18. elokuuta 2015

Nautiskelua Cafe Kokossa

Heippahei! Starttasimme Heikin kanssa eilisen lomapäivämme nauttimalla kiireettömän kahvihetken raakakakkukahvila Cafe Kokossa. Cafe Kokko oli jo viime kesänä meidän vakkarikahvila ja muutama kaveri kuittailikin meille leikkisästi, että "taasko te olette siellä!" ;) Tänä vuonna kahvila muutti uusiin tiloihin Kalevankadulle Helsingin sydämeen ja kahvilan sisustus ja ilme on hyvin urbaani kaupunkilainen. Muistan muuten, kuinka viime kesänä olin aika skeptinen sen suhteen, voiko raakakakut olla oikeasti hyviä mutta maistettuani ensimmäistä kakkupalaa jouduin aika äkkiä syömään ennakkoluuloni! Varsinkin Asian brownie uppoo allekirjoittaneen makea-loppasuuhun ja toinen suosikkini on eilen maistamani Snickers-kakku!
Me herkuteltiin eilen kyllä ihan kunnolla: kakkupalojen lisäksi otettiin tietysti kahvit ja maistoimme myös raakajäätelöitä. Heikki valitsi lakritsin makuisen (joka oli todella voimakkaasti lakritsin makuista!) ja minä valitsin kuusenkerkkäjätskin. Oli muuten ihan tajuttoman hyvää jätskiä eikä varmasti jäänyt tämän kesän viimeisiksi raakajätskeiksi meidän osalta. Kuusenkerkkäjätski oli meidän molempien suosikki, tosi raikas maku ja maistui ihan metsältä. Namsk!
Mikäli mielitte kokeilla hieman erilaisempaa kahvilahetkeä, niin Cafe Kokossa on siihen hyvät puitteet. Jopa tällainen sokerihiiri voi todeta, miten hyvää voikaan terveellinen ravinto olla! :)
SHARE:

15 kommenttia

 1. Tuo kuulostaa ja näyttää todella kokeilun arvoiselta <3 aivan hurmaavan näköinen paikka :) nämä olleet tosi mahtavia postauksia mitä olet aiheeseen liittyen tehnyt :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen kahvila! Snickerskakku vaikuttaa ja varmaan maistuu hyvältä, slurps! Ihanaa loman jatkoa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aivan Snickersin makuista vaikka raakakakkua olikin! :)

   Poista
 3. Mä rakastan lakritsijädeä joten tuo raakajätski olis kyllä päästävä testaamaan :) Mukavan näköinen paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tehty raakalakritsista joten kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

   Poista
 4. Ihanaa! Täällä Turussa on yks samantyylinen ravintola/kahvila, mut kuusenkerkkä-jätskiä en oo vielä maistanu!! Voikin löytäisin sitä joskus, olis varmaan kans mun juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä Turku! :) Se kuusenkerkkä oli tosi herkullista, suosittelen!

   Poista
 5. Wautsi! Aivan mielettömän kivan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
 6. Silleen vähän masentavaa, että olin ennen tossa rapussa töissä ja eipä siellä silloin mitään kahviloita ollu. Sitte, kun selkänsä kääntää, kaikkea kivaa ilmestyy. :D Ehkä pakko mennä vanhoja työkavereita moikkaamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh! Mennään yhdessä tuonne joku kerta! :)

   Poista
  2. Ehdottomasti! Eilen melkeen olin menossa, mutta jotenkin se unohtui nälkäisenä. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig