4. heinäkuuta 2016

Bonuksia pankkitilillesi Bonuswaylta

Kaupallinen yhteistyö Bonuswayn kanssa

Heippa!

Sain jokin aika sitten yhteydenoton blogiyhteistyöhön, josta innostuin ja siksi haluan jakaa tämän innostukseni teillekin!

Tiedättehän ruokakauppojen etu- ja bonuskortit, joilla voi saada tuntuvia etuja tai kerrytettyä silkkaa rahaa omalle pankkitilille? Bonusten kerrytäminen voi usein ohjata ostokäyttäytymistä ja siispä mekin Heikin kanssa keskitämme kaikki ruokaostoksemme S-ryhmään, koska on kiva tunne kun kerran kuussa saa muutaman kympin tilille.

Mutta tiesittekö, että tämä sama idea toimii myös verkkokauppaostoksista Bonuswayn (entinen Ostohyvitys) kautta. Homma toimii erittäin yksinkertaisesti ja helposti niin, että ennen verkkokauppaostostesi tekoa kirjaudut Bonuswayn sivuille ja etsit sieltä hakemasi verkkokaupan ja alat shoppailemaan. Käyttämäsi verkkokauppa maksaa sinulle bonuksesi kahisevana suoraan tilillesi (voit pyytää maksamaan rahasi tilillesi, kun olet kerryttänyt vähintään 15 euroa).  Palvelu on täysin ilmainen ja vaatii sinulta vain pari ekstraklikkausta ennen ostostesi tekoa. Sokerina pohjalle saat tutustumisetuna kymmenen euron lisäbonuksen, jonka päälle onkin mukava alkaa kerryttää omia bonuksia.Itse olen viime aikoina useinkin suosinut verkkokauppoja niiden helppouden ja ajan säästymisen vuoksi. Bonuswaylla onkin yli 800 yhteistyökumppania, joiden joukossa on myös monia omia suosikkejani kuten Zalando, Boozt, Ellos, Anttila, Stockmann ja By Malene Birger. Bonuswayhyn kuuluu jo yli 200 000 verkkoshoppailusta kiinnostunutta suomalaista ja itsekin kuulun nyt tähän joukkoon. Jos siis sinäkin haluat tienata omista verkko-ostoksistasi ja saada pienen lisäbonuksen matkaasi, klikkaa ylläolevaa kuvaa ja selaa lempiverkkokauppojesi tarjontaa.

Kiitos vielä Bonuswaylle tästä yhteistyömahdollisuudesta! Itsellänikin muutama ostos odottaa ostoskoriin klikkausta.. ;)

Onko linjoilla mutita Bonuswayta käyttäviä?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig