22. tammikuuta 2018

Monikäyttöinen rautakehikkoKaupallinen yhteistyö: LuKLabel

Jokin aika sitten sähköpostiini kilahti ilahduttava viesti, jossa ehdotettiin blogiyhteistyötä kotimaiselta tuotemerkiltä, LuKLabelilta. Tällaiset yhteydenotot lämmittävät aina mieltäni ja mielenkiinnolla tutustuinkin tähän minulle vielä tuntemattomaan brändiin.

LuKLabel aloitti toimintansa vuonna 2016, jolloin se toi ensimmäiset tuotteensa markkinoille. Ehkä olettekin törmänneet sen Panda-printtiin, josta syntyi hitti. Yritys tekee myös yhteistyötä suoraan heidän asiakkaittensa kanssa ja mikä minua tähän yritykseen tutustuessani erityisesti viehätti oli se, että se toteuttaa asiakkaittensa toiveiden mukaisia laadukkaita sekä ajattomia tuotteita niin lapsille kuin kodinsisustukseen.

Sisustamisesta innostuneena ihmisenä klikkasinkin siis oitis heidän verkkosivujensa sisustusvalikoimaan, josta bongasinkin tutun, useissa SOME-kuvissa näkemäni sisustuselementin. Samassa oivalsin sittenkin tietäväni tämän tuotemerkin oikein hyvin juuri tämän kyseisen sisustukseen sopivan tuotteen kautta. Kyseessä oli tietenkin moneen eri käyttötarkoitukseen ja tyyliin taipuva trendikäs rautakehikko, joka meillekin saapui tämän blogiyhteistyön merkeissä.Meille kehikko valikoitui seiniin sointuvsti valkoisessa värissä. Mallailin sitä useampaan eri paikkaan niin ikkunalaudalta yöpöydän päälle kuin olohuoneen seinältä työpisteelle. Lopulta viimeksi mainittu vei heittämällä voiton ja siinä kehikko pysyykin näppärästi ihan vain seinään nojaten.

Talviaikaan sopivasti ripustin kehikkoon himmeät talvivalot, mutta keväämmällä siihen voisi asettaa vaikka pastellin sävyisiä kortteja tai pieniä toimistohärpäkkeitä. Rautakehikon monikäyttöisyys tuleekin juuri tässä esiin; sen voi tuunata juuri omannäköiseksi!


Saman yhteistyön myötä valitsin itselleni tämän tyylikkään Clipboardin, vaikka kieltämättä nykyään tuleekin kirjoitettua kaikki muistiinpanot digitaalisesti iPadille tai puhelimeen. Mutta jalo tarkoitukseni on palauttaa myös vanha tuttu käsilläkirjoitus arkeen - ainakin yritystä on!


Olisi tosi kiva kuulla löytyykö teidän kodista rautakehikoita ja jos löytyy, mihin tarkoitukseen olette niitä käyttäneet? Ja oletteko hankkineet ne valmiina vai kenties kyhänneet itse oman DIY-versionne? :)

Lämmin kiitos LuKLabelille miellyttävästä yhteistyöstä!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Se todellakin sopii moneen paikkaan 🤗 eikä varmasti yllätys, että valot on mielestäni ihan nappi valinta ♥️ tunnelma kuvissa on... 😍

  Itse kyhäsin viime maaliskuussa olkkariin itse ison kehikon, ja muutaman kk ehti paikallaan olla. Järjestyksen vaihdon myötä se jäi paikatta, mutta joskus vielä 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt muistankin sen kehikon, jonka teit itse. Se oli kyllä kaunis ja mikäli yhtään sinua tunnen, pääsee se jossain vaiheessa taas takaisin esille. :) Siinä tämä kodin laittaminen onkin niin kivaa, kun pienillä vaihteluilla saa paljon iloa aikaiseksi!

   Poista
 2. TUollainen kehikko itselläkin haaveessa, sille löytyisi monta käyttötarkoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella, kuinka kehikko sopisi hyvin teidän kauniiseen kotiin! <3

   Poista
 3. Tosi kaunis kehikko! Oikein kauniin ja ilmavan näkönen. Ite olen jonkin aikaa pohtinut josko meidän eteiseen voisi tuollaisen laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kehikoiden etuna on niiden monikäyttöisyys ja eteiseen ripustettuna olisi varmasti kaunis ja tyylikäs. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig