin pyöritellyt mielessäni o.ien töiden kanssa! Mutta kannattaa luottaa omaan fiilikseen näissä asioissa. Silloin on myös helppo seistä niiden takana. Nimi kuulostaa just hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä aihe pohdittavaksi, joka myös jakaa mielipiteitä. Jotkut ovat sitä mieltä, että jos kirjoittaa pääasiassa suomeksi niin myös blogin nimi ja otsikko on oltava suomeksi. Toiset taas kannattavat kansainvälisempää kieliasua ja kumpikin vaihtoehto on varmasti varsin oikeita. :)

   Poista
 7. Voi kun sinun valokuvat ovat kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten ihanasti sanottu, kiitos todella paljon Kaarina ilahduttavista sanoistasi!

   Poista
 8. Oi miten osuvan nimen oot keksinyt, hienoa!! Jäädäänpäs vain odottelemaan tulevaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjut, ihana kuulla, että muutos kutkuttaa. :) Ja yhä edelleen ihailen sinun uudistuneen blogisi ulkoasua!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig