17. marraskuuta 2017

Ei päätä palella


Oi lumi, missä olet? Hetken ennätit piipahtaa, mutta olisit erittäin tervetullut visiitille uudestaan. Toppatakit, hanskat ja huivit odottavat malttamattomana käyttöönottoa kuten myös myssyt, pipot ja hatut. Tavataanhan siis pian? Haluan kuulla narskuvan äänesi kenkieni alla ja katsella ulos, kun leijailet rauhoittavasti taivaalla. Haluan antaa silmieni häikäistyä kun säkenöit kinoksissa ja odotan aikaa, kun annat heijastuksesi loistaa pimeällä. Älä siis enää viivyttele. Talvi, tule jo! 

SHARE:

6 kommenttia

 1. Täällä niin samaa odotetaan ❄ kumpa talvi tulisi pian 🤗
  Aivan ihastuttavat pipat 💗
  Ps. Samalla aiheella blogissa pian 😉💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne lumihiutalet pian tänne etelänkin suuntaan leijaile, eikö vaan! :)

   Poista
 2. Moi! Samaa olen odottanut! Mutta pahoin pelkään, että juuri tähän saamme tottua täällä etelässä. Kiitos ilmastonmuutoksen, kesät ovat sateisia ja talvet leutoja. Onneksi itse sentään pääsee välillä lappiin (jossa tälläkin hetkellä lunta ja pakkasta!❄☃), jonne oikea talvi sentään vielä tulee! En itse osaisi kuvitella viettäväni mustaa joulua täällä etelässä. Mun jouluun on aina kuulunut pakkanen, hanget, lumi ja kaamoksen tunnelma lapissa. Se on ehdottomasti parasta meidän joulussa!

  Toivotaan, että jossain vaiheessa tänne eteläänkin tulisi oikea talvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ilmastonmuutos tekee juuri tuon harmillisen lämpötilamuutoksen sen kaikkien muiden harmien lisäksi! Eikö olisikin ihana nauttia kunnon talvesta! Kunpa edes hetken saisimme nauttia lumen tuomasta suloisesta tunnelmasta! :)

   Poista
 3. Ihana tuo palmikkopipo. Olen itselleni tuollaista metsästänyt.
  Jos ensi viikolla sasimme lunta tänne eteläänkin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ei taida enää tulla etelään kunnon talvea. Muistan vuosia sitten kuinka etelässäkin oli isot hanget ja pakkanen paukkui. Tähän ollaan tultu.

  Sinulla on kyllä kuvaamisentaito halussa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig