29. heinäkuuta 2016

Sneek peek

Äh, voi hitsiläinen! 

Lupasin jo viime viikon lopulla ottaa kuvia kotimme uudistuneesta ilmeestä nähtäväksenne, mutta postaus odottaa edelleen tekijäänsä. Moni lukija kertoikin ihan odottavansa muutoksen näkemistä ja tarkoitukseni oli jakaa kuvat heti alkuviikosta. Aikatauluni on ollut kuitenkin sen verran tiukka koko viikon, etten ole ehtinyt ottaa kameraa hyppysiini. Tuli harmitus sen suhteen mitä lupasin ja kun lupaukseni ei toteutunutkaan. Luja aikomukseni on kuitenkin ottaa lauantaina muutamat kuvat ja yritän postailla niitä sitten tännekin. ;) Näistä jo aiemmin otetuista fotoista näette jo kuitenkin sohvan paikan; mustaa seinää vasten valkoinen sohva oikein korostuu ja tykkään tästä kontrastista erittäin paljon!




Näistä kuvista tarkkasilmäinen voi myös huomata, kuinka matto riitelee muun kokonaisuuden kanssa. Puhtaanvalkoisen kanssa luonnonvaalea nukkamatto näyttää mielestäni likaiselta ja maanantaina Annikan ollessa kylässä suunnittelimme yhdessä minkälaisen maton nukkamaton tilalle voisi laittaa. Kunhan olen saanut nykyisen ruokailuryhmän myytyä niin sen jälkeen keskitän sisustuskärpäsen siipien surinan jälleen olohuoneeseen ja katsastan suuria, puhtaanvalkoisia (tai mustia) sileäpintaisia mattoja. Ehkäpä sellainen voisi löytyä jopa kesän aleista, aina parempi!

Palataan kotipostauksen pariin siis mahdollismman pian. Annika toi minulle lahjaksi muuten aivan ihania kotijuttuja ja eräs niistä ansaitsee aivan oman postauksensa. Ei voi muuta sanoa, että kyllä ystävä toisen tuntee, koska olin haaveillut kyseisestä jutusta jo tovin -hänen tietämättään! Aika ihana hän on kyllä! <3

SHARE:

6 kommenttia

Kiitos kommentistasi, palaan siihen mahdollisimman pian!

Blogger Template Created by pipdig