23. heinäkuuta 2015

Desenion talut in action

Moikka! Törmäsin muutama viikko sitten Instagramissa Desenion kauniin yksinkertaisiin ja tyylikkäisiin julisteisiin. Silmääni mielltytti erityisesti Chanel-juliste, josta ihastuttava Evelina Kultahippu-blogista kuvan postasikin someen. Päätin samalta istumalta katsastaa Desenion muutakin tarjontaa ja valinnan vaikeushan siinä tuli eri julisteita selatessa. Päädyin kuitenkin näihin kolmeen kuvissa oleviin julisteisiin ja kehykset niihin hain Ikeasta. Erityisesti teksti "change your thoughts and you´ll change your world" osui ja upposi.
Nämä julisteet tulevat olkkarin seinällemme ja sitä odotellessa sorruin eilen Pinterestin ihmellistä maailmaa selailtuani tilaamaan näin helsinkiläisenä vielä tämän Helsinki-julisteen ja okei, myös tämän Pradan. Näissä Desenion julisteissa nimittäin hinta-laatusuhde kohtaa mielestäni todella hyvin ja näistä voisi koota vaikka miten ison kollaasin!
Miten tuttuja Desenion julisteet ovat teille ja pidättekö niistä ylipäätään? Omasta kokemuksesta voin vielä kehua todella nopeaa toimitusta; tein tilauksen aamulla ja päivällä tulikin jo sähköposti että tilaus oli lähetetty. Peukutus sille!
Ps. Lisäsin sivubanneriin pienen kyselyn teille lukijoille. Yritän kartoittaa miten usein tykäätte lukea postauksia, joten jos viitsitte ruksailla sieltä teille oikean vaihtoehdon niin olisin kiitollinen. Kiitos! :)
SHARE:

12 kommenttia

 1. Ihailin noita kanssa Eveliinan blogissa ja olen myös pyöritellyt noiden tilaamista! :) Tuntuu, että viime aikaiset hankinnat on keskittynyt meidän pianokaiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin niin ihanaa odotettaavaa, että varmasti mielellään tekee pikkuista silmällä pitäen hankintoja. <3 <3

   Poista
 2. Tykkään tykkään tykkään :) upeita valintoja tehnyt :) näyttää tosi hyvälle teillä :)

  Itsellä desenion julisteet odottaa seinälle tai hyllylle pääsyä, kun ehtisi sisustaa taas :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinäkin olet ehtinyt näitä tilailemaan! :) Jännään mitkä julisteet sinä olet valkannut!

   Poista
 3. Ihanat printit olet tilannut! Tykkään kans noista älttömästi, meillä onkin muutamia printtejä tuolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin nähneeni blogissasi Desenion julisteita. Nämä taitavat olla aika kovassa huudossa ja miksei olisi, ovathan nämä niin kauniita! :)

   Poista
 4. On kyllä tosi tyylikkään kauniita ja sopivat upeasti yhteen ! Mä unelmoin valokuvakollaasista missä ois joukossa näitä tekstitauluja mutta kun ei vaan saa aikaiseksi! ;) ihanaa viikonloppua Jenna! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips Kaisa! <3 No mutta sitten vaan tuumasta toimeen ja hommiin. Unelmat on tehty saavutettaviksi. :) Ihanaa viikkistä sinullekin!

   Poista
 5. Ihan uusi tuttavuus ovat nämä julisteet, mutta ihanan tyylikkäitä ja yksinkertaisen kauniita. Pitääpä käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, sieltä löytyy vaikka mitä kivoja jullareita! :)

   Poista
  2. Meinasi lähteä ihan käsistä, mutta kiitos vinkistä...nyt vaan odotellaan postia :D :D

   Poista
  3. Se vaara siellä on! :D Odotankin innolla mitkä tilasit. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig