19. joulukuuta 2017

Chanel Ballerina Nailpolish


Näin aikuisiällä on aivan mahtava fiilis, kun pystyy välillä tuntemaan lapsen kaltaista iloa ja innostusta jostakin asiasta. Asian josta tällainen tuntemus kumpuaa ei tarvitse olla kovinkaan suuri, usein riittää vain pieni muistutus jostain lapsuudesta koetusta autuaasta tilasta, joka jonkin koetun tilanteen tai asian edessä aktivoituu uudestaan aivojemme tunnepuolella. Tunnepuolelle varastoituu siis kaikki elämämme aikana koetut tunteet, joten aivojemme limbinen järjestelmä pitää melkoisen määrän dataa sisällään! Samalla sinne tietenkin varastoituu ne ikävätkin tunteet, joita muun muassa kognitiivisen psykoterapian avulla ongitaan esiin, mutta ei mennä tällä kertaa siihen. Tämän postauksen on tarkoitus olla kevyt ja tyttömäisen hempeä!

Minulle tuli tällainen tyttömäisen keveä olo oltuani ystäväni Nooran kanssa Stockmannilla katsomassa kynsilakkoja. Olin jo pitkään haaveillut kokeilevani Chanelin kynsilakkoja kuultuani niistä paljon hyvää, mutta aprikoin olisiko mansikkainen hinta silti niiden väärti. Saavuttuamme sitten Chanelin pisteelle ja katsellessani lakkojen eri sävyjä, Noorakin tiesi kehua niiden laatua ja samalta seisomalta valitsinkin värikseni hempeän vaaleanpunaisen Ballerina-sävyn

Maksettuani kynsilakan kysyin Chanelin edustajalta olisiko minun mahdollista saada myös pieni Chanelin paperikassi ja se hyppysissäni kävelinkin sitten suu messingillä kuin pikkutyttönä konsanaan. Syy maireaan hymyyn syntyi ihanan tunnemuiston aktivoitumisesta muistettuani, että äitini tuoksui Chanel No.5:ä ja oli usein todella huoliteltu käyttäen jopa kotipäivinä punaista huulipunaa. Ja on varmaan sanomattakin selvää, että kävimme siskoni kanssa välillä äidin meikkipussilla hieman "lainaamassa" hänen meikkejään ja kokeilemassa eri värejä. Voi apua mitä upeita maalauksia meillä takuuvarmasti silloin pieninä oli, haha!Ihanasta tunnemuistosta huolimatta en silti pystyisi käyttämään äidin hajuvettä tietäessäni sen tuovan mukanaan myös kovan ikävän. Vaikka äidin kuolemasta onkin jo yli 16 vuotta, niin Marilyn Monroenkin käyttämä tuoksu tuo edelleen hänet mieleen haikein, miettelevin takaumin. Mutta pieni pala aitoa Chanelia kynsilakan muodossa on juuri sopiva annos kauniita muistoja ja jo merkin logo saa suupieleni nousemaan kaarelle äitiä miettiessäni.

Kynsilakka itsessään oli todella hyvä ostos, sillä se todella tuntuu joka ikisen euron arvoiselta. Sivellin on tarpeeksi pitkä, lakka kuivuu nopeasti ja lakan sävy on juuri sopivan hempeä tehden käsistä samalla huolitellun näköiset. Harmikseni minulla vaan ei ole tähän hätään näyttää kuvia Ballerina-sävystä käytössä, koska ne kuvat tärähtivät juotuani ennen niiden ottamista suuren kupin kahvia. Mitä tästä opimme? #notetoself: ota ensin kuvat, juo sitten kahvi!


Olisi kiva kuulla onko teillä kokemusta Chanelin kynsilakoista ja jos on, oletteko havainneet ne hyviksi? Voisi olla kiva kokeilla myös hieman tummempaa sävyä kuten ehkä luumuun tai viininpunaiseen taittavaa. Jos teillä on heittää näistä suosituksia, otan ne iloiten vastaan! :)

SHARE:

6 kommenttia

 1. Mitkä kultaiset muistot ♥️ tämä oli tunteellinen ja kaunis postaus ♥️

  Ps. Tuosta paperikassista tuli mieleen viitaten siihen nauha postaukseen, että täällä on myös kova tuollaisten kassien kerääjä, ja todellakin kaupasta lähtee niin kuin lapsi kun saa kauniin paperipussin.... 😅 tuollainen välikommentti vain! 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus yllättävän pienilläkin jutuilla, kuten paperikassilla muovisen sijasta on kovinkin suuri merkitys! :D Ja kitos, ihana että pidit! <3

   Poista
 2. Huomenta!

  Ymmärrän täysin sun fiilikset! Olin itse aivan yhtä haltioissani, kun sain ensimmäisen chanelin huulipunan! Ja paperikassi on vielä myös tallessa, heh! Kynsilakkoja en oo kokeillut, koska mulla ollu potkään jo geelaus kynsissä. Mutta paljon hyvää oon niistä kuullut!

  Tosi kepeä, hyväntuulenpostaus! Lisää näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Ihanko totta, hauskaa että samat innostuksen aiheet ovat sielläkin! Geelikynnet ovatkin todella huolitellut ja kauniin näköiset ja kestävät hyvin! :) Ja kiva kuulla, että tällaisetkin postaukset tuntuvat kivoilta, kiitos paljon!

   Poista
 3. Kaunis muisto!
  Itselläni taitaa olla juurikin tuota ko lakkaa ja vielä samassa sävyssä. Tykkään lakasta ja pysyy mielestäni hyvin. Ja, on tarpeeksi neutraali käytettäväksi, työhöni kun ei sovi mikään kovin räväkkä väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Kiva kuulla kokemuksesta, että lakka on pitkäkestoinen ja myös käytännöllinen! Minulle jäi Jonnan herttaisesta Jonnamaista blogista mieleen, että lakka kestää myös pullossa hyvänä eikä edes vuosien aikana mene miksikään. Laatu on siis aina laatua. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig