8. lokakuuta 2018

Pienen tauon jälkeen


Viimeiset pari viikkoa ovat olleet niin opiskeluiden kuin muiden menojen myötä sen verran hektisiä, etten ole ehtinyt blogin äärelle istahtamaan. Kun sitten viimein toissapäivänä otin aamukahvin kaveriksi läppärin syliini, totesin Heikille, että nyt ei blogita. Valkoisen paperin syndrooma sai tuntemaan, ettei minulla ollut mitään sanottavaa kunnes nyt päätin kokeilla uudestaan. Bongasinkin Henriikan blogista kysymyshaasteen, jonka avulla yritän lämmitellä näppistäni kirjoitusmoodiin. 

Haasten alkuperäiset creditit menevät Pupulandialle ja postauksen kuvat on otettu kuluneena kesänä Suomenlinnassa. Nämä taitavatkin muuten olla viimeiset yhteishetket tuon Luiskani kanssa, sillä se muutti entiselle työkaverilleni kesän lopussa. Samalla myös sarjan pikkulaukku sai joutaa eteenpäin, koska niin harvon sitä loppujen lopuksi käytin. Aikansa kutakin, kuten sanotaan. Mutta pidemmittä puheitta näiden kolmenkymmenen kysymyksen ja niiden vastausten pariin!


Avioliittoja?

Olen naimisissa ja suhtaudun avioliittolupaukseen sekä uskollisuuteen suurella vakavuudella. Meillä molemmilla on ollut alun alkaen yhteiset elämänarvot ja se on lujittanut (ja lujittaa tietenkin edelleen) elämäämme joka päivä. Olen muuten viime aikoina pohtinut, miten en yksinkertaisesti voi ymmärtää joidenkin kyllästyvän puolisoonsa. Ihminenhän muuttuu koko ajan ja näin ollen ihmiseen myös tutustuu koko ajan. Samalla tietenkin itsekin muuttuu ja elämänkokemukset siinä mukana.

Kihloissa?

Noin puoli vuotta ennen hääpäivää. Heikki kosi minua romanttisesti eräällä sillalla polvistuen eteeni kysyäkseen nuo tärkeät sanat. Hän oli myös etukäteen kysynyt lupaa tähän isältäni ja se kuulemma jännitti Heikkiä enemmän, kuin minun vastaukseni. :D

Lapsia?

Pidän lapsista ja olen lapsenmielinen. Iän karttuessa olen huomannut itsessäni myös äidillisiä ja hoivaavia piirteitä ja eleitä. Myös ystäväni ja siskoni ovat mieltä ja sydäntä lämmittävästi sanoneet minulle, että minusta tulisi hyvä äiti (voiko kauniimmin sanoa!). Näistä huolimatta en ole ainakaan vielä osannut ajatella itseäni äidiksi. 

Lemmikkejä?

Lapsuuden kodissa meillä oli Munski ja nyt tietysti Rönneli! Molemmat siis kisuja. Edelliseen kysymykseen liittyen Rönni on meidän perheen beibi. Onneksi ette pääse kuulemaan, kuinka me silkkiturkillemme lässytetään.

Leikkauksia?
Hmm, on minulta kitarisat leikattu, mutta muita laikkauksia en muista minulla olleen.

Tatuointeja?

Nope.

Lävistyksiä?

Korvissa helmikorut.


Muuttoja?

Muutin kotoa nuorena. Ennen yksin asumista ehdin asua seitsemän eri kämppiksen kanssa ja pyörähtää siinä välissä myös vaihto-oppilaana Englannissa. Asuttuani jonkin aikaa yksin siskoni muutti luokseni ja sen jälkeen tapasinkin Heikin. Eli ennen Heikin kanssa yhteenmuuttamista olin muuttanut elämässäni yhdeksän kertaa ja avioituamme kaksi kertaa. Eli nopealla laskutoimituksella muuttoja on ollut yksitoista.

Ampunut aseella?


En mä sellasia.

Ottanut lopputilin?


Kyllä.

Ollut saarella?

Toki. Äidin äitini asui saaren puolella, samoin isäni vanhemmat asuvat edelleen ja Helsingin edustalla on monia saaria, joilla on tullut käytyä. Niin ja ulkomailla sitten myös.


Autosi?

Minulla on hovikuskina Helsingin joukkoliikenne ja tietenkin oma chaför Heikki, heh. Minua hävettää myöntää, etten ole koskaan uskaltanut ajaa ajokorttia, sillä kolaroisin varmasti. ;/ Kauheeta, kun tää mun pelko ohjaa mua näin.

Ollut lentokoneessa?

No juu.

Onko joku itkenyt vuoksesi?

Äiti itki kun syntymäni oli todella vaikea ja olin ensimmäiset kolme viikkoa teho-osastolla. Synnyin nelosen arvosanalla ja ennuste henkiinjäämiselleni oli pieni -  toivoni oli vähintäänkin jäädä aivovammaiseksi. Minut saatiin kuitenkin pelastettua ja sen ajatteleminen vetää edelleenkin hiljaiseksi ja saa arvostamaan elämänlahjaa päivä päivältä enemmän. Muistona tästä tapahtuneesta on muuten vauvana ohimoiltani ajetut hiukset tai pikemminkin niiden puuttumattomuus. Hiukseni eivät nimittäin koskaan kasvaneet ohimolahdekkeisiini takaisin.

Ollut rakastunut?

Ensimmäisen kerran 6-vuotiaana, mutta siitä ei sitten tullut mitään. ;) 17-vuotiaana rakastuin uudestaan, mutta se jäi yksipuoliseksi. Elämäni rakkaus on tietenkin Heikki. <3

Ollut ambulanssissa?

En ole tainnut olla.

Ollut sairaalassa?


Vauvana kuten kerroin ja sitä seuranneissa säännöllisiissä kontrolleissa. Viimeisin sairaalareissu taisi olla päivystyksessä aivotärähdyksen vuoksi, joka tapahtui jäädessäni bussin ovien väliin.

Luistellut?

Viimeksi viime talvena.

Surffannut?

En, mutta olisi hauska kokeilla!

Ollut risteilyllä?

Juu ja reissu Stockikseen houkuttelisi jälleen!

Ajanut moottoripyörällä?

En, mutta olen ollut kyydissä. Se vauhdin huuma on aika koukuttava!Ratsastanut hevosella?

Oi kyllä! Paras ratsastushetki oli Englannin niemimaalla lähellä vanhoja kaivoksia. Ai että!

Suosikkihedelmä?

Bansku.

Aamu vai ilta?

Ilta. Aamuherätykset eivät ole minun juttuni.

Lempiväri?

Valkoinen.

Kahvi vai tee?

No kahvi tietenkin. Yksi kuppi aamulla ja yksi päivällä lounaan jälkeen.

Paras piirakka?

Mummin mustikkapiirakka!

Kissa vai koira?

Tarviiko tähän edes vastata?

Paras vuodenaika?

Kesä, vaikka monta vuotta se oli syksy.

Viimeisin viesti?

Tuli ystävältäni Nooralta ja siinä luki "Jihuu! :) <3"

Kiitos vielä Henriikalle postausudeasta, joka helpotti bloggausfiilikseen pääsemistä! Seuraavan kerran kirjoittelen pehmosydämien askartelusta ja jonossa odottelee myös postaus hisualan opiskeluista, sängynpäätymme uudesta samettipäällisestä sekä bestikseni babyshowerien vaippakakusta (älskar dig så mycket N!).

Mukavia syyspäiviä tähän viikkoon kaikille! 


SHARE:

9 kommenttia

 1. I h a n a kun postasit, oli niin ihana yllätys aamuun 🧡 Kuinka mukava tänne oli tulla 😍

  Ihanaa päivää ja tsemppiä kouluun 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! 💗 Tsemppiä uuteen viikkoon - toivottavasti hedari on helpottanut!

   Poista
 2. Ihania vastauksia :) Toivottavasti koulussa on ollut ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit postauksesta. Ota ihmeessä haaste mukaan! :) Ja kiitos, koulussa on ollut tosi mukavaa, vaikka toki välillä haastavaa. 😅

   Poista
 3. Moi! Tosi mukava ja rento postaus! Ja kauniit kuvat :)

  A

  VastaaPoista
 4. Moi! Nyt vapaalla Suomessa :)

  A

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig