3. toukokuuta 2018

PYÖREÄN PÖYDÄN KATTAUS NELJÄLLE


Viime lauantaina rakkaat ystävämme olivat meillä syömässä ja ajattelin pitkästä aikaa napata pöytäkattauksesta kuvia tänne blogiinkin. Edellisistä kattauskuvista onkin vierähtänyt jo reipas vuosi, hups heijaa kun näin on päässyt käymään! Keittiöjuttuja aina välillä myös toivotaan, joten jospa ottaisin ihan asiakseni postailla enemmän kotimme sydämestä!

Olen aika rento kattailija, vaikka tykkäänkin niiden suunnittelusta ja toteutuksesta todella paljon. Silti valitsen usein sen aidan matalimman kohdan yksinkertaisilla somisteilla tinkimättä kuitenkaan omasta totutusta tyylistä. Näin ollen suosin usein paperiservettejä mutta nyt päätin kerrankin silittää nämä pellavaiset, jotka toivatkin pöytään pientä juhlan tuntua. Onhan se juhlaa, kun saa ajan kanssa tavata ystäviä ja vaihtaa kuulumisia. Servettirenkaat ovat vuosien takainen lahja ystäviltämme Rönnelin ensimmäiseltä perheeltä. <3Lauantaina meillä oli ensin tarjolla alkukeitto, (jonka reseptin julkaisen sunnuntaina) ja pääruokana reilutäytteistä pizzaa. Nämä Arabian 24 h murokulhot ovatkin todella näppärät keittolautasina ja sarjan ruokalautaset sopivat kattaukseen kuin kattaukseen. Sain muuten koko kuuden hengen astiaston valmistujaislahjaksi kolmetoistavuotta sitten, eikä yksikään lautanen tai kahvikuppi ole mennyt vielä rikki. Lahjasta on ollut siis todella pitkäaikaista iloa!

  
Kattausta tehdessä huomasin kuitenkin ammottavan puutteen (sen lisäksi, että yksi punaviinilaseista on mennyt rikki) meidän kattaustarvikkeista. Meillä ei ole nimittäin yhtä ainutta leipäkoria. Leipäkorin virkaa sai siis toimittaa lasinen maljakko, jonka sisälle sujautin pellavaisen keittiöliinan. Sämpylät pysyivät liinan sisällä mainiosti pehmeinä vaikka "korin" malli ei ollutkaan ihan perinteisimmästä päästä. Mutta eipä sen niin väliä - pääasia että kansan vatsa täyttyi. :D


Viikonloppuna meillä onkin aika kiva musiikkikeikka tiedossa. Kuka arvaa kenen viimeistä rundia mennään katsomaan? Instastoriesista se varmasti tulee selviämään, palataan aiheeseen siellä. ;)

Hyvää viikonloppua!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kaunis kattaus. Tuollainen perusastiasto on paras, kun astiat sopiavt jokaiseen tilaisuuteen. Servieteillä ja kynttilöillä yms saa sitten kattausta muuten muokattua.

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Itsekin olen rento kattaja, en pidä jos esim oksia yms. yhdistetään kattauksiin. Pidän myös kattauksissa simppeleistä väreistä ja tuo teidän kattaus on kyllä todella kaunis!

  Cheekiä menossa katsomaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on hyvin samanlainen maku kattauksen suhteen! :) Ja kyllä, Cheekin päätösrundin avauskeikkaa oltiin katsomassa. Oikein siis veikattu! :)

   Poista
 3. Yksinkertainen on kaunista <3 Itsellä on kattaukseen hakusessa valkoinen pellavapöytäliina, onneksi ei vielä mikään kiire ole löytää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, yksinkertaiset ratkaisut asiassa kuin asiassa on usein se parhain.

   Valkoinen pellavapöytäliina kuulostaa juhlalliselta! <3 Ainakin H&M Homessa on joskus ollut. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig