30. tammikuuta 2018

Sininen hetki


Heipsistä muutaman päivän radiohiljaisuuden jälkeen. Täällä ollaan taas langoilla! Viikon mittainen blogiauko ei toki sinänsä ole mikään tavaton, mutta tähän hiljaisuuteen on tällä kertaa ollut syykin. Vointini on nimittäin ottanut reilun askeleen taaksepäin, joka selittää myös sen muutaman viikon aikaisen unettomuteni. En nyt millään kuitenkaan haluaisi alkaa tässä synkistelemään, vaan yksinkertaisesti vain kertoa, mitä tällä hetkellä kuuluu. Onneksi voin todeta olevani onnekas saadessani jälleen erittäin ammatitaitoista ja huolehtivaa lääkärinhoitoa ja minulla on vahva luotto, että tästä noustaan taas!

Vaikka muutamaan päivään ei siis olekaan huvittanut avata lainkaan konetta -saatika ottaa kameraa esille- niin äsken into molempiin puski yllätykseksi esiin! Vaihdoin nimittäin tänään olohuoneeseemme ripauksen sitä aiemmin haaveilemaani sinistä, ja ai että kun väri näyttää valkoisen kanssa raikkaalta! Tulen varmasti ottamaan tästä pienestä tekstiilien muutoksesta vielä parempia kuvia luonnonvalossa, mutten millään malttanut olla nappaamatta muutamaa fotoa näin iltatunnelmassa. Ehkä näiden raamien sisältä saa jonkinlaisen inahduksen miltä sininen väri näyttää olkkarissamme?
Huomenna minun onkin tarkoitus ottaa maalisuti käteen (mikäli voimat vain sallivat) ja maalata makuuhuoneemme seinä raikkaammalla valkoisella, mitä se nyt on. Rakastan seinien maalaamista, mutta se aloittaminen on aina se pahin ja vaikein vaihe. Mutta jospa tämän aloitusjahkaamiseen käytettävän energian kanavoisi viimein itse toimintaan. Toivottakaa tsemppiä! ;)SHARE:

8 kommenttia

 1. Kuten instassa jo laitoin, näyttää niin ihanalta sävyltä tuo sinisyys 💙 ja kuinka ihana hiukan erilainen tuulahdus 💙

  Tsemppiä tsemppiä maalaukseen, tää odottaa innolla 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni tuulahdus sinistä yllätti itsenikin, kuinka kaunis ja raikas väri onkaan! Laitan piakkoin parempia kuvia tulemaan. :)

   Poista
 2. Moi! Mietinkin yksi päivä, että mitenköhän siellä menee. Tosi kurja kuulla, että voit huonommin! Muista kuunnella kehoasi!

  Täällä on vähän samantyylisiä fiiliksiä. Alkuvuosi ollut rankka, etenkin työrintamalla. Töissä on taas paljon seläntakanapuhumista, kieroilua ja ylipäätäään negatiivisuutta. Viime syksy ja loppuvuosi olivat niin kivoja, kun työhenki oli parempi! Mun päähän vaan ei mene miksi joidenkin täytyy sabotoida tällalailla ja kuormittaa siten muita, huoh 🙁

  Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle! Kaikki kyllä järjestyy💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on tehtävä. Armollisuutta ja kehon kuuntelemista toivon myös sinulle!

   Kertomasi työelämäsi haasteista kuulostaa todella huolestuttavalta ja hyvinvointiin vakavasti vaikuttavalta. :( Olen niin pahoillani siitä, mitä olet joutunut ja joudut tällä hetkellä kestämään.. Onko tilanteeseen millään tavalla puututtu?

   Nuo tilanteet täyttävät jo vahvasti työpaikkakiusaamiseen kriteerit ja pahimmillaan jättävät syvät arvet pitkäksi aikaa (puhun myös valitettavasti kokemuksesta..). Joten täytyyhän tuohon saada piste!

   On ihan hirveetä, jos työapaikalla ei voi vapaasti hengitttää. Se vaikuttaa ihmisten lisäksi suoraan myös työn tulokseen ja kasvuun. Koita jaksaa!! <3

   Poista
  2. Moi!

   Meillä on muuten tosi hyvä työyhteisö, mutta yksi hlö myrkyttää sitä aika onnistuneesti. Onneksi meillä on pätevä esimies, joka on tilanteen tasalla. Asiaan on puututtu mm viime keväänä, mutta tämä kyseinen hlö vain uhriutui eikä ollut valmis yhtään miettimään omaa käytöstään. Surullista. En vain ymmärrä seläntakanapuhumista, kaksinaamaisuutta. Ei viitsitä tehdä edes omia työtehtäviä vaan jätetään ne muille. Työvuorojen kanssa pelleillään kokoajan jne jne...

   Itse koitan keskittyä olemaan positiivinen ja en alennu vastaavanlaiseen käytöseen.

   Ja kyllä tosi moni työpaikalla kokee tämän raskaana ja se aiheuttaa paljon keskustelua.

   Täytyy vaan pysyä positiivisena ja toivoa, että hyvyys ja oikeudenmukaisuus voittaa vielä 💙

   Hyvää yötä!

   Poista
  3. Moikka!

   Hyvä kuulla, että esimiehenne on tietoinen asiasta. Voi vain yrittää kuvitella, kuinka tilanteenne on haastava ja energiaa vievä. Onneksi saatte kuitenkin tukea toisistanne ja olette henkisesti asian yläpuolella pysymällä itse myönteisinä. Toivon todella, että tilanne raukeaa aikanaan parhain päin. Kovin paljon voimia! <3

   Poista
 3. Voi että, harmi kuulla että sun vointi on menny huonommaksi😥 munkin vointi vaihtelee aika paljon ja voin sikäli samastua sun tilanteeseen. Välillä on ideoita ja intoa, välillä voisi heittää niin sanotusti kirveen kaivoon ja hypätä ite perässä😓 Toivon sulle voimankipinöitä! Onneksi olet saanut apua lääkäristä💕 Muista, että huonoinkin hetki menee aina ohi.

  Tosi kauniilta näyttää tuo sininen ja instassa ihailin vai oliko se facessa sinun ihania sinisiä tyynyjä💙

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tuesta ja rohkaisusta! Täytyy uskoa, että paremmat päivät ovat edessä. <3 Ja kiitos, sininen on todella hurmaava väri!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig