6. syyskuuta 2018

Uudet yöpöydät ja fiiliksiä opiskelusta


No nyt ne ovat löytyneet - siis lopultakin; meidän yhtenäiset yöpöydät, jotka eivät vie paljon tilaa ja jotka ovat samalla käytännölliset. Kieltämättä sopivien yöpöytien veivaamisessa meni tovi jos toinenkin, mutta niin vain Ikea vei tässäkin erässä voiton. Kuinkas muutenkaan.


Nämä sopivan sirot kaksilaatikkoiset (onko tuo edes sana?) pöydät ovat hyvin samantyyppiset kuin Ikean supersuositut Malm-yöpöydät, mutta pienemmät. Kaipasimme meille nimittäin yöpöytiä, jotka eivät olisi kovin korkeat tai syvät ja että niissä oli pari vetolaatikkoa. Malm-malliston lipastot olisivat olleet kokonsa puolesta meille turhan suuret, mutta nämä niiden "sisarukset" osoittautuivat ihan nappivalinnoiksi! Ja siitäkin huolimatta, että itse liikkeen puolella en ollut niistä aivan vakuuttunut, mutta Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyi pari inspiraatiokuvaa niistä käytössä. Ne vakuuttivat niin hyvin, että pöydät tuli hankittua. Sillä on muuten ihan yllättävän suuri merkitys, että parisängyn yöpöydät ovat keskenään samanlaiset. Se tuo sisustukseen yhteneväisyyttä ja balanssia. Eri juttu tietenkin, jos hakee kodin sisustukseen tarkoituksellista kerroksellisuutta ja rikottua linjaa. Silloin eri korkeudet ja tyylit toimivat tosi hyvin, vai mitä mieltä olette? 

Joku ei ole aivan yhtä innokas lukemaan Ikean uusinta kuvastoa. ;)

Tämä viikko onkin sujunut opiskelujen parissa tosi nopeasti - vähän liiankin nopeasti, sillä nautin uuden oppimisesta todella paljon! Minusta tuntuu, että olen kuin pesusieni, joka imee itseensä kaikki uudet opiskeluun liittyvät asiat ja tottakai haluaisin oppia kaiken heti. Ei silti niin, että oma kokemattomuus uuden edessä turhauttaisi vaan siten, että opiskeltavat asiat ovat niin mielenkiintoisia ja motivaatio opiskeluun on korkealla!

Aikuisopiskelussa tahti on myös tosi tiivis, josta tykkään. Meillä alkaa hiusten leikkuu jo ensi viikolla, eli tosi pian opiskelun aloittamisesta! Voisin myös viettää koululla vaikka kuinka paljon aikaa, sillä meillä on todella pätevät opettajat ja tämän lisäksi eräs ranskaa äidinkielenä puhuva kaverini sattuu opiskelemaan samalla linjalla! 

Oma aikomukseni parturikampaajan tutkinnon lisäksi on siis suorittaa osatutkintona myös ehostajan tutkintoja, sillä tajusin kesällä miten haluaisin tulevan työni avulla olla avuksi muille. Ehkä rohkenen kertoa tästä tavoitteesta myöhemmin, mutta paljastan sen verran, että ala jolle aion, ei ehkä ole se tavanomaisin. Sitä voisi verrata jollain tasolla maskeeraamiseen. Opettajani kyllä hieman kauhistui kuullessaan suunnitelmistani, mutta kurssikaveri totesi sen mielenkiintoisena. Noh, aika näyttää mihin opintopolkuni minut vie.


Edelleen haluan kiittää kaikista lukuisista viesteistänne, joilla olette minua muistaneet ja tsempanneet. On ihan uskomaton fiilis, kun jaatte tämän opiskeluiloni kanssani. Kiitos siitä todella paljon!

Ps. Huomasitteko jo, kuka on tehnyt paluun blogirintamalle? Tervetuloa takaisin, Henriikka


SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihan luulin Malm yöpöydäksi nuita 🤗 Miehen puolelta sänkyä löytyy Malm, ja sitä aina välillä itse mietin, mutta omalle puolelle kaipaan jotain erilaista ja vihdoin löytyikin sopiva ratkaisu siihen 🤗 koetan pian saada kuvattua.

  Tämä makuuhuone ihastuttaa kerta toisensa jälkeen, niin kaunis ja harmoninen tunnelma 💕 kuinka silmät tykkäävätkään 💕

  En voi olla edelleen hehkuttamatta, kuinka iloinen olen uudesta auenneesta ovestasi 💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ovat tosi samanlaiset kuin Malm-pöydät, mutta sirommat ja kevyemmät. Mutta melkein menisi täydestä, jos ei tietäisi. :D

   Sinunkin sisustupostausta makuuhuoneesta ja tietenkin olohuoneesta innolla odottaessa! Ja kiitos myötäelämisestäsi tämän suuren iloni kanssa! <3

   Poista
 2. Nuo passaavat teille hyvin ja tunnistinkin, että ovat Ikeasta. Sieltä löytyy kyllä monesti kaikkea kivaa. Ihana tuo teidän kisuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikea on kyllä ihan ässä ja uudessa kuvastossakin on tosi kivoja uusia juttuja! Vaikka meidän Rönneli onkin kuvista päätellen hieman toista mieltö, haha!

   Poista
 3. yksi kauneimmista makuhuoneista mit oon nahnyt! tosi harmooninen ja pidan paljon varimaailmasta!

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos! <3 Ja voin kuvitella, että teidän makkari vasta kauneudellaan lumoaakin!

   Poista
 4. Ihanan rauhallinen makuuhuone! Ja kyllä Ikeasta vaan löytyy kaikki tarpeellinen :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tytti-Kaarina! Sinulla on muuten tosi ihana nimi! Ja Ikea tosiaan yllättää kerta toisensa jälkeen; sieltä löytyy ihan kaikki. :D

   Poista
 5. Nuo sopivat teille todella hyvin. 👍 Tsemppiä koulutielle. Minäkin olen ilmeisesti palaamadda opintojeni pariin, vaikka en ollut sitä edes suunnitellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ja ihanko totta, vau! Välillä elämä yllättää asioilla, joita ei ollut edes suunnitellutjaan. Menestystä mahdolisiin tuleviin opintoihisi!

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig