24. marraskuuta 2017

Pehmeitä unia pellavalakanoissa


Kaupallinen yhteistyö: Familon 

Ah, tässä on jälleen yksi postaus, jonka julkaisemista olen odottanut kuin kuuta nousevaa! Olen nimittäin hihkunut näistä Familonin tummansinisistä pellavapussilakanoista jo Instagramin puolella, ja nyt pääsin niistä kirjoittamaan myös tänne blogin puolelle. Pussilakanat saapuivat meille kaupallisen yhteistyön merkeissä jo jokin aika sitten, ja sen jälkeen muita pussareita meillä ei oikeastaan ole käytettykään - lukuunottamatta kuvissa olevia jo aiemmin meillä olleita Familonin harmaita pellavapussilakanoita. Lienee siis samomattakin selvää, mikä materiaali on suosikkimme vuodevaatteissa. ;)Oletteko panneet merkille, kuinka monessa eri yhteydessä ja mediakanavassa on viime kuukausina korostettu tavallisen elämän merkitystä? Eli sitä, kuinka tärkeää tänä aktiivisena someaikana on ottaa itselleen ja perheelleen aikaa aivan tavallisiin, arkisiin asioihin? Olen pohtinut tätä viime viikkojen aikana todella paljon ja muistuttanut itsellenikin, miten tarpeellista on antaa ylivirittyneiden aistien levähtää, rauhoittua esimerkiksi käsitöiden tai kirjan äärelle rauhallisessa ja levollisessa ympäristössä. Näinä hetkinä saatan laittaa musiikinkin pois ja olla ihan vain omien ajatusten kanssa kaikessa rauhassa. Tällaiset hyggeilyn hetket voivat olla todella voimauttavia ja varsinkin näin talvikuukausina leppoisaan kotoiluun on loistava mahdollisuus. Pimeästä vuodenajasta voi siis tehdä siedettävämmän pienillä jutuilla. 

Meillä iltahetket ovat tällaisia yhteisiä rauhoittumisen aikoja. Sytytän joka ilta kynttilät, Heikki kiehauttaa meille pakurikääpäteetä ja näin rentoudumme höyhensaarille. Ennen silmiemme sulkemista luemme yhdessä (mitä olemme tehneet koko avioliittomme ajan joka ilta) ja tämäkin auttaa saamaan paremmin unen päästä kiinni. 

Levollisen mielen lisäksi voimme kuitenkin sanoa, että hyvän unen yksi ehdottomista edellytyksistä on hengittävät vuodevaatteet (hikoileehan ihminen litran nukkuessaan!) ja oikeanlaiset peitot ja tyynyt. Olenkin kertonut, kuinka vaihdoimme muutama vuosi sitten peittomme Familonin Ultra-peittoihin, jotka ovat kestäneet todella hyvin aikaa, kulutusta ja pesuja. Peitto onkin hyvä pestä puolen vuoden välein ja vaihtaa uuteen neljän vuoden välein. Tyynyinä meillä on Familonin Extralife ja Feeling 700 gr, jotka ovat myöskin olleet loistavat hankinnat! Niiden vaihto tulee tosin pian akuutiksi, koska tyyny on hyvä päivittää kahden vuoden välein ja pitää se puhtaana pesemällä kolmen kuukauden välein. Opin nämä muistissäännöt aikoinani eräästä työpaikastani ja siihen saakka olin autuaan tietämättä hoitanut (tai pikemminkin jättänyt hoitamatta) peittojamme ja tyynyjämme kunnolla, eh!


Petivaatteiden lisäksi miellyttävän uneen vaikuttaa tietenkin sänky. Meillä odottaa uuden sängyn ostaminen parin vuoden päästä ja olen jo kaavaillut uutta Familonin sänkymallistosta. Meillä on tällä hetkellä 160 cm leveä sänky, mutta juuri tänään totesin ystävälleni, kuinka seuraavan sänkymme on pakko olla parikymmentäsenttiä leveämpi, koska kissamme vallatessa lähes puolet sängystä, nukkuu sen henkilökunta pienessä sumpussa. Mutta mitä sitä ei tekisi lemmikkinsä takia, hahah!


Me olemme siis olleet todella tykästyneitä Familonin tuotteisiin jo ennen tätä kaupallista yhteistyötä ja olenkin kiitollinen, että minulla oli mahdollisuus toteuttaa tämä postaus arvostamani yrityksen ja sen pehmeiden arvojen kanssa. Aina kun olen vieraillut Familonilla, olen voinut aistia yrityksen arvojen toteutuvan, koska henkilökunta on aina yhtä ystävällinen ja lempeä! Olen ostanut Familonin tuotteita myös lahjaksi sekä aikuisille että lapsille, ja siskoni pojalle hankkimani lasten tuotteet ovat olleet kuulemani mukaan erinomaiset ja ennen kaikkea turvalliset. On ihana tunne, kun voi muistaa läheisiä tekstiileillä ja petivaatteilla, jotka oikeasti voivat parantaa jopa elämänlaatua hyvin nukuttujen öiden ansiosta. Toki nämä ovat vain apuvälineitä, mutta ainakin itse olen huomannut, että löytämällä itselleen esimerkiksi oikeankorkuisen tyynyn, energiataso voi nousta arjessa huomattavasti levollisten yöunien jälkeen. Yöuniin kannattaa siis todellakin satsata!

Loppuun vielä haluan vinkata Familonin tämän hetkisistä tarjouksista: peitot ja tyynyt -ovat 20 % alennuksessa sekä kylpyhuonetuotteista kylpytakit, pyyhkeet ja kylpymatot ovat myöskin -20 % alennuksessa. Myös Black Friday on täällä, joten nekin edut kannattaa kurkistaa. Huomasin muuten, että Familonin sivuilla on pitkin vuotta oma Kampanjat-välilehti, jota kannattaa selata pitkin vuotta mikäli esimerkiksi on tarvetta lahjoille tai oman kodintekstiilien päivittämiseen. Ainakin itseäni houkuttelisi vielä kovasti kokeilla jossain vaiheessa hotellimaisia percale-pussilakanoita puhumattakaan ylellisistä hi-tech peitoista ja tyynyistä. Mutta kaikki aikanaan sitten kun peittojen ja tyynyjen uusiminen on ajankohtaista.

Nyt toivottelen rentouttavaa viikonloppua kaikille! Tuokoon se taas virtaa arkeen ja ihania hetkiä läheisten ja rakkaiden kanssa! <3


SHARE:

8 kommenttia

 1. Moiii! Mä niiin rakastan petivaatteita! Lapsena jo olen ollut niiden fani ja tuolloin en suostunut nukkumaan muissa kuin muumilakanoissa 😂 vieläkin kun käyn vanhemmillani niin äiti on laittanut meille pedin valmiiksi, muumilakanoilla tietenkin 😂 meiltä löytyy nuo harmaat lakanat ja ovat kyllä olleet ihanat! Värimaailma näissä familon sarjan lakanoissa on kyllä juuri mun mieleen. Tosin se jokin persikkainen (?) sävy ei uponnut yhtään. Familom peitot löytyy myös, mutta tyynyinä on ollut joitain vuosia jo aidot lampaanvilla tyynyt. Aito villa materiaalina on hengittävä ja mm pölypunkit eivät kuulemma voi elää villassa 👍

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumilakanoissa, ihanaa! :D Ja arvaa mitä? Minullakin oli lilan väriset ja kulutin ne kirjaimellisesti loppuun. Niin rakkaat ne olivat ja harmittelen, ettei enää samaa kuosia valmisteta! :D Aika hellyttäviä muistoja meillä molemmilla siis on lapsuutemme lakanoista. <3

   Kiva kuulla, että tekin olette pitäneet Familonin peitoista ja tekstiileistä. Nuo mainitsemasi tyynyt olivat minulle aivan uusi tuttavuus. Täytyykin tututustua. Joten kiitos vinkistä! :)

   Poista
 2. Ei vitsi miten täydellisen näköiset lakanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellisiltä nämä kieltämättä tuntuvatkin! Voin lämpimästi suositella Familonin pellavapussareita! :)

   Poista
 3. Voi miten kauniit vuodevaatteet! Samaa mieltä olen kanssasi noista arjen pienistä rauhoittumisen hetkistä, minulle ovat jaksamisen kannalta aivan äärettömän tärkeitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin jännä, miten pienillä hengähdystauoilla arjen tuoksinnassa on valtavan voimaannuttava vaikutus!

   Poista
 4. Nämä pellavat ovat täälläkin super käytössä ❤
  Voi maailma, kuinka sievä on petaus, sinulla on uskomaton taito luoda kaunista ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne teidän vaaleanpunaiset lakanat ovat myös kerrassaan hurmaavat!
   Rakastan tehdä petauksia ja ihana kuulla, että pehmeä tunnelma välittyi ruudun sille puolelle. Kiitos paljon! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig