12. heinäkuuta 2018

Eteisen peili makuuhuoneessa


Meillä on tainnut muutaman kerran olla täällä puhetta, kuinka kodin sisustusta on mahdollista piristää suhteellisen vähällä vaivalla ilman ylimääräisiä pennosia. Minulla olikin jo lapsena isonsiskoni kanssa tapana vaihtaa yhteisen huoneemme huonekalujen järjestystä ja taidamme molemmat tehdä tahoillamme samaa vieläkin. :)


Viimeisin pieni venkslaukseni on eteisen peilin siirtäminen makuuhuoneeseen. Aiemminhan tässä samalla paikalla on ollut Heikin ystävän käsintekemä koristellisempi kuvastin, joka sopi kivasti yhteen papan tekemän tuolin kanssa. 

Nyt tuoli on pienessä kesähuoneessamme (eli parvekkeella) ja siitä syntyi ajatus kokeilla näiden kahden peilin paikkaa vaihtamista päittäin. Vaihto sujuikin helposti vaikka toisen peilin reiän paikka oli hieman liian alhaalla tähän valkoiseen peilin nähden. Asetin peilin kuitenkin vain hieman nojaamaan seinäkiinnikettä vasten ja hyvin se pysyy siinä paikallaan  (vaikka Rönni täällä melkoisia juoksuspurtteja päivittäin ottaakin). 
Sen lisäksi, että pesämme sisustus sai kivaa vaihtelua, tuntuu se nyt olohuoneesta makuuhuoneeseen katsoessa hieman tilavammalta. Peileillä on siis yllättävän suuri vaikutus tilan tuntuun, vaikka kieltämättä aina aamuisin niihin ei juuri herättyään kovin mieluusti katselisi. Kjeh!


Nyt me ruvetaan vielä katsomaan Pallon ympäri-ohjelmaa. Ollaan katsottu sitä jo kolme jaksoa ja ollaan ihan koukussa. Vaihtuvat maisemat, tilanteiden käänteet ja noiden kolmen hahmon huumorin heitto on valloittavan lennokasta! Mulla onkin siinä ihan number -one-suosikki-kilpailija, eikä varmaan ole vaikeaa arvata kuka.

Mitä sanotte peilin uudesta paikasta? Entä vaihteletteko te usein huonekalujen, taulujen tai peilien paikkoja?


SHARE:

4 kommenttia

 1. Tässä on taas sellainen hetki, että vaikka ajattelin että juuri se vanha peili ja upea tuoli on kauneinta tuossa niin tämä näky on taas silmille jotain.... 😍😍
  Toisin sanoen, niin upeasti sopii tämä ❤


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tila on yllättävän muutettavissa tyyliin kuin tyyliin, ja itsekin pidän tässä kohtaa hieman modernimmasta ilmeestä. Eteiseen sopii myös hyvin se koristeellisempi versio. :)

   Poista
 2. Hyvin käy peili tuohonkin! Ihailin tosin tuota makkarin mattoa, Täällä uudessa kodissa on vielä mattojen hankinta vaiheessa ja koska neliöt nelinkertaistuivat niin mattoja tarvii enemmänkin kuin vain sen yhden :) vaikeaa puuhaa, jos on tykännyt vaan yhdestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea uuteen kotiin, Ruut! Voin kuvitella, miten mukavaa on laittaa uutta kotia! <3

   Tämä Fanni K Aura-matto on Veken Kalusteesta blogiyhteistyönä meille tullut matto, ja voin lämpimästi suositella sitä. Katsoin juuri, että tätä on parissa eri koossa saatavilla, joten ehkä matto passaisi myös teillekin laajennetuihin neliöihin? :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig