4. joulukuuta 2017

Sydänarvonnan voittajaT ja blogimuutosten aikataulusta


Olipa ihana lukea kauniita kommenttejanne viime viikon sydänarvontaan. Kiitos jokaiselle osallistujalle! Sydämistä juuttikankainen taisi olla eniten mieleenne, se sydämistä on omakin suosikkini. :)

Voittajan arpomiseen käytin vanhaa tuttua random.orgia. Arpoja tuli 31 kappaletta ja voittajaksi tuli kommentti numero 7:

"Noista jokainen on ihana, mutta juuttikankainen suosikkini. terv. Arja" 

Onnea Arja! Laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostiini perhosenalennan@gmail.com niin laitan juuttikankaisen sydämen sinulle tulemaan!

Ja nyt seuraa ylläri! Halusin jakaa iloa enemmänkin, joten päätin arpoa kaikki sydämet voitettaviksi! Arvotaan siis kaksi voittajaa lisää!

Poistin edellisen arpanumeron pois laskuista ja seuraava sydämen voittaja on random.orgin mukaan kommentti numero 17:

"Kiitos itsellesi mukavasta ja sydämellisestä blogista! <3 Kauniita sydämiä olet ommellut, mustapilkullinen vie tällä kertaa voiton. Eli, mukana arvonnassa!" 

Onnea Kaisa! Laittaisitko sinäkin minulle omat yhteystietosi sähköpostiini perhosenalennan@gmail.com, niin saadaan sydän matkaan!

Vielä on yksi sydän jäljellä! Poistin jälleen edellisen arvan pois laskuista ja kolmas voittaja osui kommenttiin numero 24:

"Oi sieviä. Sydän juuttikankaalla on suosikkini."

Onnea Tanja! Voitit sydämen valkoisella rusetilla. Laitan sinulle sähköpostia jättämääsi sähköpostiin!

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja oli ihana lukea, että arvonta oli mieluinen!


Kuten monet teistä ovat varmaan jo lukeneet, blogini nimi ja osoite tulee pian muuttumaan. Muutostyöt alkavat jo tällä viikolla ja hyvällä tuurilla ne ovat valmiina viikon sisällä. Muutosta toteuttaessa kolmen eri käsiparin aikataulut on kuitenkin vaikea synkronoida, joten ainakin ulkoasun päivitys tulee toteutumaan asteittain. Mutta uskon, että loputulos on sitten hetken kärsivällisyyden jälkeen toimiva. Ainakin niin kovasti tässä vaiheessa toivon, hahah!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja palataan taas huomenna uuden aiheen kera!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Onnea kaikille voittajille ja kiitos sinulle tästä sydämellisestä arvonnasta, se oli todella lämmin ajatus ❤

  Innolla odotetaan uutta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että arvonta oli mieluinen! Täytyy taas jossain vaiheessa järjestää samanlainen tai vastaava. :)

   Poista
 2. Odotan innolla uusia sivuja ja uutta ilmettä!

  Tämä arvonta oli oikein ihana ja niin kuin aikaisemminkin kirjoitin oli ihan mahtavaa, että kyseessä ei ollut yhteistyöarvonta! Olen nyt hiljattain pistänyt merkille, että kaikki blogit eivät edes vaivaudu kertomaan onko kyseessä yhteistyö. Juuri hiljattain luin jostain toisesta blogista saippua-arvonnasta. Rivien välistä vaikutti, että selvästi yhteistyö ja tuotteet saatu ilmaiseksi. Sitä ei mielestäni mainittu missään. Tämä on mielestäni lukijoiden aliarvioimista. Itellä menee fiilikset täysin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Minua paljon taitavammat saavat varmasti kivan uuden blogi-ilmeen aikaan. Toivotaan, että kaikki sujuu mutkitta ja että siirto uuden osoitteen alle sujuu jouhevasti. :)

   Ymmärrän ajatuksesi hyvin. Olen itsekin pistänyt saman merkille, ettei kaikissa postauksissa tule heti selville, onko teksti tehty yhteistyönä vai ei. Se onkin mielestäni harmillista, ettei kaikki blogin pitäjät pidä yhteistöitä niin ilmeisinä kuin lukijana ja kuluttajana toivoisi. Tutkimusten mukaan nimittäin kuluttajia ei lähtökohtaisesti ärsytä kaupallisten yhteistöiden lisääntyminen mediakanavissa, vaan lähinnä se, jos niitä ei merkitä läpinäkyvästi. Mainonnan Eettinen Neuvosto ja IAB Finland on hyväksynyt blogiyhteistöissä merkinnän "Kaupallinen yhteistyö" ja yhteistyöpostauksissa se on hyvä merkitä heti postauksen alkuun tai ensimmäiseen kappaleeseen. Näin ei tule epäselvyyksiä kellekään. :)

   Poista
  2. Kiitos Jenna vastauksesta! Olen kanssasi aivan samoilla linjoilla. Musta se on myös hieman epäilyttävää, miksi jotkut bloggaajat eivät tuo kaupallisia yhteistöitä avoimesti esille. Se aliarvoi lukijaa sekä juuri se avoimuus jää puuttumaan. Sun blogisi on hyvä esimerkki siitä, kuinka mielenkiintoisia ihan arkiset asiat ovat, kun bloggaaja on oikeasti aito ja avoin.

   Poista
  3. Olen kanssasi samaa mieltä, että lukijat pystyvät rivien välistä lukemaan onko kyseessä yhteistyönä toteutettu postaus vai ei. Toki läpinäkymättömyys voi johtua joissain tapauksissa puhtaasti ihan tietämättömyydestä. Esimerkkinä tästä ihan hävettää myöntää, että itse en ollut tarpeeksi valveutunut siitä, että blogiyhteistyöt ovat verotettavaa tuloa. Noin vuosi sitten asia juolahti kuitenkin jostain mieleeni ja rupesin selvittämään asiaa. Lopputulemana hoidin verot kuntoon ja sain hyvän mielen ja omantunnon. Siitä saakka olen toteuttanut kaikki blogiyhteistyöt punnitsemalla ensin mielessäni, onko yhteistyö todella sellainen, josta haluan maksaa myös oman osani (=tietyn veroprosentin). Tämä esimerkki poikkesi nyt itse aiheesta mutta oli vain esimerkkinä, että joskus jokin tekemättä jättäminen voi puhtaasti johtua tiedon puutteesta. :)

   Mukavaa, että koet blogini noin miten kirjoitit. Kannatan rehellisyyttä kaikessa ja on ihana kuulla, että sen voi myös aistia tekstieni läpi. Asioista täytyy voida myös avoimesti puhua, kuten näistäkin yllämainituista aiheista. Se ylläpitää kaikkien osapuolten luottamusta.

   Poista
  4. Moi!

   Mielenkiintoista pohdintaa :) Osaatko sanoa kuinka moni seuraamistasi blogeista maksaa veroa näistä yhteistöistä? En tiedä miksi, mutta minulla on sellainen olo, että edelleen on blogeja, jotka eivät näin toimi. Ehkä siksi minulla tällainen olo, kun tätä aihetta ei juurikaan sivuta blogeissa.

   Poista
  5. Siihen en osaa ottaa kantaa eikä minun onneksi tarvitsekaan. Vuosi sitten bloggaajien verotusasiaa selvittäessä törmäsin onneksi yllättävän moniin blogikirjoituksiin aiheesta, joten on hyvä että tieto tästäkin aiheesta lisääntyy. :)

   Poista
 3. Minäkin pidin arvonnastasi, vaikka huomasin sen liian myöhään. Kauniita kuvia olet ottanut viime postauksiin! Kumpa vielä saattaisiin lunta hieman maahan niin tulisi jouluisempi mieli!

  Ai niin, olen täysin samaa mieltä kun edellinen kommentoija. Liian useasti törmää blogimaailmassa siihen, että bloggaaja ei jostain syystä tuo esille yhteistöitä. Se on lukijoiden vähättelyä ja tulee mieleen, että bloggaaja haluaa luoda tietyn kuvan tällä toiminnallaan. Yritetään olla niin iloisia, reippaita, mutta samaan aikaa tällainen epärehellisyys ja ei aito fiilis puskee lävitse!

  Kiitos Jenna sinulle hyvästä ja asiallisesta vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ellen! Voi harmi, tämä arvonta olikin toteutettu vain muutaman päivän ajalla. Mutta varmasti jossain kohtaa toteutan uuden omakustanteisen arvonnan. Ehkä samantyyppisen jopa. :)

   Kiitos ajatustesi jättämisestä! Olen kanssasi samaa mieltä, että tällaisiin merkitsemättömiin yhteistöihin voi blogimaailmassa valitettavasti jonkin verran törmätä. Syitä tähän voi olla useampia, kuten pelko lukijoiden menettämisestä tai ihan puhdas tietämättömyys. Mutta tästäkin aiheesta avoimesti ja rakentavasti puhuminen voi osaltaan lisätä asian tietoisuutta ja olla jopa palvelus joillekin. Näin ainakin itse ajattelen.

   Mukavaa tiistai-päivää! Täällä paistaa aurinko ja siitä täytyykin lähteä ulos pian nauttimaan!

   Poista
 4. Ihana kun arpaonni osui kohdalleni. Kiitos! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig