9. lokakuuta 2015

By Malene Birgerin huivissa ja ne Chelsea-bootsit in action

Hyrrr mikä pakkanen! Helsingissä oli tänään aamulla seitsemän astetta pakkasta. Siis seitsemän! Miten tähän kylmyyteen taas tottuu kun aamulla meinasi tulla itku bussipysäkillä värjötellessä. Kai ihminen sitten on vaan sopeutuvainen kun on pakko kestää kylmiä ilmoja kun ei muuta voi. Tai sitten ei.

Kylmille ilmoille saa tietenkin pukea lämmintä ylle ja olenkin kietoutunut nyt joka päivä tähän paksuun ja muhkeaan By Malene Birgerin villahuiviin. Löysin sen kesälomareissultamme Jyväskylästä kun ystäväni vei minut shoppailemaan aivan ihanaan pikkuputiikkiin Jyväskylän keskustaan, Minziin. Minzin valikoimassa on By Malene Birgerin muitakin tuotteita kuten pussukoita mutta myyjä kertoi, että nämä huivit ovat olleet tänä vuonna iso hitti! Niitä olikin enää vain pari jäljellä ja kun myyjä kertoi jonkun asiakkaan ostaneen tämän huivin muhkeutensa vuoksi myös ihan torkkupeitoksi (kyllä!) niin tämä tyttö oli myyty. Olen huivia käyttänytkin ihan oikeasti torkkupeittona päivänokosilla ja toimii! Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla:DNahkatakki / Mango
Villahuivi / By Malene Birger
Laukku / MK
Farkut / H&M
Kengät / H&M 

Lupasin myös tällä viikolla laittaa asukuvaa näistä H&M:n Chelsea-bootseista ja tässä samalla näette kengät käytössä. Bootsit ovat olleet edelleenkin todella hyvät ja yllättäneet hinta-laatu-suhteellaan enemmän kuin positiivisesti! Aina ei siis tarvitse ostaa kovin kallista saadakseen hyvää ja käytännöllisiä tuotteita. 

Loppuun vielä iso kiitos Minzin ystävälliselle asiakaspalvelijalle! Taidanpa poiketa siellä seuraavalla Jykylän reissulla taas. :)
Kivaa viikkistä!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Tänäön kävin pikaa katsoo hm ltä kenkiä mutta ei osunut silmään. Nyyh! Etsintä jatkukoon :)

  Voi namu mikä huivi ja nuo kuoret, aivan mielettömän ihanat molemmat <3

  Ihanaa viikonloppua Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, ne ovat sitten menneet nopeasti! Verkossa niitä näytti vielä olevan. Tässä linkki: http://www.hm.com/fi/product/09735?article=09735-B

   Ihanaa viikkistä! <3

   Poista
 2. Aivan ihana huivi ja niin sinun näköinen!!! Miten ihania kuvia taas?? Mä tuun kohta sun oppeihin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ihan in love tuohon huiviin! :) Ja voi sua, kyllä se taitaa olla ihan toisin päin!! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig