6. helmikuuta 2018

Ripaus kevättä petauksessaVaikka virallisesti ei eletäkään vielä kevättä, alkaa aurinkoisien päivien myötä sitä väkisinkin jo fiilistelemään! Fiilistelin sitä tänään myös kahden laskiaispullan verran (hillolla tietenkin) mutta tunnelmoinnista uupuu vielä lilan väriset tulppaanit. Ne tosin jäävätkin uupumaan, koska tulpit ovat kisuille myrkyllisiä. Tyydyn siis perinteiseen ruusukimppuun - se on turvallinen ja myös erittäin kaunis ratkaisu kevätkukiksi.

Viime viikolla vaihtaessani meille lakanoita kokeilin miltä nämä pari vuotta vanhat laventelin väriset satiinipussilakanat näyttäisivät pedattuna osittain esille. Tämä kukkakuosi sopikin yllättävän kivasti harmaaraitaisen päiväpeiton kaveriksi tuoden esille pienen keväisen tuulahduksen. Siinä pedatessani samalla myös muistelin, kuinka visualistin hommia tehneenä petaukset olivat kattausten ohella aina niitä lemppareitani. Välillä myös kaipaan noita aikoja.. Onneksi kotona samoja petausideointeja voi jatkaa, tosin vaihtoehtoja kuosien suhteen ei ole yhtä paljon tarjolla. ;)

Lakanoita vaihtaessa on toki sanomattakin selvää, että joku musta karvainen hahmo tulee minua aina parhaansa mukaan "auttamaan". Hän on käänteissään myös niin nopea, että joku voisi luulla yllä olevan kuvan kehrääjää trikiksi. Noh, silloin tällöin nipistän itseänikin tarkastaakseni asuuko meillä todellakin niin ihana ja ihmisystävällinen kissa kuin Rönni on. Pian hän on ollut meillä jo vuoden tuoden jokaiseen elettävään päivään oman rakkautensa ja rikkautensa.<3


SHARE:

8 kommenttia

 1. Kyllä tuonne kelpaa nukahtaa. Niin kaunista ja ihanasti laventeli tuo tuulahduksen keväästä. Ja, aurinko mikä on nyt muutamana päivänä näyttäytynyt, on kyllä ollut niin piristävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista iltapäivää Kaisa! <3 Tänään on tosiaan ollut ihana tunne nähdä auringon pilkahtavia säteitä. Niistä todellakin nauttii pitkän talven jälkeen!
   Tuo lavaenteli on kuulemma tämän kevään yksi "hittiväreistä." Se tuokin mukanaan levollisuutta ja harmonista fiilistä sisustukseen. :)

   Poista
 2. Osaat tehdä ihan uskomattoman kauniita petauksia ♥️ silmät hehkuu! ♥️ tämän taidon haluaisin omata 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tällaisen petauksen tekeminen on oikeastaan yllättävän simppeliä. Yritän pian toteuttaa tästä pientä tutoriaalia. :)

   Poista
 3. Huomenta! Ihanan kauniita ja ennenkaikkea valoisia kuvia! Itsekin tykkään fiilistellä eri petauksilla. Tosin pussilakanavalikoima on myös täällä aika suppea, kun viime syksynä karsin turhat pussilakanat ja pyyhkeet pois. Tosin, näin on kyllä ihan hyvä. Ei sitä kaksi ihmistä tarvitse kovin monia pussilakanoita. Mutta tällaisena materialismin aikakaudella, kun kaikilla on jo kaikkea, täytyy minusta välillä miettiä tarkasti omia valintoja.

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valon tulviminen kotiin pimeän talven jälkeen onkin ollut todella kaivattua ja onneksi siitä ollaan saatu taas nauttia! <3
   Sanasi olivat jälleen kerran täynnä viisautta ja sain niistä taas potkua kaappien siivoamisen aloitukseen ja ylimääräisen tavaran kiertoon laittamiseen! :)

   Poista
 4. Kaunis petaus :) Osaisinpa minäkin ideoida uusia petauksia. Olen totaali jämähtänyt samaan settiin petauksessa, toki joskus hurjana lisään valkoiseen harmaata 😁

  -
  R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 No mutta mitäpä sitä hyväksi havaitsemaansa muuttamaan. :) Ja harmaa-valkoinen yhdistelmä toimii aina ja on todella kaunis ja raikas!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig