21. huhtikuuta 2019

Rikkinäistä puhelinta ja kirppishommia


Kun puhelin lakkaa toimimasta on se ihan kauhea paikka. Ei muuten, mutta kun kaikki tarvittava informaatio kalenterista viesteihin löytyy tuon yhden ruudun takaa, on sen prakaaminen lievä le catastrophé. Tänään siis toverini iPhone 6 simahti unille ihan yks kaks vaikkakin se on jo sen ostopäivästä -ja huollosta huolimatta- temppuillut kanssani mennen tullen. Seuraava puhelimeni siis ei ole Omena vaan joku toimivampi. 

Nooh, se tekniikasta. 


Tänään meidän päivä on sujunut muuttohommissa. Ei siis oman vaan sukulaisen. Jatketaan sen viimeistelyä vielä huomenna ja kun meillä on niin ihana porukka kasassa, menee aika kuin siivillä!


Vaikka kodin vaihtamisessa toiseen on aina oma hommansa, on siinä myös oma viehätyksensä. On ihana päästä luomaan uuteen kotiin kotoisaa tunnelmaa ja kun sen tekee niinkin läheiselle kuin lähisukulaiselle, on siinä erityistä rakkautta mukana. Ja huolimatta siitä, että meidän omasta muutosta ei tullutkaan totta, ollaan me saatu järkeistettyä oman pesämme säilytystä niin, että tämä vanha koti tuntuu taas tosi tosi kivalta! Kaappien siivouksen myötä laitoinkin blogini kirppis-Ig:hen @simplifiedlivingkirpputori muutamia kotijuttuja myyntiin. Tsekatkaa, jos olette niistä jotain vailla ja ottakaa tili seurantaan, mikäli sisustustyylimme viehättää teitä. Lisäilen tilille aina aika ajoin myytävää kunhan taas jälleen ehdin.


Nyt me aletaan katsomaan jo pari viikkoa sitten taltioitua SuomiLoven konserttia ja ladotaan sen seuraksi kunnon jätskiannokset lautasille. Kolmen kaverin jätskit on se juttu, voisin ehkä elää niillä!

Ps. Kuvat eivät varsinaisesti liity itse tekstiin. Ne on otettu jo kaksi ja puoli vuotta sitten ja ne odottivat kiltisti luonnoksien kätköissä. 
SHARE:

16. huhtikuuta 2019

Calming dreams


Kaupallinen yhteistyö yhdessä Desenion kanssa

Olohuoneemme freesatun tauluseinän lisäksi sai meidän pikkuruinen makuuhuonekin osansa Desenion kanssa solmitusta yhteistyöstä. Me ollaan tykätty tästä pienestä muutoksesta tosi paljon ja oikein odotin, että pääsen tästä teille kertomaan. Joten tässä on meidän päivitetty makuuhuoneen look!


Kuten olkkari-postauksessa tuli pariinkin otteeseen mainittua, pienellä julisteiden ja kehysten päivittämisellä voi sisustukseen saada yllättävän paljon vaihtelua sitä kaipaavalle. Näin kävi myös makuuhuoneemme sisustuksen kanssa, sillä nyt tämä pieni tilamme tuntuu jotenkin paljon yhtenäisemmältä ja yksinkertaisuutensa myötä myös avarammalta. Vai mitä sanotte, vaikka makuuhuoneessa ollut peilikin muutti takaisin eteiseen?Aiemminhan tässä sängynpäädyn yllä oli pari pientä omatekoista taulua, jotka vaihdoin kuitenkin toisaalle. Tämä siksi, että projektini tuoda makkarin sisustukseen hotellimaisuutta kaipasi suurempia linjoja. Siksi Desenion valikoiman 70 x 100 cm hopeiset kehykset samankokoisen passepartoun ja 50 x 70 cm Calm Handwriting-julisteen kanssa tuntuu tuovan juuri sen kaivatun pienen detalin hotellityylistä kokonaisuutta ajatellen! 

Tämä taulu on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis ja sen lisäksi sen tyylikäs teksti muistuttaa yöpuulle rauhoittumisesta jo hyvissä ajoin. En nimittäin tiedä teistä, mutta ainakin itse unohdun helposti kukkumaan pitkäksikin aikaa, ellen tee jo alkuillasta päätöstä mennä hyvissä ajoin unille. Puhelimen pläräys ennen valojen sammuttamista on kyllä vihoviimeistä mitä kannattaa harrastaa, sillä se vie ajantajun lisäksi myös hyvän unenlaadun ja ajatukset alkavat helposti karkailla rauhoittumisen sijasta valtaväylille. Joten oma päätökseni onkin tästä eteenpäin sulkea some ja muut palvelimet pari tuntia ennen suunniteltua nukahtamista. Katsotaan, kuinka hyvin tämä päätökseni tulee pitämään!Loppuun vielä muistutan Desenion tarjoamasta alekoodista, joka on voimassa vielä pari päivää 18.4.2019 saakka. Eli koodilla "simplifiedliving25" saat  -25% alennusta tuntuen loppusummassa jo mukavasti. Koodi ei kuitenkaan koske kehyksiä eikä Handpicked-, Collaboration-, tai persoonallisia julisteita.

Kiitos jälleen Deseniolle tosi miellyttävästä ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä, jonka myötä meidän pesä on jälleen saanut kauneutta ylleen. On muuten pakko sanoa Deseniosta yrityksenä sen verran, että heidän vastuullisuutensa ja läpinäkyvyytensä ovat arvoja, joita bloggaajana arvostan tosi paljon. On ilo olla yhteistyössä heidän kanssaan. Kiitos!

SHARE:

14. huhtikuuta 2019

Messinki ja hopea sisustuksessa - yhdessä vai erikseen?


Olohuoneemme pienen freesauksen myötä muotoutui kotimme uusi väripari -ja ihan vahingossa! Kun nimittäin hahmottelin olohuoneemme uutta hopeareunuksisista kehyskollaasia, en ajatellut lisätä sen vierelle mitään, sillä se toimisi väriltään ja tyyliltään ihana sellaisenaan. Hopea on myös väri, josta olen aina pitänyt ja siksi sitä on ollut kotieni sisustuksissa siitä lähtien, kun muutin pois kotoa.


Silti saatoitte jo edellisestä postauksesta huomata, että tauluseinällämme on kehyksien lisäksi jotain muuta. Siinä majailee nimittäin messingin värinen seinävalaisin, jota entistäkin enemmän kaunistamaan vaihdoin Clas Ohlsonin kristallityylisen polttimon. Ja arvatkaa mitä? Tämä valaisin ei ole mikä tahansa pakasta vedetty, sillä se valaisi aikoinaan ukkini lukuvalona. Ja koska valaisin kantaa mukanaan muistoja ja tunnearvoa, halusin laittaa sen kotimme näkyvimmälle paikalle. Nyt se loistaa siinä valaisten kirjaimellisesti elämäämme. <3
Hopea ja messinki on siis pienen pesämme uusi väripari, jota näkyy nyt ripauksena olohuoneessamme. Enpä olisi uskonut, että värit näyttäisivät yhdessä näin kivalta, vaikka olenkin nähnyt niitä toisten taitavasti yhdistämänä. En vain ole tullut ajatelleeksi sitä meille!


Tämä combo on myös yleisesti ottaen aina jakanut mielipiteitä puolesta ja vastaan ja olisi tosi mielenkiintoista kuulla teidän näkemys asiasta. Mitä mieltä te olette:

Kaunistaako tämä duo toisiansa vai ovatko ne pikemminkin kuin kaksi samanmerkkistä toisistaan pitämätöntä ionia?

SHARE:
Blogger Template Created by pipdig