7. joulukuuta 2017

Olohuoneen DVD-hyllylle verhot


Meidän perhe kuuluu siihen koulukuntaan, joka kuuntelee musiikkinsa CD-levyiltä ja katselee leffansa DVD:ltä tai Blu-Raylta. Toki tänä aktiivisena digi-aikana olisi ehkä helpompaa käyttää netistä löytyviä palvelemia näiden konkrettiisten musa- ja leffajulkaisujen sijasta, mutta juuri se on se asia, miksi meillä niitä arvostetaan. Tämä on aiheena oikeastaan jo aika tunteita herättävä jos miettii musabisnestä ja artistien tukemista, joten ei mennä tällä kertaa siihen sen enempää. Mutta se miten DVD-levyt inspiroivat tätä pesää sisustamaan, onkin se mistä tämä postaus kertoo.

Olohuoneemme on parin viime vuoden aikana kokenut aika paljon muutoksia ja yksi huomattavin koskee kuvassa näkyvää seinää ja sen edustaa. Monien vuosien ajan meidän CD-levyt hyllyineen olivat seinää vasten täyttäen koko seinustan. Olohuoneen sisustusta vaihtaessamme siirsimme ne kuitenkin makuuhuoneen pisimmälle seinälle sänkyä vastapäätä ja näin tälle olohuoneen seinustalle vapautui tilaa. Siihen siirsimme puolestaan työpisteen ja DVD-hyllyt, jossa on meidän leffat ja konserttitaltioinnit. Kaipailin hyllyjen eteen kuitenkin jonkinlaisia ovia, mutta Ikean Benno-hyllyihin ei tietääkseni ovia valmisteta, joten oli keksittävä toinen ratkaisu. Ensimmäisessä kodissamme meillä oli kirjahyllymme edessä rullattava bambuverho. Tämän muistaessani kysyin Heikiltä mitä hän pitäisi ajatuksesta, jos DVD-hyllyjen eteen virittäisi verhotangon ja ohuet verhot. Niinpä Heka haki kaverilta Hiltin, porasi pari reikää seinään ja asensi Ikeasta haetun verhotangon, johon ripustin samasta paikasta hankitut läpikuultavat greigen väriset verhot. Lopputuloksesta tuli mielestämme mukavan kodikas ja verhot ovat myös tosi näppärät avata ja sulkea. Harmillisesti näitä kuvia ottaessa en vaan tajunnut tallettaa muistikortille otosta jossa verhot olisivat auki. Auki ollessa verhot muodostavat ikäänkuin raamit hyllyille, ja kokonaisuus toimii kivasti niinkin.


Greigen väristen verhojen innoittamana petasin meille eilen vähän talvisempaa ilmettä makuuhuoneeseen. Rakastan tällä hetkellä harmaan, valkoisen, puun ja kullan sävyjen yhdistelmää ja Instastoriesista saatoittekin pieniä maistiasia talvimakkaristamme näillä väreillä jo nähdä. Mutta kuvia on tulossa pian myös blogiinkin. 

Miltä teistä näyttää tämä olohuoneen muutos? Entä onko verhot "ovina" mielestänne ihan hassu idea?

SHARE:

5 kommenttia

 1. Verhot ovina on tosi hyvä idea! Rauhoittaa tilaa kivasti, kun värikkäät DVD:t ei näy, mutta on helpot avata, kun tulee tarve päästä hyllylle :) Eli hyvältä näyttää <3

  VastaaPoista
 2. Itselläni tulee ensimmäisenä mieleen kodikas sekä lämpö. Ne ovatkin kaksi todella tärkeää asiaa isolla teellä, joten loistava muutos ♥️♥️

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalta! Hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään kovasti tosta verhosta!! Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa❤ Hyvää viikonloppuu teille!

  VastaaPoista
 5. Oikein kaunis lopputulos! Sulla on kyllä silmää sisustamiseen, ihan kateeks käy :D

  Teillä on jotenkin niin rauhallista ja harmoonista siellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig