1. kesäkuuta 2018

KESÄINEN LETTIPANTA


Kesällä taitaa tulla luonnollisesti laitettua enemmän hiuksia, koska talvisin pipon käyttö rajoittaa aika paljon kampausten pysyvyyttä. Talviaikaan BHD:n iskiessä onkin helppo painaa pipa mahdollisimman syvälle samalla kun latvat vilkkuvat kaulaliinan alta. Mutta näin suvena hiuksia on kiva pyöräyttää helpoille kampauksille, kuten vaikka jättämällä osan hiuksista valtoimenaan auki

Ajattelin jakaa teille myös toisen helpon idean, jolla maustaa tavallista poninhäntää ripauksella naisellisuutta. Näppäräsormiset voivat varioida tätä lisäämällä letin mukaan vaikka satiininauhan tai ujuttamalla suortuvien väliin luonnonkukkia.


Ranskalainen letti taisi muuten olla ensimmäinen kampaus, jonka rakas perheystävämme minulle opetti ollessani pikkutyttö. Rakastin sitä tunnetta, kun hän letitti hiuksiani ja pikkuhiljaa aloin oppia tekemään niitä myös itse. Aivan tässä tämän viime vuoden aikana olemme jälleen alkaneet olla enemmän tekemisissä ja hänestä inspiroituneena kokeilin tätä helppoa lettipantaa lapsuuden muistojen siivittämänä. Aivan ensin piirsin toiselle puolelle päälakeani suoran jakauksen ja kampasin hiukseni molemmilta puolilta sileiksi. Sen jälkeen aloin letittämään löysää, nurinkurista ranskanlettiä, jota jatkoin hieman yli korvan aina takaraivolle ja kiinnitin kaikki hiukset yhdelle poninhännälle. 

Tämän jälkeen levitin letin uloimpia sivuja hieman sormillani (tästä syystä letin tulee olla löysä), jolloin letti näyttää todellista paksummalta. Viimeistelin kampauksen parilla suihkauksella hiuslakkaa ja kampasin ponnarilla olevat hiukset tasaiseksi. Juhlavamman kampauksen tästä saa esimerkiksi kihartamalla ensin hiukset, jolloin kampaus on muhkeampi ja poninhäntä on suorien hiusten sijasta kauniilla laineilla. 


Mites teidän kesähiukset? Onko jokin erityinen kampaus, jota suositte ja haluaisitte jakaa meille kaikille?

Ps. Kiitos kommenteistanne edellisiin postauksiin! Palaan niihin ajan kanssa vielä tämän päivän aikana. :)


SHARE:

7 kommenttia

 1. Onpa kaunis kampaus ja kaunis sinä 💞

  VastaaPoista
 2. Tämä kampaus on niiiiin lempparini! Harmiksi en vaan osaa tehdä 🤗 siksi taas olen aloittanut otsahiusten kasvatuksen että tämä onnistuisi kun vaan harjoittelee 🤗

  Niin k a u n i s ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienellä harjoituksella varmasti opit tämän tekemään. :)

   Poista
  2. Tuohan on tosi helppo tehdä!!! :D

   Poista
 3. Moi! Tuo on niin kaunis ja ennen kaikkea helppo kampaus! Käytän tuota samaa itsekin paljon arjessa sekä vapaalla :)

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anna! Voin kuvitella, että tämänlainen kampaus sopii hyvin työhösi! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig