23. huhtikuuta 2018

CANDLE LIGHT STORYN ARVONTA INSTAGRAMISSA!


Tämä viikko startataan varsin hyvältä tuoksuvalla arvonnalla, jonka julkaisemista olenkin odottanut jo tovin! Lapsuudenystäväni Annina nimittäin valmistaa omin käsin 100 % soijavahakynttilöitä, jotka ovat ekologisia, vegaanisia ja niissä on tunnelmallisesti rätisevä puusydän. 

Koska olen itsekin aivan tavattoman ihastunut Anninan rakkaudella loihtimiin katseenvangitsijoihin, halusin omalta osaltani tukea hänen yrittäjyyttään ja kysyin haluaisiko hän järjestää kynttiläarvonnan omalla Instagram-tililläni. Nyt arvonta on siis auki ja voittaja pääsee valitsemaan itselleen yhden pienemmän (kannellisen) ja yhden suuremman (lasikipossa olevan) kynttilän! 

Omat suosikkini kynttilöistä ovat Jungle Fruit ja French Rosemary. Muita tuoksuja pienemmissä astioissa ovat Au Naturel, Sweet Coffee, Rose Garden ja Mr. Vanilla Bean. Lasisissa kupeissa French Rosemaryn lisäksi löytyy Provencia Lavender, Moroccan Mint ja Andalucian Lemon. Kaikki edellä mainitut tuoksut ovat mielestäni todella raikkaita ja sopivan lempeitä suomalaiseen makuun. <3 
Arvonta-aika on siis paraikaa käynnissä vain Instagramissa ja vain Suomessa ja päättyy perjantaina 27.4.2018 kello 24.00. Voittaja arvotaan heti seuraavana päivänä. 

Jos haluat lukea lisää Anninan taidonnäytteistä, kirjoitin kynttilöistä aiemmin tässä postauksessa. Siinä muun muassa kerron, miten soijavahakynttilät eroavat tavallisimmin käyttämistämme kynttilöistä ja miksi soijavaha kasvattaa suosiotaan.

Annina on todella ihana, lämmin ja empaattinen ihminen ja hänen persoonallisuutensa voi hyvin aistia hänen kynttilöistään. Siksi on ihana tunne jakaa hänen unelmansa toteutumista eteenpäin. <3

Tervetuloa osallistumaan! 
SHARE:

2 kommenttia

 1. Kuinka kauniisti kirjoitettu postaus ❤

  Kävin viime kesänä Kartanopäivillä jossa näitä oli myynnissä, taisikin asiasta ollakin puhe ja mukaan tuli napattua kokeeksi yksi ja olemme todellakin tykänneet 💛 voin siis allekirjoittaa sanasi. Nyt kynttilä ollut hetken pois käytöstä, voisikin kaivaa sen esiin uudelleen 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos! Anninasta ja hänen yrityksensä tuotteista on helppoa kirjoittaa kauniisti. <3 Muistankin, että ostit häneltä Au Naturel tuoksuisen kynttilän. Eikö tulekin ihana rätinä puusydämestä!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig