4. tammikuuta 2018

Kullan kimallusta olohuoneessa


Torstain tunnelmia täältä pienestä pesästämme! Juuri eilen harmittelin Instagramissa tätä leveysasteidemme j-ä-r-j-e-t-ö-n-t-ä pimeyttä ja annas olla, tänään oli vieläkin pimeämpää. :D Nooh, ei auta kuin keksiä selvitymiskeinoja tämän ajan yli pääsemiseksi ja pysyä myönteisenä. On se kevät ja kirkas päivänvalo talven jälkeen aina ennenkin tullut, joten tuskin tekee tänäkään vuonna poikkeusta. Toivottavasti.

Tällä viikolla olemmekin fiilistelleet kynttilänvalossa oikein urakalla ja siihen kaveriksi sopii pieni ripaus kullan kimallusta. Minuun on iskenyt oikein kunnolla jokin "kultasuoni", koska huomaan asettelevani kultaisia koristeita, kynttilänjalkoja ja tekstiilejä mihin vain mahtuu. Olohuoneemme Ikean Billy-vitriini onkin ollut hyvä paikka näiden koriste-esineiden säilyttämiseen, koska sieltä on helppo napata haluamansa esiin. Nyt olohuoneen pöydällämme kimalteleekin nelihaarainen kynttilänjalka pienten tuikkukippojen kera ja ne tuovat kultaisen paljettityynyn kanssa todella ihanasti lämpöä muutoin vaaleaan kotiimme. 
Näistä kuvista tuli mieleeni, että koin eilen pienen turhautumisen omien kuvaustottumusteni kanssa. Minusta nimittäin tuntuu, että kuvani toistavat aina samoja kuvakulmia ja tyylejä. Olisi virkistävää kokeilla jotain uutta ja vaihtelevaa mutta niitä yrittäessäni en ole vielä millään onnistunut. Ehkä joku taitavampi (ja laajemman kameran linssin omistava) voisi löytää kodistamme uusia nurkkia ja detaleja. Mutta siihen saakka mennään näillä.Loppuun vielä lukuvinkki! Muistatteko kun kerroin lukeneeni todella mielenkiintoisen ja hyviä näkökulmia sisältävän blogikirjoituksen persoonallisesta sisustamisesta? Sen on kirjoittanut Pinossa-blogin Essi ja sen voi lukea tästä. Kiitos Essin kun sain linkittää juttusi blogiini!

Tunnelmallista iltaa kaikille!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Oih, onpa nätti kynttilänjalka! Teidän olkkari näyttää oikein kutsuvalta ja "lämpimältä" tässä talven pimeydessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Laura! Kiitos paljon kauniista sanoistasi! Pieni ripaus kullan kimmellystä tuo ihmeen paljon virkistystä tänä pimeänä vuodenaikana! H&M homen on minustakin todella kaunis ja ennen kaikkea vakaa. :)

   Poista
 2. Kaunista teillä on!
  Samaa tänään manasin, kun päivällä olin kerrankin kotona ja olisin ehtinyt kuvaamaan. Niin pimeää oli, vaikka kaikki valonlähteet laitoin päälle, tuntui että kuvaamisesta ei tule mitään. Niinpä jätin kuvaamisen toiseen kertaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou nou! 😁 Hyvät kuvauspäivät ovat tähän vuodenaikaan todella vähissä! Luulin tänään puoli kolmen aikaan, että oli ilta mutta ehei, perus kaamos vain!

   Poista
 3. Älä sinä todellakaan turhaudu, näitäkin kuvia katsoessa saa silmät loistaa kun ovat kauniimpaakin kauniimpia 💖💖 i h a n i a !

  Täällä kanssa loppuvuodesta iski uusien kuvakulmien haku innostus ja koetan sitä tietä jatkaa 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Välillä vaan omat toiveet ja taidot kuvien suhteen eivät kohtaa. Noh, pysyy mielenkiinto ja kehitys yllä! 😁 Hyviä kuvaushetkiä sinnekin! 💕

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! 💕 Otan pian jakamasi blogihaasteen työn alle! ☺️

   Poista
 5. Moi! Voi Jenna! Sun kuvat ovat blogimaailman parhaimmistoa! Niistä välittyy se aitous, mikä merkkaa itselle paljon. Tuo kynttilänjalka on tosi namu! Pidän palbon kullan ja valkoisen yhdistelmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Välillä tällaiset turhautuneisuuden tunteet ottavat vallan kun perfektionismi nostaa päätään. Mutta KIITOS sanoistasi - jälleen kerran ne kohottivat mielialaani! <3 Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Vitsit. Katselin tuota kynttilänjalkaa pitkään ja mietin ostaakko vai eikö. Se on edelleen tosi kiva. Pitääpä käydä katsomassa nukuinko jo onneni ohi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin sille varmasti on käyttöä, jos näkemisen jälkeen edelleenkin miellyttää silmää. :) Kurkistin verkkokaupan tilanteen ja ainakin siellä tätä löytyy ja näytti olevan vielä alessa. Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 7. Saman tyylistä kynttelikköä katselin juuri hetki sitten, mutta haluaisin meille ensin tummemman ruokapöydä johon sitten tuollaisen kultaisen ostaisin, hah. Sun kuvat ja kodin sisustaminen on upeeta, ihanaa katseltavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Emilia! Tummalle ruokapöydälle tämä kynttelikkö olisi varmasti todella upea ja näyttävä! Ja kynttilän värejä vaihtelemalla voi saadaa lisää kivaa twistiä. :) Ja voi kiitos niin paljon, ihanaa että koet kuvani noin. Kiitos! <3

   Poista
 8. Kauniita kuvia tuttuun tapaan <3 Itsekkin kovasti haaveilen uutta, vähän laajakuvaisempaa objektiivia. Eilenkin kuvailin kotosalla, mutta ei niistä julkaisu kelpoisia saanut hämäryyden takia. Onneksi kevättä kohti kovin mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ihanasti sanottum kiitos paljon Suffeliini! <3 Ja miten ihana tunne onkaan, että päivä on pidentynyt "jo" kahdella minuutilla! Hitaasti mutta varmasti kevättä kohden! :)

   Poista
 9. Kiitos itsellesi ❤ Ja on muuten ihana huone!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig