22. helmikuuta 2018

SAMETIN VIEMÄÄ


Vaikka sitä kuinka välillä luulee tuntevansa oman sisustusmaun niin väri- kuin materiaalimieltymyksissä, silti jostain puskista ilmestyy uusia viehtymyksiä. Aivan kuin joku hulvaton veijari vetäisi aivojen sopukoista esiin uusia tykkäys-kortteja heitellen niitä eteeni ja virnistelisi mennessään. Siltä nimittäin tuntuu! Kirjoitinhan juuri, kuinka viehtymys siniseen yllätti minut täysin ja se, mikä hämmästytti minut vieläkin vahvemmin on tykästyminen samettiin. Siis samettiin, jota olen i-n-h-o-n-n-u-t sitten ysärimuodin ja sittemmin myös luvannut itselleni, etten koskaan katsoisi sinne päinkään! Ja kas, arvatkaa mitä materiaalia meillä on olohuoneessa, erityisesti verhoissa? Jep, juuri niin!

Olohuoneessamme on ollut pitkään Jotexin valkoiset kiiltävät verhot, jotka ovat olleet todella raikkaan ja avartavan näköiset. Eksyin taannoin kuitenkin H&M Homen verkkosivujen verhotarjontaan, vaikka en ollutkaan meille mitään erityistä etsimässä. Kun silmiini sitten osui harmaat samettiverhot, jäin vain tapittamaan niitä miettien, miten kaunis värin ja materiaalin yhtälö olikaan! Sen jälkeen aloin kiinnittämään huomiota kaikkeen samettiseen mitä näin, mutten silti raaskinut paina verhojen kohdalla "tilaa"-nappulaa. Sitten tapahtuikin jotain. <3Viestittelimme nuoruuden ystäväni Annikan kanssa Pellavaa ja pastellia-blogista ja kuulumisten välissä keskustelu kääntyi myös kodin laittamiseen. 

Annika kertoi tykästyneensä viime aikoina samettiin, johon minun oli tietenkin helppo sanoa samaa. Totesin siinä ohimennen haaveilevani harmaista samettiverhoista, kunnes hetken päästä Annika kirjoitti haluavansa tilata (!!) ne meille lahjaksi. Menin ihan sanattomaksi. 

Rehellisesti sanottuna minun on välillä todella vaikeaa ottaa minua kohtaan osoitettua hyvyyttä vastaan (kuten vähän aikaa sitten kirjoitin), mutta lopulta annoin Annikalle "luvan" näin valtavan ihanan ja arvokkaan lahjan antamiseen. <3 Pari päivää myöhemmin verhot tuotiin meille ovelle saakka ja suurella innolla asetin ne jo samana iltana paikalleen! Verhot ovatkin aivan täydelliset; ne luovat uskomattoman kauniin combon aiempien valkoisten verhojen parina ja painava sametti tuo kotiin pehmeää akustiikkaa ja ajatonta tyylikkyyttä.

Olen aivan valtavan kiitollinen tästä pyytettömän hyvyyden aikaansaamasta lahjasta ja rehellisesti sanottuna kodissamme ei ole koskaan aiemmin ollut näin näyttäviä verhoja! Kiitos kallisarvoinen ystäväni! 


Olisi kiva kuulla, miten sametti istuu teidän mieltymyksiinne? Onko se teistä materiaalina kaunis ja jos on, onko sitä jo kenties kotonanne? SHARE:

8 kommenttia

 1. Itselläni sametti nostaa niitä samoja tykkäys kortteja hiljalleen... kerran jos toisenkin olen ollut tilaamassa vaaleanpunaisia samettisia tyynynpäällisiä nimittäin... ♥️ ainoastaan olen miettinyt kuinka kerää karvaa, mutta tällä hetkellä tullut tulokseen että samanlailla 'perus' tyynytkin kerää. Eli ehkäpä tilaan rohkeasti 🤗

  Aivan ihana lahja, juuri oikealle henkilölle 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sametin harmillinen miinuspuoli on kyllä tuo karvan ja pölyn kerääminen.. Ehkei se niin verhoissa päde, mutta niissä tyynyliinoissa kylläkin. Mutta toisaalta tulee sitä joka tapauksessa imuroitua silloin tällöin tyynyjä, niin siinä samalla ne karvatkin lähtevät. :)

   Poista
 2. Moi!

  Mä oon kans täysin hurahtanut samettiin! Enkä olisi esim vuosi sitten tätä uskonut! 😂 Ostin hm:stä noita samoja harmaita ja mahdollisesti käyn vielä ostamassa lisää jotain toista väriä. Ne tuovat jotenkin ihanasti lämpöä kotiin.

  Kauniita ja harmoonisia kuvia olet ottanut taas!

  Hyvää yötä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa hauska sattuma! Meillä menee usein nämä sisustusmieltymykset yksiin! :) Ne Homen vaaleanpunaiset kiiltävät samettityynynpäälliset ovat aivan hurjan herkulliset!

   Kauniita unia sinnekin ja rentouttavaa huomista päivää!

   Poista
 3. En ole VIELÄ hurahtanut - mutta varovasti katsellut 😉

  VastaaPoista
 4. Täälläkin tullut ihan puuntakaa tuo sametti innostus...sohvaltahan pari tyynyä löytyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hassua, miten yhtäkkiä jokin materiaali voi alkaa tykästyttämään ja juurikin ihan puskista! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig