27. syyskuuta 2015

Sunday chilling

Suloista sunnuntaita!

Ihana tunne istahtaa hetkeksi koneelle juoden hyvää kahvia ja kuunnella samalla hyvää musiikkia. Heikki on käymässä punttiksella ja ennen kuin alan valmistamaan lounasta, tulin kertomaan hieman viikonlopun kuulumisia. Toivottavasti teilläkin se on mennyt mukavissa tunnelmissa!


Eilen nautittiin koko päivä ystävien seurassa. Olemme syyskuun alusta tutustuneet uusiin ystäviin ja heidän kanssaan vietimme eilen mukavaa ryhmähenkistä päivää. Aamupäivä ja hieman iltapäivääkin meni näissä tunnelmissa ja kotiin tullessa mieli oli virkeä.


Koska osasin ottaa perjantai-illan sohvalla loikoillen, niin siivous jäi eiliselle ja salamasiivosimme kotimme illan vieraita varten. Mistähän muuten tulee sanonta, että kylään tulee vieraita koska yleensähän sitä kutsutaan tuttuja kylään? Noh, joka tapauksessa meille tuli vieraita, vaikkakaan ei "vieraita" ja vietimme mukavan illan yhdessä. Tänään aamulla Heikki herätti minut yhdentoista aikaan ja kiireisen viikon jälkeen uni teki eetvarttia.

Nyt Heka tulikin kotiin ja lämmitän eiliseltä jäänyttä pizzaa. Huomenna palaan ns. normipostausten pariin pitkästä aikaa kotijuttujen merkeissä. Rentoa sunnuntain jatkoa!

Ps. Vastaan edellisen postauksen kommentteihinne vielä tänään! :)

SHARE:

10 kommenttia

 1. Kuulostaa ihanan rennolta elo siellä :) Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta.Siihen on nyt vastattu :)
  SUlla on muuten tosi ihana tää blogipohja. Oletko tilannut sen erikseen jostakin? Haluaisin itsekkin tällaisen valoisan ja raikkaan blogin mutta en onnistu siinä vaikka kuinka olen yrittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tulen siis heti lukemaan. :)
   Juu blogipohjani on tilattu Etsystä. Tässä linkki: https://www.etsy.com/market/blogger_template
   Blogipohjaa valitessa kannattaa varmistaa onko se suunniteltu Bloggeriin vai Word Pressiin. Blogipohjan lisäksi myös asennuksen voi ostaa blogipohjan suunnittelijalta. Kysy jos tulee vielä kysymyksiä mieleen, autan mielelläni!

   Poista
 3. Täällä kans on ollut rento sunnuntai ja viikonloppu! On ollut omaa aikaa :) Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan rentoa menoa siellä :) Kauniita kuvia jälleen kerran <3

  VastaaPoista
 5. Tuntuu ihan tyhmältä aina toistaa itseään, mutta.... jälleen huomaa niin että kenellä on kamera hallussa ja hyvin! <3 Upeat kuvat olet Jenna ikuistanut tänne sunnuntaista! <3 Huoh, kauneutta! <3

  Täälläkin yhden yön reissulla meni mukavasti viikonloppu! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kestä miten ihanasti sanottu kun itse on aina niin kriittinen omiin kuviin! KIITOS! ♥️

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig