13. heinäkuuta 2016

Golden Details

Heippa!

Viime viikolla kerroin olohuoneemme päivittyneestä värimaailmasta , jossa selkeitä värejä korostaa hopean eri sävyt. Vastakohtana tälle, makuuhuoneemme mustavalkoiset värit saavat lämpöä kullan värisistä ykstyiskohdista, kuten näistä työpöydälläni olevista H&M Homen kauniista koriste-esineistä. H&M Home on pitkään ollut yksi lemppareistani mitä tulee sisustuskauppoihin - edullisten hintojen ja kauniiden tuotteittensa puolesta. Viime viikolla tilasin jälleen pari kynttilää heidän valikoimastaan ja sähköpostiini tulikin viesti, että paketti odottaa postista noutajaansa. Tulevaa syksyä ajatellen (kääk, voiko syksystä vielä puhua?) on kiva tunne, kun on liuta poltettavia kynttilöitä valmiina.
H&M Home, kulta, kultainen kynttilä


Työpöydästä -tai oikeastaan työtuolista- puheen ollen, etsintäni sopivasta yksilöstä on päättynyt. Punnitsin pitkään muutaman eri vaihtoehdon kanssa ja nyt meillä on hankittuna tähän tarkoitukseen aito pinnatuoli. Olimme nimittäin viime viikolla anoppilassa ja heidän ylimääräinen pinnatuolinsa sai luvan tulla meille. Jesh! Tuolin väri on kaunis puinen mutta valkoisen ystävänä näytän sille pian spraymaalia ja onpa ideanani värkätä istuinosaan marmorista DC Fixia. Katsotaan, kuinka toteutukseni kanssa käy.. wish me luck! :)

SHARE:

10 kommenttia

 1. Siis jotain mielettömän upeita nämä kultaiset kuvat kultaiselta Jennalta <3 aivan mielettömiä <3

  Pinnatuoli, i h a n a a <3 odotan itsekin saavani jossain vaiheessa edellisessä kodissa olleet pinnatuolit takaisin käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana saada jälleen näin ilahduttavaa palautetta! <3
   Toivotaan, että saatte pian omat pinnatuolinne käyttöön, ne ovat tyyliltään ja muotokieleltään oikeat klassikot!

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia!<3 odotan myös jo syksyä siltä osin että saa taas polttaa kynttilöitä! Pitäisi varmaan itsekin kurkata mitä kivaa H&M homeen on tullut syksyä ajatellen :) ja olisi kiva nähdä miten saat tuunailut onnistumaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! <3 Syksyssä on aivan oma viehätyksensä ja vaikka mieluusti vielä muutamia helteisiä päiviä viettelisi, niin pimenevissä illoissa kynttilöiden tuikkiessa on jotain tavattoman ihanaa!
   Toivon, että tuunaukseni tulee onnistumaan ja voin sitten postata ennen- ja jälkeen kuvat blogiini.
   Ihanaa iltaa sinne! <3

   Poista
 3. Tänään juuri kävi ensimmäinen ajatus tulevasta syksystä, jota toki odotan yhtä lämmöllä kuin jokaista syksyä. Olen syyskuun lapsi ja rakastankin syksyä sienimetsineen ja ruskineen yli kaiken :) Toivottavasti kesä ja syksy jatkavat lämpimänä pitkälle rinta rinnan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Lemmi! Tänään säätiedotus lupailikin lämmintä syksyä, joten toivotaan, että haaveesi toteutuu! Syksy -varsinkin alkusyksy- on kyllä ihanaa aikaa ja kirpeät aurinkoiset aamut takaavat oman ihanan tunnelmansa!

   Poista
 4. Olipa kiva uusi blogilöytö! Blogissasi on aivan ihania kuvia. :)

  Terveisin, Marjo / Elämäni päivä
  http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/2016/07/unelma-arvonta-elamani-paiva-4-vuotta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Medar! Kiva kun löysit blogiini ja kiitos kauniista sanoistasi, ne ilahduttivat! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig