16. huhtikuuta 2019

Calming dreams


Kaupallinen yhteistyö yhdessä Desenion kanssa

Olohuoneemme freesatun tauluseinän lisäksi sai meidän pikkuruinen makuuhuonekin osansa Desenion kanssa solmitusta yhteistyöstä. Me ollaan tykätty tästä pienestä muutoksesta tosi paljon ja oikein odotin, että pääsen tästä teille kertomaan. Joten tässä on meidän päivitetty makuuhuoneen look!


Kuten olkkari-postauksessa tuli pariinkin otteeseen mainittua, pienellä julisteiden ja kehysten päivittämisellä voi sisustukseen saada yllättävän paljon vaihtelua sitä kaipaavalle. Näin kävi myös makuuhuoneemme sisustuksen kanssa, sillä nyt tämä pieni tilamme tuntuu jotenkin paljon yhtenäisemmältä ja yksinkertaisuutensa myötä myös avarammalta. Vai mitä sanotte, vaikka makuuhuoneessa ollut peilikin muutti takaisin eteiseen?Aiemminhan tässä sängynpäädyn yllä oli pari pientä omatekoista taulua, jotka vaihdoin kuitenkin toisaalle. Tämä siksi, että projektini tuoda makkarin sisustukseen hotellimaisuutta kaipasi suurempia linjoja. Siksi Desenion valikoiman 70 x 100 cm hopeiset kehykset samankokoisen passepartoun ja 50 x 70 cm Calm Handwriting-julisteen kanssa tuntuu tuovan juuri sen kaivatun pienen detalin hotellityylistä kokonaisuutta ajatellen! 

Tämä taulu on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja sen lisäksi sen tyylikäs teksti muistuttaa yöpuulle rauhoittumisesta jo hyvissä ajoin. En nimittäin tiedä teistä, mutta ainakin itse unohdun helposti kukkumaan pitkäksikin aikaa, ellen tee jo alkuillasta päätöstä mennä hyvissä ajoin unille. Puhelimen pläräys ennen valojen sammuttamista on kyllä vihoviimeistä mitä kannattaa harrastaa, sillä se vie ajantajun lisäksi myös hyvän unenlaadun ja ajatukset alkavat helposti karkailla rauhoittumisen sijasta valtaväylille. Joten oma päätökseni onkin tästä eteenpäin sulkea some ja muut palvelimet pari tuntia ennen suunniteltua nukahtamista. Katsotaan, kuinka hyvin tämä päätökseni tulee pitämään!Loppuun vielä muistutan Desenion tarjoamasta alekoodista, joka on voimassa vielä pari päivää 18.4.2019 saakka. Eli koodilla "simplifiedliving25" saat  -25% alennusta tuntuen loppusummassa jo mukavasti. Koodi ei kuitenkaan koske kehyksiä eikä Handpicked-, Collaboration-, tai persoonallisia julisteita.

Kiitos jälleen Deseniolle tosi miellyttävästä ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä, jonka myötä meidän pesä on jälleen saanut kauneutta ylleen. On muuten pakko sanoa Deseniosta yrityksenä sen verran, että heidän vastuullisuutensa ja läpinäkyvyytensä ovat arvoja, joita bloggaajana arvostan tosi paljon. On ilo olla yhteistyössä heidän kanssaan. Kiitos!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Onpas kivan kaunis ja rauhallinen tunnelma, taulu on kuin piste sen i:n päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Ja pahoittelut vastaukseni viivästymisestä. Minulla on ollut probleemia Bloggerin kanssa, mutta nyt tuntuu taas toimivan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig