8. marraskuuta 2017

Kullan kimallusta ja hopean hohtoa


Katselin tällä viikolla kotona ympärilleni ja totesin pesämme pienten yksityiskohtien koostuvan hyvinkin paljon hopean ja kullan värin keskinäisestä combosta. Tämä sävy-yhdistelmä tuntuu jakavan mielipiteitä siinä missä valkosipulikin, mutta omaan silmään tämä metallien sekoitus toimii ja varsinkin näin talven edellä se tuo sopivasti lämpöä kodin neliöiden sisälle. Työpisteemme yllä olevalla seinähyllyllä roikkuvat Sudion kauniit kuulokkeet, joista kirjoitinkin yhteistyöpostauksen aiemmin. Sen vieressä leijuu pieni tekstikortti Tigerin kullan väriseen koukkuun ripustettuna. Kortin kaunis ajatus "Let´s never forget the first time we met" on sopivan suloinen ja niin paikkansa pitävä. 

Olohuoneessa nököttää mustia vitriiniovia odottava Billy-kirjahylly, jonka yksi taso on kummasti täyttynyt kullan värisistä maljakoista, kynttilänjaloista ja pienestä alustasta. Tuohon kuvassa näkyvään maljakkoon voi sujauttaa yksitellen pikkuisia kukkasia ja odottelenkin löytäväni jostain puhtaan valkoisia ruusuja siihen ilahduttamaan. Meidän lähikaupoissa näkemäni valkoiset ruusut ovat olleet kaikki surullisen nuupahtaneita; täytynee kipaista joku päivä kukkakaupan kautta kotiin. Tällä hetkellä pohdin olisiko hyvä idea ripustaa makuuhuoneemme seinälle monta vuotta vanha käsintehty puukehyksinen peili, jonka kehyksien väri on kullan ja hopean sijasta kupari. Peili oli keittiössämme monien vuosien ajan ja viimeisen vuoden varastossa lojuneena hain sen tänään kotiin mallatakseni sopisiko sen kotimme tämän hetkiseen värimaailmaan. Ehkä voisi vaikka Instastoriesissa kysyä ideasta myös teidän mielipidettä -ensivaikutelmalta peilien kehyksien luoma kontrasti voisi kyllä toimia!

Passaako teidän mielestä hopean ja kullan sävyt toisiinsa?
SHARE:

8 kommenttia

 1. Moi!

  Olipa vain kiva aihe! Just eilen pohdin ääneen himassa, että onpas täällä paljon kultaa ja hopeaa, marmoria unohtamatta 😂 aikaisemmin vierastin kultaa, mutta nyt tällä hetkellä kulta miellyttää mun silmää tosi paljon. Ja pidän kyllä kullan ja hopean yhdistelmästä. Se on musta jopa ihan raikas yhdistelmä, sillä itse en ainakaan sellaisia kuvia näe paljoa jossa näitä kahta olisi yhdistelty.

  Mielelläni näkisin instassa kuvia siitä peilistä! Itse en välttämättä laittaisi, sillä musta nuo vanhat kehykset, raamit tai puuovet ovat aika raskaita sisustuksessa. Itse pidän ilmavuudesta sisustuksessa, jotem ehkä siksi näin.

  Ps. Upeita kuvia!

  Hyvää yötä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ihanko totta, aivan mahtava sattuma! Ajatuksemme tuntuvat välillä soljuvan yks yhteen!

   Voin hyvin kuvitella kertomasi mukaan, että samantyylinen sisustustyyli on teilläkin koska usein tykkäämisemme kohteet ovat kohdanneet. :)

   Tänään päiviällä laitoin Instastoriesiin videota peilistä ja siellä voi käydä äänestämässä olisiko peili hyvä vaihtoehto makkarin peiliksemme vai ei.

   Kiitos kaunis sinulle ja hei, ihanaa loman odotusta!

   Poista
 2. Kyllä. Hopean ja kullan sävyt sopivat toisiinsa. Voi miten kauniita yksityiskohtia teillä siellä pesässä ❤ ehdottomasti instastroriessiin siitä kehyksestä , ja miksei vaikka täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että sinäkin pidät kullan ja hopean yhdistelmästä, niistä saa loihdittua vaikka minkälaisia asetelmia esimerkiksi maljakoiden ja kynttilänjalkojen combolla. Ja kiitos kun jaksat aina niin kauniisti kommentoida tänne! <3

   Poista
 3. Kyllä, useinmiten sopivat ja korostavat toinen toistaan 🤗 näissä upeissa kuvissa tulee juuri se kombo esiin jota ajatuksellani tarkoitan 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ne korostavat toinen toisiaan, vaikka toki toisenlaisetkin mielipiteet ovat varsin sallittuja. Onneksi makuja saa olla monia. :)

   Poista
 4. Olen useasti kuullut kommenttia juurikin hopean ja kullan yhdistämisestä niin sisustuksessa kuin koruissakin. Itse yhdistelen ja mielestäni sopivat hyvin yhteen. Toisten mielestä tulisi valita toinen, sama kuin ei mukamas voisi yhdistää valko-ja keltakultaa. No, jokainen tyylillään. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja ajatuksia minäkin olen kuullut, mutta onneksi makuja saa olla monia. :) Omat vihkisormukseni ovat muuten valko- ja keltakullan sekoitus ja vielä kohta yhdeksänkään vuoden jälkeen en ole niihin kyllästynyt. :)
   Ihanaa iltaa sinnekin Kaisa ja mitä parhainta tulevaa viikonloppua!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig