15. lokakuuta 2015

#tbt #summer

Heips!

Vielä ehtii #throwbackthursdayn aikana postailla muistoja kesältä. Kuka muuten tietää, mistä #tbt on saanut alkunsa? Se taitaa olla jo globaali-ilmiö ja jokuhan sen on keksinyt mutta kuka? Sivistäkää allekirjoittanutta jos satutte tietämään. :)

Näin lokakuussa tuntuu, että kesästä on kulunut jo pieni ikuisuus, tai niinhän siitä taitaa ollakin. Jotenkin nämä syksyn kuukaudet tuntuvat menevän ohi aina yhdessä hujauksessa mutta tammi-helmikuussa aika sitten pysähtyykin. Mikähän siinäkin on? Yhtä kysymysmerkkiä taitaa olla tänään tämä tyttö kun yhtä kysymystulvaa pukkaa täältä päästä.Tämän postauksen kuvat on otettu kesälomallamme keski-Suomesta järven rannalta. Alla olevassa otoksessa nappasin pari auringon sädettä meille mukaan talven varalle, toivotaan että ne kantavat pimeän ajan yli. 

Juteltiin tänään muuten sattumoisin kaverin kanssa siitä, miten vuodenajat voivat vaikuttaa monien mielialoihin. Joillain mieliala madaltuu syksyllä kun taas joillain keväällä. Itse kuulun tähän kevätkansaan vaikka pidänkin siitä, kun luonto puhkeaa kukkaan. Joka kevät oma väsymykseni ei tosin iske yhtä voimakkaana, kuten esimerkiksi viime kevät meni ihan hyvin. Tulevaa kevättä siis odotellessa ja siihen valmistautuessa.


Meillä onkin mukava viikonloppu edessä. Vielä huominen työpäivä ja sitten voi alkaa valmistautumaan erityisesti lauantain kauniita juhlia varten. Sunnuntaina onkin sitten tarkoitus piipahtaa I love-messuilla. Onko siellä muitakin messuille menijöitä? 

Nyt hyviä öitä ja kauniita unia ja kesän kuvia!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihania kesän tunnelmia ja tuoksuja tähän aamuun <3 unihiekat karisi silmistä kun kuviin hyppäsi mukaan :) vesi, ihana elementti, aina yhtä kaunis ja mukaansa tempaava <3

    Täällä samat kuviot, tänään vielä aamuvuoro ja sitten pääsee vapaalle :) iloista viikonloppu vapaata <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig