28. kesäkuuta 2016

Keittiössä

Moikka!

Meidän keittiönpöytä sai tammikuussa uuden ilmeen Dc Fixin avulla ja nyt puolen vuoden käyttökokemuksen jälkeen voin edelleen sanoa olevani lopputulokseen tyytyväinen! Alunperin pöytämme oli väriltään kauniin tumman ruskea, mutta koska olen tykästynyt enenevässä määrin valkoiseen väriin sisustuksessa, halusin kokeilla uuden pöydän ostamisen sijasta vanhan pöydän tuunausta. Täytyy kyllä sanoa, että se joka kontaktimuovilla huonekalujen tuunaamisen on keksinyt, on ansainnut suuren kiitoksen, koska parhaimmillaan sen avulla voi säästää suuria summia! Esimerkiksi keittiön kaapinovien fixailuista on netti pullollaan onnistuneita lopputuloksia ja niiden innoittamana itsekin aioin toteuttaa saman suunnitelman. Päätin kuitenkin olla aloittamatta projektia koska aiomme etsiä suurempaa asuntoa. Jos etsimämme kolmio nimittäin löytyy, voisi harmittaa laittamani eurot nykyisen asuntomme keittiöön. Säästän siis pennoset ja uudistuamisen innon mahdolliseen tulevaan asuntoomme! 

Yhden jutun kuitenkin lisäsin keittiömme sisustukseen. Keittiössämme oli pitkään valkoinen purjerenkainen verhokappa mutta otin sen pois ja ripustin sen tilalle Granitin mustan värisen valosarjan. Uudistus oli helppo ja nopea, mutta se toi sopivasti uutta piristystä ja minimalistista ilmettä. Ja jos etsimämme asunto löytyy, sama minimalistinen linja tulee jatkumaan sielläkin. Ihan hirmuisesti en kuitenkaan vielä uskalla uudesta kodista haaveilla koska etsintä on vasta alkanut. Mutta jos se löytyäkseen niin se tulee vastaan.


Kesä tuntuu taas alkaneen ja lämpimiä päiviä on luvattu tulevaksi. Ihania aurinkoisia päiviä siis kaikille, nautitaan keltaisen tähden lämmittävistä ja energisoivista säteistä! 

SHARE:

10 kommenttia

 1. Tuo on kyllä ihana teidän keittiössä juuri noin <3 täältä kymmenen pistettä :) itse olen myös sanattoman tyytyväinen olohuoneessa samaan. :) vaikka olen kyllästyvää sorttia niin tuo on ollut huippu ratkaisu :)

  Kauniit kuvat taaaaaas Jenna <3

  Auringon valoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin tainnut joskus sanoa, että sinun Dc fixailut saivatkin minut tähän hommaan hurahtamaan! Niin kaunis lopputuloksestasi tuli! :)
   Aurinkoa ja ihanaa loman odotusta myös sinnne! ❤️

   Poista
 2. Kaunis keittiö teillä ja hauska idis tuo valonauha verhokapan tilalle. Ja, onnistunut tuo pöydän tuunaus.
  Nautitaan auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idea siihen putkahti jostain päähäni ja yllättävän yksinkertaisella ratkaisulla voi saada uutta ilmettä kotiin! :)
   Ja todellakin nautitaan auringosta, ihana ilma tänäänkin on ollut!

   Poista
 3. Täytyy kyllä itsekin testata tuota dcfixiä, niin monesti siitä lukenut :)

  VastaaPoista
 4. Aika mahtava muutos, olet taitavasti saanut pöydän uudistettua! Mukavaa aurinkoista päivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöydän uudistuksen vei energias ja kärsivällisyyttä mutta onneksi se palkittiin!!:) Ihana päivä tosiaan ollut, toivottavasti aurinko hellii meitä pitkään!

   Poista
 5. Hyvältä näyttää pöytä kyllä edelleen! Ja valosarja on tosi kiva idea, syyspimeillä varmasti tuo myös kivasti tunnelmaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig