15. kesäkuuta 2016

Zaran onnistunut online-tilaukseni

Kesäistä huomenta!

Täällä on tällä hetkellä hymy aivan korvissa koska nautin aamupalasmoothieta ja aamukahvia ensimmäisenä kesälomapäivänäni! Pääkoppani ei kylläkään vielä edes tajua, että työhön heräämiset eivät kuulu vähään aikaan velvollisuuksiini, mutta ehkä sen tässä piakkoin alkaa oivaltamaan. Aika ihana tunne kyllä aloittaa loma näin lämpimänä aamuna Heikin parhaan kaverin ja hänen vaimonsa ollessa meillä yökylässä. Loman alkuun meillä on luvassa paljon mielekästä toimintaa ja kiirettä - mutta kivaa sellaista! ;) 


Lupasin blogini Instagram-tilillä  (@perhosenalennanblogi) kirjoittaa Zaran online-tilauksestani. Palvelu oli mielestäni niin sujuvaa ja nopeaa, että se ansaitsi aivan oman postauksensa! Moni ehti odotella verkkokaupan aukeamista Suomen suuntaan pitkänkin tovin, mutta kun se viimein avattiin, niin ainakin itsestä tuntuu, että kärsivällisyys palkittiin monin kerroin.


Oma kokemukseni Zaran verkkokauppatilauksestani oli siis todella positiivisesti yllättävä! Siitä hetkestä kun ostokseni ostoskoriini klikkasin kului ainoastaan kaksi päivää, kun sain sitä jo olla myymälästä hakemassa. Palvelu Helsingin Aleksanterinkadun Zarassa oli niin ikään ripeää ja hyvin organisoitua. On kiva tunne kun saa osakseen hyvää ja ammattitaitoista palvelua!


Oli myös aika ihana yllätys huomata, miten kauniisti ostokseni oli paketoitu -tyylikkäässä laatikossa kera silkkipaperin! Paketteja avatessa tuntui aivan kuin olisi avannut lahjaa vaikka tiesinkin mitä niiden sisältä paljastuisi. Ja sieltähän paljastui uusi takkini ja kaunis pliseerattu valkoinen midimittainen kesähameeni. Jahka hovikuvaajani ehtii, kuvaamme kauniit vaatekappaleet myös asukuvien muodossa. Eilen pidinkin ylläni tuota takkia ja se on aivan ihana!Suuri kiitos siis Zaralle erinomaisesta palvelusta ja veikkaanpa, ettei tilaukseni sieltä tähän loppuneet. ;) Ihan heti ei kuitenkaan ole tarvetta uusille vaatteille, kesägarderoobini alkaa olla jo aika hyvässä mallissa. 

Oletteko te jo ehtineet tehdä verkkokauppatilausta Zarasta ja jos olette, miten tilauksen teko on sujunut?

SHARE:

8 kommenttia

 1. Oi, kiva kuulla että palvelu toimisi. Taidankin itse tehdä myös heti tilauksen, jos vaikka saisi vielä juhannukseksi!
  Ihanaa ja aurinkoista lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin voi toimitus siksi ehtiä! Ja kiitos kovasti, toivon myös sinulle ihania kesäpäiviä! :)

   Poista
 2. Minä sulan näihin kauniisiin kuviisi <3 <3 siis sulan <3

  Täällä puolittain tilaus sisällä, jäi kiireessä kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sama efekti on usein myös toisin päin! Ja mitähän ihanaa olet ostoskooriin klikkaillut..? :)

   Poista
 3. Ihania vaatteita! Tilasin Zaran nettikaupasta rakkaan hapsureppuni 💜

  VastaaPoista
 4. Hei, kertoisitko, tuleeko toimituskuluja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Valitettavasti en muista kuinka paljon postikulut tulisivat postiin toimitettuna, mutta Zaran liikkeeseen toimitus oli maksutonta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig