23. syyskuuta 2018

Suloisena sunnuntaina


Terkkuja hieman venähtäneiltä päiväunilta! Tultiin Heikin kanssa tämän päivän menoilta kotiin ja ajattelimme oikaista puoleksi tunniksi, kunnes huomasimme nukkuneemme siihen pari tuntia extraa, haha. Noh, ilmeisesti pidemmät nokoset tulivat tarpeeseen, eikä Rönnelikään laittanut ollenkaan niitä vastaan. Jalkopäässämme olikin ihana tuhisija ja kehrääjä, kun sitten lopulta nousimme.


Tänään päivällä oli ihana nähdä tosi rakkaita ystäviä lapsuuteni ajoilta. On aina niin ihana tunne tavata ihmisiä, jotka ovat vaikuttaneet omaan elämääni ja joiden seura on vaikuttanut myönteisesti myös omaan identiteettiin. Olen tässä burn outista toipuessani nimittäin pohtinut, kuinka vahvasti ihmissuhteet ja ne, joita pidämme lähellämme, vaikuttavat hyvinvointiimme ja siihen, millaisia me olemme. Ei siksi ole yllättävää, että ihminen on aina keskiarvo viiden lähimmän ihmisensä summasta. Ihmissuhteet, jossa vietämme aikaamme vaikuttaa siis väistämättä siihen, mitä ajattelemme ja miten toimimme. Mielestäni on siis aika vakavoittavakin ajatus, että kenet valitsemme läheisiksi ystäviksemme kertoo, millaisia me itse olemme.Huomenna alkaakin taas uusi kouluviikko. Meillä on tiedossa uusia lekkaustekniikoita ja toivon, että opimme myös helppoja uusia kampauksia. Olenkin ollut viime aikoina letityksiin ihan koukussa! :D Hiusten parissa on ollut siis aivan superkivaa opiskella, ja päivät menevät tosi nopeasti. Tosin uuden oppimisen prosessointiin menee yllättävän paljon energiaa ja päivän päättyessä kova nälkä yllättää aina, vaikka meillä on koulussa tosi hyvät ja täyttävät lounaat. Täytyy siis pakata mukaan hieman extraevästä reppuun!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Tää alkaa nyt surruttelemaan ompelukoneella, hip hei!


SHARE:

8 kommenttia

 1. Ystävyys on kyllä hyvin tärkeää etenkin, jos ystävillä on positiivinen ajattelu ja vaikutus!
  Mä pääsen nyt pois 6 viikoksi ja 1 lomaviikoksi pois koulusta, nimittäin mulla alkaa koulutussopimusjakso eli siis työssäoppiminen! Oon menossa vanhainkotiin ja se jännittää!😃 Toivon että pääsen hyvin läpi kaikista näytöistä ja oppisin lisää käytännön puolella! Vaikka jännitän sitä, mutta positiivisesti!😊 Oon varmaan itekki joka päivä ainakin alkuun väsynyt, kun pääsen kotiin, koska opin kuitenkin niin paljon uutta. Se tässä onkin ihanaa, kun saa auttaa muita ihmisiä ja toivottavasti tuoda heille iloa päivään. Onneks on ollut hyvin rentouttava viikonloppu takana, nimittäin oon ollut yksin kotona, tai no en voi sanoa että oisin ollut yksin, nimittäin kaksi aivan ihanaa ja komeaa kisulia on ollut kanssani!❤ oon vaan saanut olla kotona ja rauhoittua ja levätä ennen työssäoppimista.
  Aivan ihanaa alkavaa viikkoa sulle ja toivottavasti aurinko näyttäytyy meille!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin sanottu! Hyvää työharjoittelua - olet varmasti oikealla alalla! <3

   Poista
 2. En voi olla ihastelematta nuita sydämiä, ne tuo niin hymyn ja lämpimän mielen <3

  Aurinkoa ja voimia viikkoosi! <3

  VastaaPoista
 3. Päiväunet viikonloppuna oman rakkaan kanssa ovat mitä parhaimmat. <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ystävät ovat niiiiin tärkeitä <3 Ihanalta kuulostaa viikonloppu ja toi sun koulujuttu on niin best! Oon kiin iloinen sun puolesta, että oot löytänyt oman juttus!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig