20. syyskuuta 2015

The one I love


Sunnuntaita! 

Tämä päivä onkin hurahtanut vallan nopeasti ja oikeastaan koko viikonloppu. Kyllä sitä vapaansakin saa kulumaan varsin kiireisesti ;) ! Toisaalta tämän viikonlopun kiire on koostunut mukavista jutuista poikkeuksena eilisiltainen ikävämpi muistamistilaisuus.. Elämä on kyllä välillä niin haurasta ja arvaamatonta.  Eilinen opetti jälleen, miten kiitollinen saa olla jokaisesta elämän henkäyksestä, jonka saa suhteellisen terveenä viettää. Mikään eletty päivä ei saisi olla itsestäänselvyys, sen kun aina muistaisi..

Eiliseen mahtui myös iloa. Vietimme meidän seitsemänvuotista kihlapäivää. Niin kauan on kulunut siitä, kun Heikki kysyi isältäni kättäni ja samana iltana polvistui eteeni kysyen haluaisinko viettää loppuelämäni hänen kanssaan. Välillä tuntuu, että tuo hetki olisi ollut vasta eilen, vaikka siitä on kulunut sen seitsemän vuotta. Näistä vuosista olen enemmän kuin kiitollinen ja en koskaan lakkaa arvostamasta sitä, että saan jakaa elämäni parhaan ystäväni, oman aviomieheni kanssa. Hän on ollut suuri tukeni monessa asiassa; olkapää johon nojata, syli jonka sylissä itkeä jakaen myös kaikki iloni. Hän on kaikkea tätä ja vielä enemmän. <3Tämä raamikas herrani asettui myös kameran eteeni kesälomareissullamme keski-Suomessa. Teimme molemmat hyviä shoppailulöytöjä ja halusin ottaa Heikin löydöistä muutaman asukuvan. Heka on puhunut pitkään haaveilevansa nahkatakista ja sellaisen sitten hänelle löysimmekin. Aika pähee vai mitä? Takki / Jack & Jones
T-paita / Seppälä
Housut / H&M
Kengät / Converse 

Ihan hauskaa vaihtelua laittaa tänne myös tuon paremman puoliskon asukuvia omien asujeni sijasta. Omia asukuvia on kyllä tosin ensi viikolla taas tulossa josta aasinsiltana kysyisinkin ovatko asukuvani edelleen mieleenne? Huomaan, että välillä tykkään postata enemmän kotiin liittyviä juttuja ja välillä pukeutumiseen liittyviä postauksia. Kotiin liittyväkin postaus on työn alla; vierailin nimittäin eilen Balmuirin showroomilla ja se inspiroi todella! 

Nyt lähdemme pienelle iltakävelylle ja samalla haemme H&M:n pakettini postista. Mukavaa iltaa kaikille ja tsemppiä alkavaan viikkoon!SHARE:

9 kommenttia

 1. Tässä näkee jälleen kamera silmäsi kehittymistä <3 upeaa Jenna <3

  Onnea vielä uudestaan <3 ihanaa iltaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa kiva saada palautetta kuvaamisessa kehittymisestä! Vielä se kurssi siintää mielessä, pitäisi vaan saada aikaiseksi varata se. :)
   Tsemppiä viikkoon!

   Poista
 2. Onnea teille! Hän on kyllä komea uudessa nahkatakissaan! Tykkään kaikista postauksistasi, koska ne ovat monipuolisia. Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kieltämättä hän on! ❤️
   Kiva kuulla, postauksia laidasta laitaan siis tulossa jatkossakin. :)

   Poista
 3. Onnittelut ja upea takki miehelläsi :)

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus <3 Onnittelut kihlajaispäivästä teille molemmille <3 Olette ihania <3 Komea miehesi ja mahtavat kuvat olet napsinut :) Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig