17. helmikuuta 2016

DC Fixattu olohuoneen senkki

Heissulivei junasta! Istuskelen juuri selkä menosuuntaan päin kohti Hämeenlinnaa siskoni perheen luo. Olen siellä yötä ja aamulla matkustan sieltä takaisin suoraan töihin. Huomenna onkin hieman erilainen työpäivä koulutuksen merkeissä ja odotan sitä hyvillä fiiliksin.

Tämä päivä on siis minulla vapaata ja se alkoi tyylikkäästi rokuliin nukkumalla. Mulla oli eilen niin kovat selkäsäryt että onneksi itkultani sain nukahdettua. Kipulääkkeet taisi vaan nukuttaa ja heräsin lahjakkaasti vasta kymmentä vaille kymmenen - kymmenen minuuttia ennen sovittua kampaaja-aikaani. Onneksi hovihiuslaittajani oli itsekin hieman myöhässä omasta aikataulustaan joten ei tullut paniikkia. Nyt mulla on siis uusi lyhyempi tukka, laitan kuvia uudistuneesta lookistani kunhan ennätän. :)


Kirjoitin taannoin fixanneeni keittiön pöytämme uuteen uskoon DC Fix-kontaktimuovin avulla ja tuunanneeni samalla materiaalilla myös muitakin huonekalujamme. Tässä siis before and after-kuvia olohuoneemme senkistä. Ehdin jo kerran laittaa tämän ruskean senkkimme Faceen kirpparille, mutta otin sen sieltä pois kun joku vinkkasi miten siitä saisi ihan uuden näköisen. Mitäs tykkäätte? Tämän tuunaaminen oli huomattavasti aikaa vievämpää ja kärsivällisyyttä vaativampaa kuin pöydän fixaaminen, mutta yllättävän hyvin tämäkin projekti onnistui. Alla vuoden takainen kuva lähtötilanteesta, hyvin on muuten muukin sisustus tuon kuvan ottamisen jälkeen meillä muuttunut!

Seuraavana tuunauskohteenani on meidän keittiön kaappien ovet. Tällä hetkellä ne on mun mielestä ihan karseat mutta mustaa fixiä niille aion pian näyttää. Vetimetkin menevät samalla uusiksi samaten keittiön laattojen saumat. Sitten kun mulla on vapaapäivä, johon ei ole mitään sovittuna niin aloitan projektin. Kuvia laitan ilman muuta tulevastakin tuunauksesta sitten tulemaan! SHARE:

18 kommenttia

 1. Tulipas hieno! Mietin samanlaista hommaa yhdelle vanhalle senkille jota en haluisi maalata mutta valkoisena se kävis tänne nyt paremmin. Montako rullaa tuohon meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! Ei kun touhuilemman sitten vaan. :) Fixi on kätevä kun sen saa otettua halutessaan helposti poiskin. Senkin tuunaamiseen kului neljä rullaa eli vähän yli parikyt euroa meni kuluihin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Pohdin myös senkin vetimien maalaamista mutta tällä erää mennään näin. :)

   Poista
  2. Musta noi vetimet on just hyvät noin! :)

   Poista
  3. On ne kyllä ihan kivat, todennäköisesti jäävätkin tuolla lailla. :)

   Poista
 3. Hienosti onnistui! Oot sä kyllä kätevä "emäntä" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ainakik yritän olla! :) Mulla tuntuu ideat vaihtuvan aika tiuhaan, hyvä kun Hekakin pysyy niissä perässä. Hehe!

   Poista
 4. Toi muutos on ihan uskomaton. Keittiön kaappien ovet on mullakin mielessä ainakin sisäpuolelta. Sun uus hiuslook on tosi upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, mun kampaaja on kyllä kätevä käsistään. :)
   Minustakin senkki heräsi ihan uudestaan henkiin ja sopii meille nyt paljon paremmin. Kerro jos alat tuunailemaan kaapinovia, odotan innolla!

   Poista
 5. Sata peukkua :):):) tuohan näyttää ihan kun maalatulle tai alunperältään valkoiselle :) mieletöntä ja mikä kärsivällisyys sinulla <3

  Arvaappa kun olen sen sata kertaa meinannu aloittaa keittiön fixauksen mutta olen miettinyt sen olevan iso homma johon ei hermot riitä. Joten huippu innolla odotan kuinka saat tehtyä jos viimein lopetan itse jossittelun ja alan hommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsoin blogissasi sitä sinun tuunaamaa tv-tasoa ja se oli niin hienosti tehty että uskaltauduin itselin taiteilemaan tämän senkin. :)
   Kuvia tulee sitten varmasti keittiöprojektista!

   Poista
 6. Todella upea lopputulos jälleen, wau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lemmi, ollaan tähän itsekin tyytyväisiä ja nyt uskaltaa alkaa keittiönkin kimppuun. :)

   Poista
 7. Taas aivan mieletön muutos! IHANA!! Hyvä Jenna! Parhaat tuunaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua miten kontaktimuovia näyttämällä huonekalut voi saada ihan uuden elämän! Ja miten helposti, hih! :)

   Poista
 8. Wau, ei heti kyllä uskois, että on fixattu! :) Mielenkiinnolla odottelen, miltä kaapinovet tulee näyttämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, yllätyin itsekin tämän projektin onnistumisesta! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig