17. maaliskuuta 2018

#ARKIHAASTE

Blogeissa pyörii aika-ajoin #arkihaaste, jossa ideana on jakaa otoksia ihan siitä oikeasta, todenmukaisesta arjesta. Vaikka nyt onkin viikonloppu, tässä olisi haasteen oma toteutukseni tämän lauantaipäivän näköisenä. 

1. Nukun aina sukat jalasssa, mutta aamuisin ne ovat kummallisesti kadonneet. Aamulla noustessani varpaitani hieman paleli, joten kähvelsin Heikin aamutossut, vaikka omanikaan eivät olleet kaukana. Teen tätä samaa myös Heikin huppareiden kanssa - on paljon kivempaa lämmitellä toisen ominaistuoksuisissa vaatteissa (vaikka en ole varma mitä Heikki ajattelee asiasta). <3


2. Vaatteita voi muuten säilyttää myös vaatekaapin ulkopuolella! Milloinkohan nämä jaksaisi tuosta siirtää, roikkuvat siinä nimittäin vieläkin.


3. Aamun kahvi Aeropressillä ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Suodatinpaperi oli liikahtanut kaikessa hiljaisuudessa ja lopputulemana join kupposeni purujen maustamana. Oikeaa purukahvia tosiaan.


4. Tämän hetken suosikkivälipalani on Oatlyn maustamaton kaurajogurtti johon lisään kohmeisia mustikoita. Ei mitään lisättyä eikä sokeria. Aivan sellaisenaan herkkua!


5. Sängynpetaus päiväunivalmiudessa. Ja samassa paikassa kirjoittelen tätä postausta. 


Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!SHARE:

6 kommenttia

 1. Olisipa täälläkin noin hallitusti nuo vaatteet kaapin ulkopuolella :D Ne on pinoina makkarissa - minun pino hiukan hallitumpi, miehen ihan raivostuttavan hallitsematon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti niitä vaatepinoja vaatekaapin ulkopuolelle kertyy. Meillä on myös Heikillä oma vaatekasa treenikassin päällä. :D

   Poista
 2. T ä y d e l l i n e n arkipäivä ❤ tuo eka kuva on muuten äärettömän symppis! 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan huominen aamukahvini ei olisi yhtä lailla kahvipurujen höystämä. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja maltillista arkea <3 Tuo sun kännykänkuori on aivan ihana personointeineen, tykkään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 CaseAppin puhelinkuoret ovat kyllä veikeitä, kun niihin saa haluamansa tekstin ja kuvan. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig